واکنش بیرانوند به نامزدی عنوان بهترین بازیکن آسیا

دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران به قرار گرفتن نامش بین ۳ نامزد دریافت جایزه بهترین بازیکن حاضر در فوتبال آسیا واکنش نشان داد.

بیرانوند

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا بیرانوند درباره نامزدی در بخش بهترین بازیکن مرد سال آسیا اظهار داشت: این اتفاق برای من ارزش زیادی دارد. آخرین بار در سال ۲۰۱۹ بود که به جمع ۳ نامزد نهایی این جایزه رسیدم و پس از آن، هیچ دروازه‌بانی دیگری از قاره آسیا تا امروز در این جمع قرار نگرفته بود.

وی افزود: این‌که حالا دوباره این فرصت نصیب من شده، باعث خوشحالی و انگیزه بیشترم است. البته این اتفاق را فقط متعلق به خودم نمی‌دانم و امیدوارم بتوانم نماینده شایسته‌ای برای فوتبال ایران باشم.

دروازه‌بان تیم ملی و باشگاه تراکتور در ادامه عنوان داشت: رسیدن به چنین جایگاهی بدون تلاش مستمر، حمایت هم‌تیمی‌ها و زحمات مجموعه فنی امکان‌پذیر نیست. دروازه‌بانی یک کار انفرادی به نظر می‌رسد، اما واقعیت این است که عملکرد خوب یک گلر به هماهنگی تمام تیم وابسته است.

بیرانوند اضافه کرد: من هم همیشه سعی کرده‌ام با تمرکز و مسئولیت‌پذیری، بهترین عملکردم را برای تیم ملی و باشگاهم ارائه کنم.

بیرانوند با اشاره به تجربه حضور در رقابت‌های بین‌المللی اذعان داشت: نمایش در جام جهانی ۲۰۲۶ و همچنین مسابقات فصل گذشته لیگ نخبگان آسیا، تجربه‌های مهمی برای من بود. بازی در این سطح، فشار و حساسیت زیادی دارد و به بازیکن کمک می‌کند از نظر فنی و ذهنی پیشرفت کند. خوشحالم که عملکردم در این مسیر مورد توجه قرار گرفته و به نامزدی در چنین جایزه‌ای رسیده است.

وی توضیح داد: طبیعتاً وقتی نامزد یک جایزه بزرگ می‌شوید، به کسب آن هم فکر می‌کنید. من نیز امیدوارم این بار اتفاق خوبی رقم بخورد و بتوانم این افتخار را به مردم ایران و هوادارانی تقدیم کنم که همیشه پشتم بوده‌اند. با این حال، همین نامزدی هم مسئولیت مرا بیشتر می‌کند تا با انگیزه بالاتری به کارم ادامه بدهم و نماینده شایسته‌ای برای فوتبال کشورم باشم.

کد خبر 1077329 منبع: فارس

  • ستاره پرسپولیس مشکوک به دوپینگ شد | کمیته مبارزه با دوپینگ: مستندات در حال جمع‌آوری است

  • کریم باقری و تارتار قهر کردند؟ | تصاویر عصبانیت آقاکریم و تلاش برای آرام کردن او خبرساز شد

  • ستاره تیم ملی نامزد بهترین بازیکن سال آسیا | مربی تیم ملی نامزد مربی سال زنان AFC

  • ملی‌پوش پرسپولیس در فکر جدایی | تلاش بیرانوند برای بردن او تبریز

  • خط آخر شایعات عجیب در پرسپولیس

  • اتفاق بزرگ و مهم برای علیرضا بیرانوند در آسیا

  • اعتراف مدافع پرسپولیس در خصوص یاسر آسانی

  • فوری | اطلاعیه سپاه پاسداران، انفجار مهیب ابرنفتکش در تنگه هرمز

  • من همین الان این اطلاعات را از حالت محرمانه خارج کردم!؛‌ ادعای ترامپ درباره ترور مقامات ایران

  • ادامه ادعای تکراری ترامپ درباره ایران

  • کریم باقری و تارتار قهر کردند؟ | تصاویر عصبانیت آقاکریم و تلاش برای آرام کردن او خبرساز شد

  • تصاویر هولناک از قدرت پیشروی آتش‌ مهارنشدنی

  • لاف بزرگ فرمانده سنتکام علیه ایران؛ جزئیات بیانیه عجیب ژنرال آمریکایی

  • ملی‌پوش پرسپولیس در فکر جدایی | تلاش بیرانوند برای بردن او تبریز

  • فوری | اطلاعیه سپاه پاسداران، انفجار مهیب ابرنفتکش در تنگه هرمز

  • ترامپ مادر بمب‌ها را به ایران بزند ما هم از پدر موشک‌ها استفاده می‌کنیم

  • اجرای توافق مهم ترامپ و پوتین | تحریم های آمریکا تعلیق می شود

  • اعلام آخرین وضعیت خلبانان جنگنده‌های ایرانی در قطر

  • ستاره پرسپولیس مشکوک به دوپینگ شد | کمیته مبارزه با دوپینگ: مستندات در حال جمع‌آوری است

  • کریم باقری و تارتار قهر کردند؟ | تصاویر عصبانیت آقاکریم و تلاش برای آرام کردن او خبرساز شد

  • تنگه هرمز حقوق ها را نجومی کرد

  • تلفات سنگین در یک روز، کشته ها از مرز ۱۱۸۵ نفر گذشت

  • ملی‌پوش پرسپولیس در فکر جدایی | تلاش بیرانوند برای بردن او تبریز

  • پاسخی فوری ایران در صورت تهدیدات آمریکا علیه تاسیسات انرژی