دیگر از هیچ نامزد انتخابات کشورهای خارجی حمایت نخواهم کرد | آن یک نفر هم که از او حمایت کردم شکست خورد!

جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهوری آمریکا در پی واکنش‌ها در خصوص عدم حمایتش از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در انتخابات و موضع متضاد وی با «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری ایالات متحده در این زمینه، اعلام کرد که دیگر هرگز از نامزدهای انتخابات کشورهای خارجی حمایت نخواهد کرد.

جی دی ونس

به گزارش همشهری آنلاین، خبرنگاری امروز چهارشنبه به وقت محلی از معاون رئیس جمهوری آمریکا خواست تا توضیح دهد که چرا در مصاحبه‌ اخیر خود گفته است که از بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم اسرائیل برای انتخاب مجدد حمایت نخواهد کرد در حالی که در بهار امسال از ویکتور اوربان نخست‌وزیر مجارستان حمایت کرده و حتی برای کارزار انتخاباتی او به مجارستان سفر کرده بود؟

معاون دونالد ترامپ در پاسخ گفت که او تنها از یک نامزد خارجی در انتخابات حمایت کرده که آن تجربه «چندان خوب پیش نرفت»، چرا که اوربان در انتخابات شکست خورد.

ونس در ادامه افزود که آن ماجرا مربوط به ماه آوریل بود و اکنون «ما در آستانه انتخاباتی در آمریکا هستیم که در آن، تمرکز اصلی من بر نامزدهایی است که قرار است در ایالات متحده آمریکا انتخاب شوند.»

معاون رئیس جمهوری آمریکا در عین حال افزود که عدم حمایتش از نتانیاهو به معنای حمله به او نیست. نه به نتانیاهو حمله می‌کند و نه از او در انتخابات حمایت می‌کند و در نهایت آن چه اهمیت دارد، حمایت ترامپ است.

معاون ترامپ همچنین تاکید کرد: «من دیگر، چه در حال حاضر و چه در آینده، از هیچ نامزد انتخابات کشورهای خارجی حمایت نخواهم کرد.»

معاون رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در پاسخ به این پرسش که با توجه به حمایت ترامپ از نتانیاهو، آیا شما هم از نخست وزیر رژیم اسرائیل حمایت می‌کنید؟، گفت: «من از نامزدهای آمریکایی حمایت می‌کنم. در انتخابات (رژیم) اسرائیل دخالتی نمی‌کنم.»

خودداری ونس از اعلام حمایت از نخست‌وزیر رژیم اسرائیل در آستانه انتخابات این رژیم در تضاد آشکار با حمایت علنی ترامپ از بنیامین نتانیاهو قرار دارد.

در آستانه انتخابات سرزمین‌های اشغالی آکسیوس پیش تر گزارش داد که پیت هگست وزیر جنگ آمریکا روز دوشنبه در جریان سفری اعلام‌نشده به سرزمین‌های اشغالی با نتانیاهو دیدار کرده است. این رسانه به نقل از دو منبع آگاه این خبر را منتشر کرد.

پنتاگون از اظهارنظر درباره این گزارش خودداری کرده است. مجله تایم نیز اعلام کرد که برای دریافت توضیحات با سفارت اسرائیل و دفتر نتانیاهو تماس گرفته است.

ونس پیش‌تر نیز درباره روابط رژیم اسرائیل و آمریکا هشدارهایی مطرح کرده بود. او در ماه ژوئن از اعضای کابینه نتانیاهو که با مذاکرات واشنگتن و تهران برای پایان دادن به جنگ ایران مخالفت کرده بودند، انتقاد کرد.

کد خبر 1079107 منبع: ایرنا

  • فوری؛ هگست در خاورمیانه آماده اعلان جنگ؟ | برای حمله به ایران آماده‌ایم

  • یک کشور دیگر پهپاد شاهد ایران را کپی کرد

  • وزیر جنگ آمریکا: جنگ با ایران مانند جنگ‌های قبلی ما پایان نخواهد یافت | ایران باید تصمیم‌گیری کند!

  • فوری | هشدار شدید به عربستان؛ حق ندارید…

  • ادعای عجیب درباره تلاش ایران برای طولانی کردن جنگ

  • ادعای تازه وزیر جنگ آمریکا درباره حمله به مدرسه میناب

  • ضربه سهمگین ایران پنتاگون را فلج کرد | پایگاه راهبردی آمریکا غیر قابل استفاده شد | ارزیابی مجدد حضور نظامی در منطقه

  • وزیر ورزش صلاحیت دخالت ندارد؛ نتیجه تراکتور-ملوان ۳ بر صفر است

  • فوری؛ هگست در خاورمیانه آماده اعلان جنگ؟ | برای حمله به ایران آماده‌ایم

  • اعزام بیرانوند برای سربازی به پادگانی در شهرستان + عکس

  • وعده عاصم منیر محقق نشد | مرزها با ایران به نفع پاکستان بسته ماند

  • العربیه: عراق به‌دنبال بستن تمام گذرگاه‌های مرزی با ایران است | گزارش‌های تأییدنشده از بسته‌شدن گذرگاه مرزی الشیب

  • ایران درصدد رونمایی از «پدر بمب‌ها» | ببینید

  • عراقچی: مذاکرات با آمریکا به جنگ علیه ایران ختم می شود | به آنها اعتماد نداریم

  • زوج رویایی مهران مدیری: غیرممکن است دیگر با او کار کنم

  • مدیرعامل تراکتور: فردا همگی با این شعار تُرکی به استادیوم بیایید

  • طرح جدید قطر با هماهنگی آمریکا ارائه شد+ جزئیات | حزب الله هنوز جواب نداده است

  • حسادت آقای رئیس جمهور به روابط دوستانه ایران و روسیه! | ببینید

  • بازیگر سینما: هومن سیدی کارگردان نمی‌شد حتما جنایتکار شده بود

  • تنش مرزی بالا گرفت؛ دستور اقدام سریع صادر شد | واحدهای نظامی در موضع آتش قرار گرفته‌اند

  • تراکتوری‌ها ۳هزارتا فحش به چشمی دادند اما تیم را بیرون نکشیدیم | کاری که دشمن نمی‌کند را میثاقی کرد

  • درگیری مسلحانه پلیس با افراد مشکوک در پمپ بنزین | یکی از اشرار کشته شد + جزئیات

  • افرادی که به اسلام‌آباد رفتند باید استغفار کنند | ویدئو

  • ادعای جدید نتانیاهو علیه ایران