سس اسپاگتی پریسیلا آن شب بدون اسپاگتی سرو شد، اما همین اشتباه ساده به یکی از خاطرات فراموشنشدنی زندگی او و الویس تبدیل شد.
همشهری آنلاین – مریم شیرافکن: حتی عاشقانهترین شامها هم گاهی با یک اشتباه خندهدار بهیادماندنی میشوند. پریسیلا پریسلی، همسر سابق الویس پریسلی، بهتازگی خاطرهای تعریف کرده که نشان میدهد استرس اولین آشپزی برای «سلطان راکاندرول» باعث شد مهمترین بخش غذا را از قلم بیندازد.
شامی برای الویس که قرار بود بینقص باشد

پریسیلا پریسلی در برنامه The Tamron Hall Show از اولین باری گفت که تصمیم گرفت برای الویس پریسلی در عمارت مشهور «گریسلند» غذا بپزد.
او که میخواست بهترین خاطره کودکیاش را با مرد محبوبش شریک شود، دستور معروف سس اسپاگتی مادرش را انتخاب کرد؛ غذایی که از کودکی عاشق آن بود.
تماس با مادر، هر ۱۰ دقیقه یکبار
پریسیلا آنقدر نگران بود که سس دقیقاً مثل دستور مادرش از آب دربیاید، مدام با او تماس میگرفت.
او تعریف کرد: «هر ۱۰ دقیقه به مادرم زنگ میزدم و میپرسیدم حالا چه چیزی اضافه کنم؟ چقدر؟ آیا کافی است؟ وقتی سس آماده شد، از خوشحالی روی ابرها بودم.»
عطر سس گوجهفرنگی تازه تمام خانه را پر کرده بود و همه چیز برای یک شام عاشقانه آماده به نظر میرسید.
اما یک اتفاق غیرمنتظره…
پریسیلا ظرف سس را با افتخار روی میز گذاشت؛ جایی که الویس و یکی از دوستانش منتظر غذا بودند.
همه ساکت بودند.
او با تعجب از الویس پرسید: «چرا شروع نمیکنی؟»
و الویس با لبخند فقط یک سؤال پرسید:
«پس اسپاگتی کو؟»
در آن لحظه پریسیلا تازه متوجه شد که آنقدر درگیر درست کردن سس بوده که مهمترین بخش غذا، یعنی خود اسپاگتی را کاملاً فراموش کرده است.
این خاطره با خنده حضار برنامه همراه شد و به یکی از بامزهترین خاطرات زندگی مشترک این زوج مشهور تبدیل شد.
چرا این داستان اینقدر محبوب شد؟
این ماجرا یادآوری میکند که حتی افراد مشهور هم هنگام آشپزی برای کسی که دوستش دارند دچار استرس میشوند و اشتباه میکنند.
اتفاقی که شاید برای هر کسی پیش بیاید؛ آن هم درست زمانی که بیش از حد تلاش میکنیم همه چیز کامل باشد.
یک غذای ساده اما همیشه محبوب
پاستا با سس گوجهفرنگی یکی از کلاسیکترین غذاهای دنیاست و با چند ماده اولیه مانند گوجهفرنگی، سیر، ریحان، روغن زیتون و پاستا آماده میشود.
متخصصان تغذیه میگویند اگر از پاستای سبوسدار، روغن زیتون و سبزیجات تازه استفاده شود، این غذا میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل باشد. افزودن مرغ، بوقلمون یا حبوبات نیز ارزش پروتئینی آن را افزایش میدهد.
گاهی خاطره مهمتر از غذای بینقص است
شاید پیام این داستان همین باشد؛ برای ساختن یک خاطره ماندگار، لازم نیست همه چیز بینقص پیش برود. گاهی یک اشتباه کوچک، سالها بعد شیرینترین داستان زندگی خواهد شد.
منبع : eatingwell
کد خبر 1053658
-
ماجرای خنده دار اولین آشپزی شام عاشقانه برای «سلطان راکاندرول»
-
مسی ۱۰ بار دیگر قهرمان شود باز هم پدر من بهتر است | پدرم موجودی فضایی بود!
-
در صورت گسترش جنگ مستقیما به نفع ایران وارد نبرد خواهیم شد
-
تهدید ژنرال عربستانی علیه ایران در گفتوگو با شبکه اسرائیلی | ایران نمیخواهد سقوط کند، مگر..
-
۶۳ سالگی بازیگر نقش «علی» در سریال «آینه عبرت» را ببینید + عکس
-
ببینید | دویدن اینفانتینو سمت ترامپ برای پایین کشیدنش از سکوی قهرمانی | اصرار رییسجمهور آمریکا برای شادی کنار اسپانیاییها
-
تمام روزهای جنگ را در ویلای آلانیا گذراندی | افشاگری بی سابقه عادل فردوسی پور درباره قلعهنویی
-
اگر افرادی در ایران کنترل نظام را به دست بگیرند، امکان گفتگو و توافق با آنها وجود دارد!
-
۶۳ سالگی بازیگر نقش «علی» در سریال «آینه عبرت» را ببینید + عکس
-
فوری؛ دستور تخلیه این شهر صادر شد؟ | توضیحات مهم فرماندار
-
مسی ۱۰ بار دیگر قهرمان شود باز هم پدر من بهتر است | پدرم موجودی فضایی بود!
-
ترامپ توئیت مسیح علینژاد را بازنشر کرد!
-
پاتک استقلال به پرسپولیس؛ هافبک سرخها در آستانه یاغی شدن
-
فوری؛ ترور یک امام جمعه در سحرگاه امروز + عکس و جزئیات | توضیحات فرماندار
-
خاگینه تبریزی؛ نامش را زیاد شنیدهاید اما مطمئنم فوت و فن پختش را نمیدانید
-
گوشواره طلای ۱۸ عیار سه هزارساله ایرانی بر صورت خانم بازیگر
-
فورا خاورمیانه را ترک کنید؛ تشدید تنشها میان ایران و آمریکا
-
عباس جمشیدی فر: من کاندید شدم، پارسا پیروزفر جایزه گرفت | جمله من رضا عطاران را ناراحت میکند اما باز هم میگویم | ببینید
-
۱۰ نقلقول بامزه از آلبرت اینشتین؛ نابغهای که شوخطبع هم بود
-
زرد کرهای؛ رنگی که تابستان و پاییز ۲۰۲۶ را تسخیر کرد | زرد کرهای را با چه رنگهایی ست کنیم؟
-
رژیم غذایی شکیرا در ۴۹ سالگی؛ راز انرژی تمامنشدنی این ستاره چیست؟
-
غذای محبوب پرنسس دایانا؛ فلفل دلمهای شکمپر سالم و سرشار از سبزیجات + روش تهیه
-
سالاد سیبزمینی محبوب جنیفر لوپز؛ راز یک دستور خانوادگی برای روزهای داغ تابستان + روش تهیه
-
پاستای بروکلی نیکول کیدمن؛ دستور ساده و متفاوتی که عاشقان پاستا را شگفتزده میکند+ روش تهیه
-
سالاد مرغ متفاوت متیو مککانهی؛ ساده، خلاقانه و بدون دورریز + روش تهیه