آماده باش به هواداران استقلال؛ شوک بعدی با جدایی ستاره محبوب

به نظر می‌رسد استقلالی‌ها کم کم دارند ذهن هواداران خود را برای جدایی رضاییان آماده می‌کنند وگرنه خودشان هم می‌دانند که او با چنین مبالغی اصلاً حاضر به ماندن نیست.

استقلال

علی تاجرنیا سرپرست مدیر عاملی باشگاه استقلال صراحتاً در مصاحبه خود گفته است: «ما فصل قبل با رامین رضاییان توافق کرده بودیم و او با همان مبلغ قبلی می‌تواند در استقلال بازی کند ضمن اینکه مبلغ اندکی را هم برای فسخ قرارداد توافق کرده بودیم.»

پاسخ رضاییان اما کاملا مشخص و قابل پیش بینی است. چرا که او چند روز پیش گفته بود برای فصل آینده قراردادی با استقلال ندارد و مشغول بررسی پیشنهادات مختلف است.

طبق شنیده‌ها هدف اول و در واقع مهم‌ترین هدف رامین همچنان حضور در فوتبال اروپاست و اگر به هر دلیلی نتواند به این هدف خود برسد قطعاً دو سه پیشنهاد خوب داخلی از جمله پیشنهاد استقلال را بررسی خواهد کرد اما مسلماً قیمت او به اندازه فصل گذشته نیست و حتی می‌تواند بیش از دو برابر باشد.

از طرفی مدیر برنامه‌های رضاییان هم قبلاً مبلغ مورد نظر این بازیکن را به باشگاه استقلال اعلام کرده بود و به نظر می‌رسد استقلالی‌ها کم کم دارند ذهن هواداران خود را برای جدایی رضاییان آماده می‌کنند وگرنه خودشان هم می‌دانند که او با چنین مبالغی اصلاً حاضر به ماندن نیست.

نکته مهم اینجاست که استقلال در جناح راست علاوه بر رضاییان، یاسر آسانی را هم از دست داده و خیلی بعید به نظر می‌رسد که این بازیکن به ایران و به خصوص به استقلال برگردد.

در واقع حالا در جناح راست صالح حردانی تنها می‌شود و سهراب بختیاری‌زاده باید به فکر یک وینگر یا هافبک راست باشد. کسی که بتواند جای خالی امثال رضاییان و یاسر آسانی را پر کند.

رامین رضاییان در پیامی که برای هواداران استقلال منتشر کرده بود از آنها خواست کمی صبر کنند و اسیر یک سری جوسازی‌ها نشوند. کاملاً مشخص است که رامین هنوز یک سری مسائل را فراموش نکرده و شاید هم انتظار داشت وقتی با ساپینتو درگیر شده بود باشگاه حمایت بیشتری از او می کرد هر چند خود رضاییان هم در این باره مقصر بود و حاشیه هایی ایجاد کرده بود.

کد خبر 1054919

  • تاجرنیا: رامین رضاییان به یک شرط می‌تواند برگردد

  • علیرضا اکبرپور: آقای قلعه‌نویی معنی ایثار را برای ما توضیح بده! | استقلال باید رامین رضاییان را حفظ کند

  • ۶۴ تیم در جام جهانی بعدی؛ تعداد سهمیه آسیا و قاره‌های دیگر مشخص شد

  • شاید برای قلعه‌نویی ۱۴۰ میلیارد پولی نیست! | منت چه چیزی را سر مردم می‌گذارند؟ | همه تقصیرها گردن مهدی تاج است

  • هزینه ۱۰۵ میلیاردی استقلال برای جذب دو بازیکن

  • دیدار خصوصی قلعه‌نویی با آیت‌الله + ویدئو | بگذار دشمنانت از بغل تو نان بخورند!

  • خرید غیرمنتظره پرسپولیس؛ قرارداد ۲ ساله امضا شد | تارتار حرفش را عملی کرد

  • عادل دروغ نگو؛ تو نمی‌توانی در صداوسیمای جمهوری اسلامی، کار کنی اما با آرمان‌های نظام …

  • کار مهم نیروی هوایی ارتش که مثل بمب در دنیا صدا کرد | اصلاً نمی‌دانند این شرمندگی را کجا ببرند… | می‌دانستیم دشمن به تفاهم‌نامه پای‌بند نخواهد بود

  • حال پهلوان آواز ایران خوب نیست؛ دعا کنید

  • شاید برای قلعه‌نویی ۱۴۰ میلیارد پولی نیست! | منت چه چیزی را سر مردم می‌گذارند؟ | همه تقصیرها گردن مهدی تاج است

  • پاکستانی ها رودست خوردند؛ آغاز تحریم دریایی برای یک کشور

  • تصاویر احساسی از مادر مینابی که نمی‌خواهد تکه بدن فرزندش را به آغوش خاک بدهد

  • مهران مدیری با اسم من مشهور شد | حرف‌های مجری شناخته شده تلویزیون |‌ ببینید

  • کاری می کنیم که در آمریکا عزای عمومی اعلام شود |‌ هشدار و اولتیماتوم قاطع سپاه

  • سفارت یک کشور بزرگ اروپایی در ایران بسته شد | دیپلمات‌ها تهران را ترک کردند

  • پیام جدید سیدمجید موسوی بعد از تهدید ترامپ

  • آمریکا هر سلاحی برای جنگ جهانی سوم کنار گذاشته بود علیه ایران بکار گرفت

  • پاکستان موضع خود را اعلام کرد؛ از ریاض بی‌دریغ حمایت می‌کنیم

  • واکنش تند مسکو به همراهی بریتانیا با عملیات آمریکا علیه ایران

  • ورود نظامیان کشته شده آمریکایی در حملات ایران در حضور ترامپ + فیلم

  • جدیدترین تصویر از پژمان جمشیدی | عکس

  • واکنش بلغارستان به هشدار نظامی ایران درباره استقرار هواپیماهای نظامی آمریکا در این کشور

  • علیرضا اکبرپور: آقای قلعه‌نویی معنی ایثار را برای ما توضیح بده! | استقلال باید رامین رضاییان را حفظ کند