ادعاهای ترامپ در مورد تنگه هرمز با داده‌های تردد نفتکش‌ها در تضاد است

ادعاهای ترامپ در مورد تنگه هرمز با داده‌های تردد نفتکش‌ها در تضاد است

پایگاه پولیتیکو نوشت که داده‌های مربوط به تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز با ادعاهای رئیس جمهور آمریکا همخوانی ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پولیتیکو در گزارشی نوشت که دولت ترامپ مدعی است که تنگه هرمز برای تجارت باز است و عبور و مرور نفتکش‌ها در جریان است. این در حالی است که ردیاب‌های بازار تصویر نه چندان خوش‌بینانه‌ای را نشان می‌دهند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بارها مدعی شده است که نفت آزادانه از طریق تنگه هرمز جریان دارد. روز دوشنبه، او به خبرنگاران در کاخ سفید مدعی شد که کنترل کامل بر تنگه هرمز دارد و «ما میلیون‌ها بشکه نفت در هفته از آن خارج می‌کنیم.»

ترامپ ادعا کرد: تنگه باز است و قیمت نفت در حال کاهش است و این کاهش ادامه خواهد داشت، مگر اینکه تصمیم بگیریم کاری شدیدتر از آنچه انجام داده‌ایم انجام دهیم.

اما کارشناسان می‌گویند که نمی‌توان به ارقام دولت ترامپ اعتماد کرد زیرا هیچ داده‌ای وجود ندارد که نشان دهد واقعاً حجم نفت از طریق تنگه هرمز در حال حرکت است.

کریس رایت، وزیر انرژی آمریکا هم در همین راستا ادعا کرده است که روزانه حدود ۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور می‌کند.

مت اسمیت، مدیر تحقیقات کالا در کپلر، یک شرکت پیشرو در ردیابی حرکات نفتکش‌ها گفت: به نظر می‌رسد که رایت فقط یک عدد را از هوا بیرون می‌کشد.

او گفت: واقعیت این است که ایران اهرم فشار را دارد، ایران کنترل را در دست دارد. تنها نفتکش‌هایی که واقعاً از تنگه هرمز عبور می‌کنند، آن‌هایی هستند که از آب‌های ایران عبور می‌کنند.

حجم کل نفت خام جهانی که در هر روز مشخص در دسترس است، قیمت نفت را تعیین می‌کند که به نوبه خود هزینه‌های مواد غذایی، هزینه‌های حمل و نقل، هزینه‌های مصرف‌کننده و موارد دیگر را شکل می‌دهد. به طور خلاصه، هر چه نفت خام بیشتری جابجا شود، برای مقرون به صرفه بودن در همه جا بهتر است، که این یک مزیت برای سیاستمدارانی است که در انتخابات نوامبر بر اساس این پیام عمل می‌کنند.

قبل از جنگ، به طور متوسط تقریباً ۱۴۰ کشتی در روز از تنگه عبور می‌کردند و کود، آلومینیوم، گاز طبیعی مایع هلیوم و حدود ۲۰ میلیون بشکه نفت خام در روز را حمل می‌کردند. طبق داده‌های شرکت ردیابی کالا کپلر، روز یکشنبه، فقط ۳ کشتی از تنگه عبور کردند. کپلر دریافت که هفته گذشته، در مجموع فقط ۹۵ کشتی از تنگه عبور کردند.

بازارهای نفت نشانه‌هایی از خستگی فزاینده از وعده‌های دولت آمریکا مبنی بر بازگشت به حالت عادی را نشان می‌دهند. قیمت‌های جهانی نفت – که بارها و بارها در پنج ماه گذشته بر اساس پیش‌بینی‌های خوش‌بینانه ترامپ و سایر مقامات دولت کاهش یافته است – در واقع پس از پست رایت در مورد حرکات مخفیانه کشتی‌ها افزایش یافت.

قیمت جهانی نفت خام روز دوشنبه به حدود ۹۰ دلار در هر بشکه رسید. در همین حال، میانگین قیمت هر گالن بنزین در آمریکا در حال افزایش است و طبق گزارش AAA، روز دوشنبه به ۴.۰۶۷ دلار رسید که بالاترین قیمت در این اواخر است.

مطمئناً، ردیابی تعداد نفتکش‌هایی که از تنگه هرمز خارج می‌شوند چالش برانگیز است. کشتی‌ها برای جلوگیری از شناسایی، فرستنده‌های خود را خاموش می‌کنند و تصویربرداری ماهواره‌ای در برخی مناطق مختل شده است اما اسمیت گفت سازمان‌هایی مانند کپلر اکنون ماه‌ها فرصت داشته‌اند تا با محیط عملیاتی جدید سازگار شوند و با روش جدید خود را وفق دهند.

کد مطلب 6920463

  • چرا ترامپ از توافق عمان و ایران درباره تنگه هرمز می‌ترسد؟

  • نقاشی ترامپ ۸۰ ساله از آمریکا؛ «تنگه هرمز به قلمرو آمریکا اضافه شد»

  • قطر: تنها راه بحران در منطقه، آتش‌بس و بازگشت به مذاکرات است

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • زمان انتخابات کمیته ملی المپیک مشخص شد

  • ادعاهای ترامپ در مورد تنگه هرمز با داده‌های تردد نفتکش‌ها در تضاد است

  • توضیحات وزیر ارتباطات به نمایندگان درباره محدودیت‌ پلتفرم‌های خارجی

  • کشف بیش از ۱۳۷ هزار نخ سیگار خارجی قاچاق در چاراویماق

  • چرا ترامپ از توافق عمان و ایران درباره تنگه هرمز می‌ترسد؟

  • مراسم اربعین تدفین رهبر شهید در شهرستان‌های خراسان جنوبی برگزار می‌شود

  • توقیف ۲۵ خودروی شوتی در خراسان جنوبی؛ کشف ۴۵ هزار لیتر سوخت قاچاق

  • پلمب کارگاه تولید آبلیموی غیر بهداشتی در مراغه

  • واژگونی تریلی حامل سوخت در محور آرین‌شهر – قاین

  • صندوق هنر تا ۷۰ درصد هزینه بیمه تأمین اجتماعی و تکمیلی را می‌پردازد

  • هافبک لژیونر مورد علاقه پرسپولیس پاسخ داد؛ می‌خواهم بیایم

  • ادارات استان بوشهر چهارشنبه تعطیل هستند

  • وقتی مادر برای شهادت «پسرش» سجده‌ شکر کرد؛ روایتی از صبوری مادر شهید

  • ریزش در تونل شهید میرزایی بندرعباس

  • ۹۰ درصد مرگ‌های قلبی قابل پیشگیری هستند

  • سرلشکر ایزدی: اقتدار ایران نیازمند صیانت است/تسلط بر مبادی راهبردی

  • دو بازیکن پیشین پرسپولیس رقیب استقلال و تراکتور در آسیا

  • ضرورت پیوند دانش و تولید برای افزایش بهره‌وری کشاورزی

  • دستگیری زن موادفروش در ری/کشف ۱۲ کیلوگرم «گل» از مخفیگاه متهم

  • برنامه بازی‌های امروز هفته دوم لیگ برتر فوتبال + جدول

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت شیشه سکوریت
  • سفیر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه