وحدت ملی نیاز امروز کشور؛ تفرقه‌افکنی در فضای مجازی خیانت است

وحدت ملی نیاز امروز کشور؛ تفرقه‌افکنی در فضای مجازی خیانت است

یاسوج- امام جمعه یاسوج با تأکید بر ضرورت وحدت و انسجام ملی، از نقشه دشمن برای ایجاد اختلاف میان مردم و مسئولان از طریق فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید نصیر حسینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته یاسوج با اشاره به شرایط منطقه و جنگ ترکیبی دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی با بهره‌گیری از ابزارهای مختلف، به دنبال ضربه زدن به ایران هستند، اما ملت ایران با حفظ وحدت و هوشیاری، این توطئه‌ها را ناکام گذاشته‌اند.

جنگ ترکیبی دشمن علیه جمهوری اسلامی

وی با بیان اینکه هدف دشمنان از ایجاد بحران در کشورهای منطقه، تضعیف جمهوری اسلامی ایران بوده است، افزود: اگر جمهوری اسلامی در سوریه حضور نداشت، امروز باید در مرزهای کشور با دشمن می‌جنگید و امنیت ایران با تهدیدهای جدی‌تری مواجه بود.

امام جمعه یاسوج تصریح کرد: دشمن پس از شکست در عرصه نظامی، اکنون جنگ رسانه‌ای، روانی و شناختی را در دستور کار قرار داده و تلاش می‌کند با ایجاد اختلاف میان مردم و مسئولان، به اهداف خود دست یابد.

خبرنگاری رسالتی بزرگ در مسیر آگاهی‌بخشی

آیت‌الله حسینی با تبریک فرارسیدن روز خبرنگار، نقش رسانه‌ها را در هدایت افکار عمومی بسیار مهم دانست و گفت: خبرنگاری رسالتی ارزشمند و مقدس است، اما این جایگاه زمانی ارزشمند خواهد بود که اخبار صحیح، تحلیل‌های دقیق و مطالب مبتنی بر منافع ملی در اختیار مردم قرار گیرد.

وی ادامه داد: انتشار اخبار نادرست یا تحلیل‌های غیرواقعی، جامعه را از مسیر صحیح منحرف کرده و زمینه تصمیم‌گیری‌های اشتباه را فراهم می‌کند.

اربعین جلوه‌ای از اقتدار و کرامت اهل بیت (ع)

امام جمعه یاسوج با گرامیداشت اربعین حسینی، این اجتماع عظیم را نماد عشق، ایمان و اقتدار جهان اسلام توصیف کرد و از زائران، خادمان، مواکب و همچنین دولت و ملت عراق برای میزبانی از عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) قدردانی کرد.

وی با اشاره به گستردگی خدمات‌رسانی در مسیر پیاده‌روی اربعین، گفت: این برکات و نعمت‌ها نتیجه تمسک به اهل بیت (ع) و عمل به دستورات الهی است.

هشدار نسبت به تفرقه‌افکنی در فضای مجازی

آیت‌الله حسینی مهم‌ترین بخش سخنان خود را به ضرورت حفظ وحدت ملی اختصاص داد و تأکید کرد: امروز کشور بیش از هر زمان دیگری به انسجام و همدلی نیاز دارد و هر اقدامی که این وحدت را خدشه‌دار کند، در راستای اهداف دشمن است.

وی افزود: برخی افراد آگاهانه یا از روی غفلت، با توهین و تخریب مسئولان در فضای مجازی، به وحدت ملی آسیب می‌زنند و این رفتار در شرایط حساس کنونی، خیانت به منافع کشور محسوب می‌شود.

امام جمعه یاسوج تصریح کرد: دشمن پس از ناکامی در میدان نبرد، تلاش دارد با ایجاد بی‌اعتمادی میان مردم و مسئولان، شکست خود را جبران کند و فضای مجازی یکی از مهم‌ترین ابزارهای اجرای این نقشه است.

لزوم هوشیاری در برابر جنگ شناختی دشمن

وی با اشاره به بیانات اخیر آیت‌الله عبدالله جوادی آملی، اظهار کرد: ایشان تأکید کردند که اقتدار جمهوری اسلامی ایران، آمریکا و رژیم صهیونیستی را با شکست و استیصال مواجه کرده است و این دستاورد، نتیجه مقاومت ملت ایران است.

آیت‌الله حسینی با اشاره به حوادث صدر اسلام و جنگ امام علی (ع) با معاویه، گفت: دشمن زمانی که در میدان نبرد شکست می‌خورد، با شعارهای فریبنده در پی ایجاد اختلاف در جبهه حق برمی‌آید و امروز نیز همین سناریو از طریق جنگ رسانه‌ای و فضای مجازی دنبال می‌شود.

وی در پایان از مردم خواست با حفظ وحدت، هوشیاری در برابر جنگ روانی دشمن و پرهیز از دامن زدن به اختلافات، زمینه ناکامی توطئه‌های دشمنان را فراهم کنند و برای عزت اسلام، پیروزی جبهه مقاومت و تعجیل در فرج حضرت ولی‌عصر (عج) دعا کردند.

کد مطلب 6910249

  • حفظ وحدت، راه خنثی‌سازی فتنه دشمنان است

  • وحدت حوزه و دانشگاه یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب است

  • ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه مقابل رژیم صهیونیستی و آمریکا پیروز شد

  • حضور مردم در خیابان‌ها توطئه‌های دشمن را ناکام می‌گذارد

  • قدرت و انسجام ملی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمنان در جنگ اخیر بود

  • آیت الله حسینی: پیروزی ایران در برابر دشمنان معجزه‌ای است

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • آیت‌الله دژکام: جریان‌های سیاسی سهم‌خواهی را کنار بگذارند

  • امام جمعه شاهرود: دشمن به دنبال شکاف میان مردم و مسئولان است

  • امام جمعه تبریز: حفظ وحدت مهم‌ترین نیاز امروز کشور است

  • معافیت ۲۲۴۶ اصفهانی از اهدای خون به دلیل سابقه حجامت

  • امام جمعه شیروان: مدیریت مصرف بنزین نیاز به واردات را کاهش می‌دهد

  • دهقانی: تماشاچی بودن در برابر تهاجم فرهنگی، آسیب به پیکره اسلام است

  • حضور آگاهانه مردم، پشتوانه اقتدار و پیشرفت کشور است

  • محمودی:محاسبات دشمن در برابر اراده ملت ایران شکست خورد

  • نگرانی جمهوری‌خواهان آمریکا از تأثیر منفی جنگ ایران بر انتخابات

  • ماموستا حسینی: کمک به نیازمندان از وظایف مهم مسلمانان است

  • پاسخ تأمین‌اجتماعی به زمان پرداخت مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان

  • پیکر مطهر شهید «محمدعلی رحیم‌زاده» در اورامان تشییع شد

  • سامانه ضد موشکی لیزری؛ از بلوف سیاسی تا واقعیت میدانی

  • «زنده‌شور» و روایت نجات پنج اعدامی؛ تلاش برای بخشش در آخرین شب زندگی

  • روایت یک حقوقدان از موتورسواری زنان؛ استقلال در تردد یا چالش فرهنگی؟

  • امضای توافق دفاعی بین عربستان، ترکیه و پاکستان

  • آلبوم «آسیمه سر» منتشر شد؛ دعوت به شنیدن حرکتِ زندگی

  • شروع تلخ مدافع تیم ملی فوتبال ایران پس از جدایی از پرسپولیس

  • فشار هم‌زمان گرانی مواد اولیه و افت تقاضا بر بازار پلاستیک

  • ادامه عملیات نظامی یمنی‌ها علیه مراکز نظامی عربستان

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت شیشه سکوریت
  • سفیر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو