مردی که با زدن چند سیلی به صورت پدر سالخوردهاش باعث مرگ او شده بود، در دادگاه گفت که قصد کشتن او را نداشته است.
به گزارش همشهری آنلاین، رسیدگی به این پرونده از سال ۱۴۰۱ و پس از مرگ مردی ۹۱ساله در شرق تهران آغاز شد. بررسیها نشان داد پسر این مرد با وارد کردن چند ضربه به صورت پدرش باعث خونریزی مغزی او شده و پیرمرد پس از انتقال به بیمارستان جان باخته است. با مرگ مرد سالخورده، پسرش به اتهام قتل بازداشت شد و پرونده او در دستورکار قضایی قرار گرفت.
متهم در جلسه رسیدگی در شعبه ۹ دادگاه، درباره روز حادثه گفت: تازه اعتیادم را ترک کرده بودم و از نظر روحی وضعیت خوبی نداشتم. آن روز پدرم شروع به صحبت درباره گذشته و گلایه از سرنوشت خود و وضعیت فرزندانش کرد. چند بار از او خواستم سکوت کند اما همچنان به صحبتهایش ادامه میداد. عصبانی شدم و ۸ ــ ۷ سیلی به صورتش زدم تا ساکت شود.
- جنایت ساختگی پسر تهرانی در جنوب کشور
وی ادامه داد: پدرم به دستشویی رفت و وقتی برگشت، دوباره صحبتهایش را از سر گرفت. بار دیگر عصبانی شدم و یک سیلی دیگر به او زدم. ناگهان بیهوش شد. او را به بیمارستان منتقل کردیم اما پزشکان اعلام کردند دچار خونریزی مغزی شده است.
متهم با ابراز پشیمانی از مرگ پدرش گفت قصد کشتن او را نداشته و هرگز تصور نمیکرده این درگیری به مرگ پدرش منجر شود.
در ادامه جلسه، ۲ نفر از خواهران متهم که در دادگاه حاضر شده بودند، گفتند او قصد کشتن پدرشان را نداشته است. بااینحال، یکی دیگر از خواهران حاضر به گذشت نشده و اعلام کرده تا زمانی که برادرش خانهای را که پدر به نام او کرده واگذار نکند، رضایت نخواهد داد.
متهم نیز در دادگاه اعلام کرد با واگذاری خانه به خواهرانش مخالفتی ندارد و پدرش این ملک را به امانت در اختیار او گذاشته تا میان فرزندان تقسیم کند. قاضی نیز درباره امکان انجام مراحل انتقال ملک با تنظیم وکالتنامه و مراجعه به دفترخانه با متهم صحبت کرد.
در پایان قرار شد برای جلب رضایت خواهر اقدام شود تا متهم از مجازات قتل رهایی پیدا کند.
کد خبر 1077312 منبع: جام جم
-
جزئیات جدید از قتل حجتالاسلام یاسر طاهری در منزل شخصیاش
-
جنایت ساختگی پسر تهرانی در جنوب کشور
-
مزاحمت خونین مرد مست برای زن همسایه
-
سیلی مرگبار پسر به پدر | خانه را واگذار کن تا ببخشم!
-
دختربچه ۳ ساله تهرانی کجاست؟ + عکس | پیرزن و پراید وانت و تماس مرد غریبه
-
کشت مجاز شقایق و شاهدانه صنعتی|ماجرا چیست؟
-
یادداشت | علیرضا مرندی: قدرشناسی از پرستاران را به روزهای بحران محدود نکنیم
-
فوری | اطلاعیه سپاه پاسداران، انفجار مهیب ابرنفتکش در تنگه هرمز
-
من همین الان این اطلاعات را از حالت محرمانه خارج کردم!؛ ادعای ترامپ درباره ترور مقامات ایران
-
ادامه ادعای تکراری ترامپ درباره ایران
-
کریم باقری و تارتار قهر کردند؟ | تصاویر عصبانیت آقاکریم و تلاش برای آرام کردن او خبرساز شد
-
تصاویر هولناک از قدرت پیشروی آتش مهارنشدنی
-
لاف بزرگ فرمانده سنتکام علیه ایران؛ جزئیات بیانیه عجیب ژنرال آمریکایی
-
ملیپوش پرسپولیس در فکر جدایی | تلاش بیرانوند برای بردن او تبریز
-
فوری | اطلاعیه سپاه پاسداران، انفجار مهیب ابرنفتکش در تنگه هرمز
-
ترامپ مادر بمبها را به ایران بزند ما هم از پدر موشکها استفاده میکنیم
-
اجرای توافق مهم ترامپ و پوتین | تحریم های آمریکا تعلیق می شود
-
اعلام آخرین وضعیت خلبانان جنگندههای ایرانی در قطر
-
ستاره پرسپولیس مشکوک به دوپینگ شد | کمیته مبارزه با دوپینگ: مستندات در حال جمعآوری است
-
کریم باقری و تارتار قهر کردند؟ | تصاویر عصبانیت آقاکریم و تلاش برای آرام کردن او خبرساز شد
-
تنگه هرمز حقوق ها را نجومی کرد
-
تلفات سنگین در یک روز، کشته ها از مرز ۱۱۸۵ نفر گذشت
-
ملیپوش پرسپولیس در فکر جدایی | تلاش بیرانوند برای بردن او تبریز
-
پاسخی فوری ایران در صورت تهدیدات آمریکا علیه تاسیسات انرژی
-
جنایتکار خانه وحشت توبه کرد و اعدام نشد
-
پایان ۶ ماه فرار خواستگار قاتل | جنایت هولناک بر سر شنیدن جواب منفی