واکنش روسیه به احتمال جنگ جدید میان ایران و آمریکا

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای ضمن ابراز نگرانی از نشانه‌های ازسرگیری حملات متجاوزانه علیه ایران، گفت که این حملات نمی‌تواند عزم ایرانیان را در دفاع از حاکمیت ملی و استقلال‌شان در هم بشکند.

زاخارووا

به گزارش همشهری‌آنلاین، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز-دوشنبه-درباره نشانه‌های ازسرگیری حملات متجاوزانه نظامی علیه ایران ابراز نگرانی کرد.

خبرگزاری ریانووستی گزارش داد که زاخارووا در بیانیه‌ای گفت: «نشانه‌ها از اقدامات نظامی جدید برنامه‌ریزی‌شده علیه جمهوری اسلامی ایران به‌شدت نگران‌کننده‌اند.»

او افزود که روسیه از تلاش‌ها برای میانجیگری و کمک به روند مذاکرات حمایت می‌کند و آماده کمک به یافتن راهکارهایی درباره ایران است.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه بیان کرد: «تجربه‌ غم‌انگیز ماه‌های اخیر ما را متقاعد ساخت که ماجراجویی‌های نظامی در ایران بذر مرگ و ویرانی می‌پاشد و نمی‌تواند عزم ایرانی‌ها برای دفاع از حاکمیت ملی و استقلال کشورشان را در هم بشکند. کسانی که امروز تهدید به حمله می‌کنند، باید به آن فکر کنند.»

او با گفتن اینکه انتظار دارد وضعیت در تنگه هرمز با در نظر داشتن منافع مشروع تمامی طرف‌ها به حالت عادی بازگردد، افزود که مسکو از دیدار بلندپایه میان ایران و اعضای کشورهای پیمان مکه استقبال می‌کند، چراکه گفت‌وگو میان همسایگان به‌شدتا اهمیت دارد.

اظهارات زاخارووا در میانه لفاظی‌های جنگ‌طلبانه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر احتمال ازسرگیری حملات متجاوزانه علیه ایران پس از انتخابات میان‌دوره‌ای این کشور مطرح شده است. مقامات ایران طبق دستور مقام معظم رهبری تاکید کرده‌اند که ایران برای پاسخ موثر، ‌ فوری و بدون محدودیت جغرافیایی به تجاوزگری و همدستی با آن آماده است.

مقامات ایران که پس از اجرایی نشدن یادداشت تفاهم اسلام‌آباد برای پایان جنگ با کشورهای میانجی، از جمله قطر و پاکستان برای کاهش تنش‌ها و تبادل پیام با آمریکا در ارتباط بوده‌اند و طرح‌های پیشنهادی خود را نیز ارائه کرده‌اند، ضمن گفتن اینکه برای دیپلماسی عزتمندانه که تامین‌کننده حقوق و مطالبات مشروع ملت ایران باشد، آمادگی دارند، تاکید کرده‌اند برای دفاع از حاکمیت ملی و تمایت ارضی کشور برای هر سناریویی آمادگی دارند.

تهران همچنین هشدار داده است که برای پاسخ به حملات متجاوزانه گزینه‌های خود را گسترش داده است و از کشورهای منطقه که میزبان منافع و تاسیسات نظامی آمریکایی هستند، خواسته برای متحمل نشدن پیامدهای ایجاد ناامنی در منطقه، از همراهی با آتش‌افروزی آمریکا خودداری کنند.

کد خبر 1082490

  • اگر به زیرساخت های ما حمله نکنید ما هم به شما حمله نمی کنیم

  • واکنش روسیه به احتمال جنگ جدید میان ایران و آمریکا

  • وزارت وضعیت اضطراری روسیه خبر از حمله سایبری گسترده داد

  • ترامپ: ایران یا توافق می‌کند یا با نابودی مواجه می‌شود | کسی ریاست تیم مذاکره‌کننده با ایران را به عهده نمی گیرد!

  • تازه ترین جزئیات عراقچی درباره مذاکرات و سفر به قطر | نیروهای مسلح ما مأموریت کاملاً مشخصی دارند

  • اعترافات جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد | او چگونه با سرویس جاسوسی اسرائیل ارتباط گرفت | ببینید

  • دستمان را برای مذاکره به سوی ایران دراز کرده‌ایم

  • شنیده‌شدن صدای انفجارهای مهیب در کویت

  • علی دایی: مردم ایران آگاه باشید که دارند اخاذی می‌کنند

  • تصویری از مار بزرگی که زنده گیری شد

  • خبر مهم از مذاکرات؛ اصرار آمریکا برای گنجاندن «یک شرط» | پاسخ ایران

  • فوری| ترامپ از یک توافق خبر داد؛ مذاکرات اخیر سازنده بود | کارنی هم تائید کرد

  • ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است! |‌ تلاش می‌کنیم کمی ملایم‌تر رفتار کنیم

  • خبر فوری المیادین؛ هم‌اکنون: مذاکرات غیرمنتظره ایران، چین و عمان | اتفاقی در حال رخ دادن است؟

  • آبمیوه نخورید حتی اگر ۱۰۰% طبیعی باشد

  • ترامپ: ایران یا توافق می‌کند یا با نابودی مواجه می‌شود | کسی ریاست تیم مذاکره‌کننده با ایران را به عهده نمی گیرد!

  • تصویری از مار بزرگی که زنده گیری شد

  • اولین ویدئو از لحظه بیهوش شدن پژمان درستکار سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در سالن مسابقات قهرمانی جهان

  • ابوالفضل پور عرب: جدایی من از همسرانم فقط یک دلیل داشت…

  • علی دایی: مردم ایران آگاه باشید که دارند اخاذی می‌کنند