گام مهم پالایشگاه اصفهان برای کاهش مصرف آب

گام مهم پالایشگاه اصفهان برای کاهش مصرف آب

مدیر پروژه شرکت پالایش نفت اصفهان از خیز بلند این شرکت برای کاهش مصرف آب با اجرای طرح بازیابی آب‌های فوق شور خبر داد .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت پالایش نفت اصفهان، علیرضا نظری‌پور درباره اجرای طرح نصب پکیج «CCRO» (سیستم اسمز معکوس غلظت بالا) روی مسیر برگشتی آب‌های دورریز واحد هیرو (HERO) اظهار کرد: با توجه به شرایط بحران آب در کشور و منطقه و صرفه‌جویی مصرف آب در شرکت پالایش نفت اصفهان، این شرکت سراغ پیشرفته‌ترین و به‌روزترین فناوری‌های صنعت تصفیه آب دنیا رفته است.

وی با اشاره به اینکه طرح بازیابی آب‌های فوق‌شور در سال ۱۴۰۱ همسو با صرفه‌جویی مصرف آب، بازیابی حداکثری آب‌های دورریز و به حداقل رساندن آب ارسالی به سمت پوندهای تبخیری در دستور کار شرکت پالایش نفت اصفهان قرار گرفت، افزود: در واحد هیرو پس از حذف بخشی از سختی و سیلیس موجود در آب از سوی سیستم بیش‌تصفیه، آب وارد واحد RO می‌شود و قسمت عمده این آب، بازیابی و دورریز آن وارد واحد CCRO می‌شود تا از این طریق بیشترین مقدار بازیابی آب (حدود ۸۵ درصد) از طریق سیستم‌های ممبرانی انجام شود.

مدیر پروژه شرکت پالایش نفت اصفهان با بیان اینکه آب ورودی به واحد «CCRO» حدود ۱۰۰ مترمکعب در ساعت است که با نصب دو ترین و هر ترین معادل ۵۰ مترمکعب در ساعت با کمترین مقدار انرژی و مواد شیمیایی تصفیه می‌شود، اظهار کرد: طراحی و راه‌اندازی این سیستم زیر نظر شرکت معتبر بوده که حدود ۹۰ میلیارد ریال هزینه داشته است، همچنین پیش‌بینی می‌شود این پروژه تا پایان آذر امسال تکمیل و بهره‌برداری شود.

کد خبر 6557759 فاطمه صفری دهکردی

  • طرح تصفیه گازوئیل پالایشگاه اصفهان عملیاتی شد

  • شرکت فنی مهندسی آبسان زلال

  • نوآوری‌های پالایشگاه هاشمی‌نژاد زمینه‌ساز توسعه پایدار گاز

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اربعین رسانه‌ای جهانی برای معرفی مکتب امام حسین(ع) است

  • بهبود وضعیت مدارس بخش چغادک در اولویت است

  • تخصیص اعتبارات ویژه به بنیاد مسکن جم

  • تصادف شدید در محور طارم – منجیل؛ ۵ نفر مصدوم شدند

  • پیروزی پرسپولیس مقابل تیم لیگ یکی

  • آمادگی موکب‌های جوانان آبدان برای پذیرایی از زائران اربعین

  • داراب فارس لرزید

  • سفره امام حسین (ع) شفا بخش و آرامش دهنده است

  • حاج صفی: بازی باید با VAR برگزار می شد؛ آماده مصاف با الدحیل هستیم

  • خدمات مسجد برخاسته از جوشش مردمی است

  • خیال راحت پرسپولیس از هافبک بازیساز مورد اطمینان هاشمیان

  • طراحی تایر بدون هوا بدون نیاز به پنچرگیری

  • کدام استان ها چهارشنبه تعطیل است؟

  • زمان تشییع و خاکسپاری پیکر استاد فرشچیان اعلام شد

  • پنج کشور مسلمان که شریک اقتصادیِ قاتلان مردم غزه هستند

  • ترکیب احتمالی استقلال برای دیدار با تراکتور در سوپرجام

  • پیش‌بینی هواشناسی هرمزگان در روز دوشنبه ۲۰ مرداد

  • اطلاعیه جابجایی برنامه خاموشی های برق کهگیلویه وبویراحمد در روز دوشنبه

  • هیچ ایرانی نیاز ندارد برای درمان ناباروری به خارج از کشور برود

  • فهرست استقلال جای چند بازیکن خالی دارد؟؛ خط قرمز روی نام دو آبی‌پوش!

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴