انتشار پوئم‌سمفونی «ابر و آتش» به یاد آزادگان شهید

انتشار پوئم‌سمفونی «ابر و آتش» به یاد آزادگان شهید

همزمان با ایام سالگرد ورود آزادگان سرافراز به میهن، پوئم‌سمفونی «ابر و آتش» به آهنگسازی بهزاد عبدی و خوانندگی هادی فیض‌آبادی منتشر شد؛ اثری که با احترام و ادای دین به آزادگانی ساخته شده است که دوران اسارت را پشت سر گذاشتند اما در غربت و دور از وطن به شهادت رسیدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در این پوئم‌سمفونی، هادی فیض‌آبادی به عنوان خواننده حضور دارد و شعر اثر سروده محمدمهدی سیار است. اجرای موسیقی نیز بر عهده ارکستر سمفونیک براتیسلاوا بوده و گروه کر آوازی تهران نیز در اجرای بخش‌های آوازی این اثر مشارکت داشته است.
پوئم‌سمفونی «ابر و آتش» اثری است که به آزادگان شهیدی تقدیم شده که غریبانه و در شرایط اسارت جان خود را از دست دادند. این اثر تلاش دارد با زبان موسیقی، یاد و خاطره این شهیدان و بخشی از رنج‌ها و تجربه‌های آنان را بازتاب دهد.
«ابر و آتش» با یک تم نسبتاً کوتاه آغاز می‌شود؛ تمی که هسته اصلی ساختار این پوئم‌سمفونی را شکل می‌دهد و در ادامه، با واریاسیون‌های مختلف در طول اثر گسترش پیدا می‌کند. آهنگساز در ساخت این اثر تلاش کرده است شعر را در بطن موسیقی قرار دهد و از تبدیل شدن آن به یک تصنیف متعارف فاصله بگیرد؛ به این ترتیب، کلام و موسیقی در ساختاری سمفونیک در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند.
این اثر ۲۷ مردادماه، همزمان با سالگرد ورود آزادگان به میهن، در دسترس مخاطبان قرار گرفته و علاقه‌مندان می‌توانند آن را از طریق سایت‌ها و بسترهای معتبر و مجاز موسیقی به صورت قانونی بشنوند و دانلود کنند.
همچنین قرار است پوئم‌سمفونی «ابر و آتش» در آینده نزدیک در قالب یک اجرای زنده نیز پیش روی مخاطبان قرار گیرد تا این اثر علاوه بر انتشار در بسترهای شنیداری، در فضای اجرای صحنه‌ای نیز تجربه شود.
پوئم‌سمفونی «ابر و آتش» به آهنگسازی بهزاد عبدی، خوانندگی هادی فیض‌آبادی و با شعری از محمدمهدی سیار توسط گروه هنری شاهد تولید شده و ارکستر سمفونیک براتیسلاوا و گروه کر آوازی تهران در اجرای آن حضور داشته‌اند. میکس و مسترینگ «ابر و آتش» را حمیدرضا آداب انجام داده است.

۵۹۲۴۳

کد مطلب 2262038

  • طلایین
  • انتشار پوئم‌سمفونی «ابر و آتش» به یاد آزادگان شهید

    انتشار پوئم‌سمفونی «ابر و آتش» به یاد آزادگان شهید

  • راز تلخ تابلوهای کمال‌الملک در آستانه نابینایی

    راز تلخ تابلوهای کمال‌الملک در آستانه نابینایی

  • اجرای حکم پژمان جمشیدی تکذیب شد

    اجرای حکم پژمان جمشیدی تکذیب شد

  • اردوی تاریخ معاصر «کاراگاهان تاریخ» همراه با «لباس شخصی»

    اردوی تاریخ معاصر «کاراگاهان تاریخ» همراه با «لباس شخصی»

  • از رانندگی تاکسی تا اسکار؛ قصه جنون‌آمیز رابرت دنیرو برای «شدن»/ از «شیرین‌عسل» خجالتی نیویورک تا هیولایی که سینما را به زانو درآورد

    از رانندگی تاکسی تا اسکار؛ قصه جنون‌آمیز رابرت دنیرو برای «شدن»/ از «شیرین‌عسل» خجالتی نیویورک تا هیولایی که سینما را به زانو درآورد

  • پایان «پایتخت» نزدیک است؟ محسن تنابنده: اراده‌ای برای ساخت فصل هشتم ندارم

    پایان «پایتخت» نزدیک است؟ محسن تنابنده: اراده‌ای برای ساخت فصل هشتم ندارم

  • جشنواره فیلم ۱۰۰ در ۹ کشور کارگاه برگزار می‌کند

    جشنواره فیلم ۱۰۰ در ۹ کشور کارگاه برگزار می‌کند

  • اجرای حکم پژمان جمشیدی تکذیب شد

    اجرای حکم پژمان جمشیدی تکذیب شد

  • راز تلخ تابلوهای کمال‌الملک در آستانه نابینایی

    راز تلخ تابلوهای کمال‌الملک در آستانه نابینایی

  • یک واژه مبهم می‌تواند برای هنرمند به پرونده کیفری تبدیل شود/ نقدی بر یک جرم انگاری هنری

    یک واژه مبهم می‌تواند برای هنرمند به پرونده کیفری تبدیل شود/ نقدی بر یک جرم انگاری هنری