هزاران نفر از قبایل «تعز» یمن برای اخراج مزدوران سعودی، وارد میدان شدند + تصاویر

هزاران نفر از قبایل شهرستانهای «ماویه»‌ «صبر الموادم» با برگزاری گردهمایی، تأکید کردند در کنار ارتش یمن، مزدوران وابسته به عربستان سعودی را از این کشور بیرون خواهند راند.

یمن

قبایل بخش «ماویه» و «صبر الموادم» در استان «تعز»، در یک گردهمایی مسلحانه، بسیج و آماده‌باش عمومی را برای مقابله با عناصر متجاوز اعلام کردند. شعار این مراسم «بسیج و آماده‌باش…تشدید تنش در برابر تشدید تنش» بود و با حضور مقامات محلی، نظامی، امنیتی و همچنین بزرگان و شیوخ عشایر این مناطق برگزار شد. شرکت کنندگان با تأکید بر بر آمادگی بالای خود برای پاسخ به تشدید تنش‌های دشمن سعودی و دفاع از یمن حاکمیت آن، گفتند که این بسیج در سطح قبایل، در راستای حمایت از مظلومیت ملت یمن و مخالفت قاطع با تجاوز و محاصره ۱۲ ساله یمن صورت می‌گیرد.این عشایر ضمن تأکید بر آمادگی کامل برای پشتیبانی از جبهه‌های جنگ با نیروی انسانی، سلاح و تجهیزات تا زمان اخراج کامل مزدوران سعودی، گفتند که جنایات سعودیها باعث تغییر مواضع ملت یمن نخواهد شد.

ارتش یمن در حال حاضر کنترل جبل هان را که موقعیتی راهبردی دارد و بر دروازه غربی شهر تعز مشرف است، به دست گرفته‌ و درگیری‌ها به منطقه فرودگاه قدیمی در داخل شهر کشیده شده است.به گفته منابع میدانی، نیروهای صنعاء با آتش سنگین و پیشروی از چندین جهت به بلندی‌های جبل هان حمله کردند که منجر به تسلیم شدن مزدوران عربستان سعودی شد.برخی منابع هم از ورود ارتش یمن به داخل شهر تعز خبر داده و گفته‌اند که درگیریها به داخل محله‌های این شهر کشیده شده است. منابع رسمی یمن هنوز ورود ارتش این کشور به تعز را تأیید نکرده‌اند.پیشروی ارتش یمن بر مزدوران عربستانی در شرایطی انجام شده که حملات ائتلاف سعودی به شهرهای یمنی و پاسخ‌های تلافی‌جویانه ارتش یمن ادامه دارد.برخی منابع یمنی خبر دادند که هم اکنون درگیری‌های شدیدی در منطقه فرودگاه قدیمی واقع در بخش غربی شهر تعز میان نیروهای صنعاء و مزدوران سعودی، در جریان است.

هزاران نفر از  قبایل «تعز» یمن برای اخراج مزدوران سعودی، وارد میدان شدند + تصاویر

هزاران نفر از  قبایل «تعز» یمن برای اخراج مزدوران سعودی، وارد میدان شدند + تصاویر

فراد حاضر در نشست با اشاره به اینکه مسئله فلسطین در صدر توجه ملت یمن قرار دارد، گفتند که به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهند دوره وابستگی و تسلیم در برابر اجنبیها، در یمن تکرار شود.
این قبایل یمن اعلام حمایت از ارتش یمن، گفتند که دنباله‌رو رهنمودهای سید عبدالملک الحوثی رهبر این کشور هستند تا معادله «محاصره در برابر محاصره و تشدید تنش در برابر تشدید تنش» را تا شکستن محاصره، پایان جنگ و بازپس‌گیری منابع ملی غارت‌شده‌ این کشور تثبیت کنند.
عشایر تعز باز هم از کسانی که فریب عربستان را خورده و در میان مزدوران آنان حضور دارند، دعوت کردند تا از عفو عمومی استفاده کرده و به مسیر درست بازگردند و به ریختن خون هموطنان خود پایان دهند.

کد خبر 1077124

  • فوری؛ حملات تنبیهی بامدادی به عربستان؛ آرامکو به شدت هدف قرار گرفت

  • قطر را دشمن اعلام می‌کنیم و از مدیریت غزه کنار می‌گذاریم

  • فوری؛ شلیک موشک‌ها به سمت عربستان | نجران و جازان هدف قرار گرفت

  • حمله به مدینه منوره؟ ؛ واکنش فوری یحیی سریع

  • پیام کوبنده به عربستان؛ اگر حملات را متوقف نکنید، شما را به «عصر حجر بازمی‌گردانیم»!

  • ترکیه رسما تکلیف اعزام نیرو به عربستان را روشن کرد

  • فوری؛ انهدام جنگنده سعودی تایفون در آسمان صعده

  • پشت‌پرده جریان استیضاح چه می‌گذرد؟

  • ترکیه رسما تکلیف اعزام نیرو به عربستان را روشن کرد

  • دولت باید مجدد رای اعتماد بگیرد؟

  • قاتل خبرنگار ایرنا قصاص شد

  • نقشه آمریکا علیه ایران شکست خورد | معرفی اولویت کشوردر ماه‌های آینده | تلاش دشمن ایجاد نارضایتی و اختلاف در کشور است

  • برای کاهش وزن به چند قدم در روز نیاز دارید؟

  • فرودگاه ریاض بار دیگر مورد هدف قرار گرفت

  • فوری؛ تک تک مقامات تهدید شدند | هشدار شدیداللحن و بی سابقه آمریکا برای توقف حملات

  • فوری؛ حملات تنبیهی بامدادی به عربستان؛ آرامکو به شدت هدف قرار گرفت

  • قطر را دشمن اعلام می‌کنیم و از مدیریت غزه کنار می‌گذاریم

  • مجسمه غول‌پیکر فرعون از زیر خاک بیرون آمد + تصاویر | سر مجسمه‌ ۱.۶ متر ارتفاع دارد

  • فوری؛ شلیک موشک‌ها به سمت عربستان | نجران و جازان هدف قرار گرفت

  • فوری و رسمی | علیرضا بیرانوند سه ساله بست + عکس | قرارداد ناگهانی بیرو برای بعد از سربازی

  • خبر خوش صبح پنجشنبه؛ کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال ایران در خاک آمریکا قهرمان جهان شد

  • حمله به مدینه منوره؟ ؛ واکنش فوری یحیی سریع

  • این نوشیدنی‌ پرطرفدار باعث زوال عقل می‌شود!

  • شوک به یحیی در عراق؛ تصمیم ناگهانی دهوک اعلام شد