بخشی از گفتوگوی بهادر زمانی درباره شباهتش به مصطفی زمانی مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.
به گزارش همشهری آنلاین، بهادر زمانی در گفتگو با برنامه آف رکورد درمورد نسبت فامیلی اش با مصطفی زمانی گفت: «هر وقت مردم من را در خیابان میبینند، از من میپرسند که آیا با مصطفی زمانی نسبت فامیلی دارم یا نه؟ مشخص است که نه از نظر چهره و نه از نظر فیزیک شباهتی به هم نداریم…ضمن اینکه زادگاهمان هم با یکدیگر متفاوت است…»
بهادر زمانی زاده متولد۱۳۶۳ برای اولین بار بیش از یک دهه پیش در نقش حضرت ابوالفضل در فیلم سینمایی «رستاخیز» جلوی دوربین احمدرضا درویش رفت. این فیلم به دلیل به تصویر کشیده چهره حضرت عباس(ع) سال ها توقیف ماند.
بهادر زمانی در سال های اخیر در سریال تلویزیونی سوجان هم ایفای نقش کرده است.
کد خبر 1054354
-
غفوریان برای «زیر آسمان شهر ۴» دعوتم کرد، نپذیرفتم | ببینید
-
بازیگر نقش حضرت عباس با یوسف پیامبر نسبت فامیلی دارد؟ | ببینید
-
مسی ۱۰ بار دیگر قهرمان شود باز هم پدر من بهتر است | پدرم موجودی فضایی بود!
-
تهدید ژنرال عربستانی علیه ایران در گفتوگو با شبکه اسرائیلی | ایران نمیخواهد سقوط کند، مگر..
-
اگر افرادی در ایران کنترل نظام را به دست بگیرند، امکان گفتگو و توافق با آنها وجود دارد!
-
بنزین ۱۰۰۰۰ تومانی صحت دارد؟
-
فوری؛ دستور تخلیه این شهر صادر شد؟ | توضیحات مهم فرماندار
-
از موریتانیا به صدا و سیما زنگ میزنند که این سریال پخش شود! | ۳ بازیگر ایرانی محبوب عربها
-
ترامپ توئیت مسیح علینژاد را بازنشر کرد!
-
جنگ تمام عیار با حمله به تهران و تاسیسات هستهای آغاز می شود؟ | ترامپ در روزهای آینده تصمیم می گیرد
-
کابوس یانکی ها از راه رسید | ببینید
-
شرط مهم مذاکره ایران با آمریکا اعلام شد
-
گسترش جنگ؛ یک کشور دیگر محاصره شد | نفت ۱۵۰ دلاری در راه است؟
-
صحنهای باورنکردنی در دریا؛ نیروهای دریایی دو کشور با چوب و پارو به جان هم افتادند + ویدئو
-
یاسر آسانی در آستانه سرخپوش شدن در ایران؛ رقم نجومی انتقال مشخص شد
-
سبزی محبوبی که فشار خون و کلسترول را کنترل می کند
-
پیغام پرسپولیس به سپاهان؛ ۳بازیکن میدهیم شما فقط یک بازیکن بدهید
-
ترامپ: اشکالی ندارد که ایران موشک بالیستیک داشته باشد!
-
حمله به آبشیرینکنهای ایران | تأسیسات مشابه در منطقه مورد هدف مشروع + ویدئو
-
غفوریان برای «زیر آسمان شهر ۴» دعوتم کرد، نپذیرفتم | ببینید