توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۵ تاکنون

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، با تشریح دلایل توقیف وسایل نقلیه از وجود حدود ۷۰۰۰ دستگاه خودروی توقیفی بیش از یک سال و ۴۵۰۰ دستگاه موتورسیکلت توقیفی بیش از ۶ ماه در پارکینگ‌های پایتخت خبر داد.

راهور

به گزارش همشهری آنلاین، علی اصغر شریفی،رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگدر خصوص دلایل توقیف وسایل نقلیه اظهار داشت: دلایل مختلفی برای توقیف وسایل نقلیه وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به ارتکاب هم‌زمان دو تخلف حادثه‌ساز، رانندگی با وسیله نقلیه فاقد پلاک یا پلاک غیرمجاز، نداشتن گواهینامه و بیمه‌نامه شخص ثالث، استفاده از مواد مخدر و روان‌گردان‌ها و نوشیدنی‌های غیرمجاز، تصادف منجر به جرح و فوت، توقف در محل دارای تابلوی حمل با جرثقیل و پیاده‌رو، خلافی بالای ۵ میلیون تومان و دستور مرجع قضایی اشاره کرد.

وی در خصوص دلایل توقیف موتورسیکلت نیز گفت: تمامی موارد ذکرشده برای خودروها در مورد موتورسیکلت نیز صدق می‌کند و علاوه بر آن، حرکت در پیاده‌رو، حرکت در خلاف جهت، حمل بار غیرمتعارف و عدم استفاده از کلاه ایمنی از دیگر دلایل توقیف موتورسیکلت است.
شریفی، در مورد آمار توقیف و ترخیص وسایل نقلیه از ابتدای سال ۱۴۰۵ تاکنون در پایتخت تصریح کرد: در این بازه زمانی ۱۴۹۱ دستگاه خودرو توقیف شده و همچنین ۵۷۸ دستگاه موتورسیکلت و ۱۳۸۸ دستگاه خودرو ترخیص شده است که ترخیص خودروها با مراجعه مالکان به دفاتر پلیس+۱۰ و مراجع ترخیص خودرو انجام شده است.
وی با اشاره به روش‌های مختلف توقیف موتورسیکلت خاطرنشان کرد: در این زمینه از طرح «موتوریار» و توقیف در کنار معابر استفاده می‌کنیم، اما انتقال به پارکینگ کمتر انجام می‌شود، چرا که از طرح‌های فرهنگی بهره می‌بریم.
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ در تشریح اقدامات فرهنگی برای موتورسیکلت‌سواران افزود: همکاران پلیس روزانه به کسانی که کلاه ایمنی ندارند، کلاه ایمنی اهدا می‌کنند. به همین دلیل توقیف موتورسیکلت کاهش یافته است، زیرا با این اقدام فرهنگی به جای توقیف، با یک اقدام آموزشی و فرهنگی کلاه ایمنی اهدا می‌شود و شهروندان با آموزش و تشویق بهتر یاد می‌گیرند و این روش نسبت به تنبیه تأثیر بیشتری در رعایت قوانین دارد.
سرهنگ شریفی در خصوص آمار وسایل نقلیه رسوبی نیز اظهار داشت: تعریف وسایل نقلیه رسوبی این است که اگر خودرویی بیش از یک سال در پارکینگ متوقف باشد و مالک یا مالکان آن به دلایل مختلف برای ترخیص مراجعه نکنند، در صورتی که پیامک برای مالک ارسال شده و در روزنامه نیز اطلاع‌رسانی شده باشد اما باز هم مراجعه نکنند، این خودروها رسوبی محسوب می‌شوند. در مورد موتورسیکلت نیز اگر ۶ ماه در پارکینگ بماند و مالک مراجعه نکند، تعریف موتورسیکلت رسوبی بر آن صدق می‌کند.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون خودروهای توقیفی بیش از یک سال حدود ۷۰۰۰ دستگاه و موتورسیکلت‌های توقیفی بیش از ۶ ماه حدود ۴۵۰۰ دستگاه در پارکینگ‌ها نگهداری می‌شوند، در خصوص اطلاع‌رسانی به مالکان وسایل نقلیه رسوبی گفت: از زمان انتشار آگهی در روزنامه، فرصت ۳ ماهه به مالکان داده می‌شود و تماس‌های لازم نیز با مالکان گرفته شده است.
سرهنگ شریفی راه ساده‌تر را این‌گونه تشریح کرد: شهروندان می‌توانند به سایت TEHRAN.RAHVAR۱۲۰.IR مراجعه کرده و جزئیات پلاک خودرو و موتورسیکلت خود را وارد کنند تا توضیحات مربوط به اینکه وسیله نقلیه در کدام پارکینگ است، به آن‌ها داده شود و مالک می‌تواند با مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ یا ستادهای ترخیص خودرو در تهران، نسبت به ترخیص خودرو یا موتورسیکلت خود اقدام کند.
وی با هشدار به مالکان وسایل نقلیه رسوبی تأکید کرد: مالکان این فرصت ۳ ماهه را از دست ندهند، چرا که بعد از اتمام دوره ۳ ماهه و در صورت عدم مراجعه در مهلت مقرر، وسایل نقلیه رها شده تلقی و طبق مقررات تعیین تکلیف می‌شود.
سرهنگ شریفی در پایان با توصیه به والدین دانش‌آموزان گفت: والدین برای رساندن فرزندان خود به مدارس، توقف دوبله نکنند و باعث ایجاد گره ترافیکی نشوند.

کد خبر 1072507 منبع: همشهری آنلاین

  • ۳ پروژه شهری به زودی افتتاح می شود

  • آموزش نظامی کارکنان شهرداری از میدان تیر تا دفاع شهری

  • آغاز مقاوم سازی سازه و عرشه پل ۳۵ ساله در غرب تهران

  • تخلفات ساکن؛ عامل اصلی گره‌های ترافیکی تهران

  • لزوم راه‌اندازی کانون خردمندان و فرزانگان در شهرداری تهران

  • استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز تهران

  • صندلی های ایستگاه های مترو بیشتر شد

  • خیانت نوعروس و قتل تازه‌داماد به دست مرد غریبه

  • قلعه‌نویی به روسیه ببازد اخراج می‌شود؟ | تصمیم مهم تاج برای جام ملت‌ها و جام جهانی ۲۰۳۰

  • ترس استقلال از این سند مهم پرسپولیس | دربی و نتایج آبی‌ها ۳ بر صفر می‌شود؟

  • همسر بیژن مرتضوی: او ایران نیامده | بیاید حتما استقبال باشکوهی خواهد شد

  • آیت الله مجتبی خامنه‌ای: بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است | پیام به‌مناسبت هفته دفاع مقدس و سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله

  • فوری؛ یک گزینه جذاب برای هدایت تیم امید

  • ماجرای نقشه ۱۲ ساعته برای ترور و پرتاب ۸۳ بمب سنگرشکن! | ناگفته‌های طراحی و اجرای عملیات ترور سیدحسن نصرالله

  • زخمی شدن ۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران

  • فوری؛‌ ناو تئودور روزولت آمریکا با ۵۰۰۰ نظامی عازم خاورمیانه شد

  • فوری |‌ حمله به عربستان و انفجارهای مهیب در ریاض

  • خیانت نوعروس و قتل تازه‌داماد به دست مرد غریبه

  • ببینید | آمریکایی‌ها به مهدی هاشمی در لباس افغان جایزه دادند

  • ترس استقلال از این سند مهم پرسپولیس | دربی و نتایج آبی‌ها ۳ بر صفر می‌شود؟

  • اگر جاسوسی را دستگیر کنیم اعدامش می‌کنیم؛ شوخی نداریم | همدستانش را نیز اعدام می‌کنیم

  • بهانه عجیب برای ورود مستقیم به جنگ!؛ سرباز و تسلیحات می‌فرستیم اما شریک جنگ نیستیم!

  • فرود اضطراری یک هواپیما به دلیل آتش گرفتن پاوربانک؛ وضعیت مسافران

  • بوسه بازیکن ایرلند دردسرساز شد + ویدئو | تصاویری از شادی گل و خشم صهیونیست‌ها

  • تخلفات ساکن؛ عامل اصلی گره‌های ترافیکی تهران

  • هماهنگی پلیس راهور و شهرداری، ترافیک مهرماه را به‌خوبی مهار کرد

  • ۱۰ تصادف مرگبار در یک هفته