مرزهای استراتژیک ایران در موضوع کریدور زنگزور حفظ شده است

مرزهای استراتژیک ایران در موضوع کریدور زنگزور حفظ شده است

رباط کریم- نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: توافق مرزی باکو و ایروان، مرزهای استراتژیک ایران را تهدید نمی‌کند و تاکید کرد همه مسئولان باید درباره این موضوع موضع بگیرند.

دریافت 19 MB

به گزارش خبرنگار مهر، حسن قشقاوی، صبح دوشنبه، در جمع خبرنگاران، با اشاره به توافق اخیر مرزی میان آذربایجان و ارمنستان و موضوع کریدور زنگزور تاکید کرد که این توافق به معنای از دست رفتن مرزهای استراتژیک ایران نیست و نیازمند موضع‌گیری واحد از سوی همه مسئولان است.

وی در ادامه اظهار داشت: وزیر امور خارجه درباره این موضوع موضع‌گیری می‌کند اما این روزها خبرنگاران مدام با من تماس می‌گیرند، بنده بارها تأکید کرده‌ام که کمیسیون‌ها سخنگو دارند و نیازی نیست که همه برای گرفتن موضع سراغ تک‌تک اعضا بیایند.

قشقاوی افزود: برخی عنوان می‌کنند که مرزهای استراتژیک ایران از بین رفته است، اما این ادعا صحت ندارد و باید واقعیت‌ها را پذیرفت، این توافق بر اساس قوانین داخلی ارمنستان بین یک شرکت آمریکایی و ارمنستان منعقد شده است و احترام به حاکمیت ملی ارمنستان در آن لحاظ شده است.

وی تصریح کرد: ترامپ در بیانیه خود با احترام به حاکمیت ارمنستان اعلام کرده که در صورت نقض تمامیت ارضی این کشور واکنش نشان داده خواهد شد، بنابراین ادعای از دست رفتن مرزهای استراتژیک ایران غیرمنطقی است.

نماینده مردم بهارستان و رباط کریم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر قرار بود مرزها به‌طور جدی تغییر کند، نیروهای نظامی به منطقه اعزام می‌شدند، اما چنین اتفاقی رخ نداده است.

قشقاوی همچنین به تحلیل‌های تاریخی پیرامون کریدور زنگزور اشاره و اظهار داشت: برخی رسانه‌ها و گروه‌ها در این زمینه بزرگنمایی می‌کنند.

وی در پایان گفت: این توافق بیشتر یک راهکار اقتصادی برای منطقه است که در نهایت به نفع ارمنستان نیز خواهد بود و ایران با تعامل دیپلماتیک موضوع را دنبال می‌کند.

کد خبر 6557168

  • نباید تغییری در مرزها ایجاد شود/ تمامیت ارضی کشورها محترم شمرده شود

  • چرا روسیه به دنبال ایجاد کریدور زنگزور است؟

  • آیا اردوغان در حال عقب نشینی از بازگشایی کریدور زنگزور است؟

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ورود شبکه اطلاعاتی اوکراین به بحران در بحبوحه کاهش کمک مالی متحدان

  • مهران کانون عشق و میزبانی در مسیر اربعین حسینی؛آخرین اخبار مرز

  • باقی سود سهام عدالت ۱۴۰۲ در شهریور ماه پرداخت می‌شود

  • پیامک مشکل قضایی برای خروج از کشور جعلی است

  • «اعتبار مالیاتی» و «اوراق فناوری» ابزار جدید حمایت از صنعت پتروشیمی

  • هدف‌گذاری اصلاح یک‌هزار کیلومتر از شبکه توزیع برق هرمزگان طی سال‌جاری

  • قیمت هر اونس طلا به ۳۳۶۵ دلار رسید

  • دلایل درد در ناحیه ستون فقرات چیست؟

  • غرق‌شدگی دو نوجوان در گودال سیلابی کهنوج

  • زمان تشییع و خاکسپاری پیکر استاد فرشچیان اعلام شد

  • هوشمندسازی شبکه‌های توزیع آب کلید خورد؛ نجات آب با ماهواره‌های نشت‌یاب

  • طرح انتقال آب ارس؛ گره‌گاه حیاتی تأمین آب تبریز

  • تیم ملی بسکتبال مرحله گروهی کاپ آسیا را بدون باخت تمام کرد

  • ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران روان است

  • ۱۵ میلیارد وام برای کارفرمایان معلولان و زنان سرپرست خانوار

  • افزایش ۵۰ درصدی تردد زائران اربعین در مرز تمرچین

  • خیال راحت پرسپولیس از هافبک بازیساز مورد اطمینان هاشمیان

  • هوای بجنورد برای گروه‌های حساس ناسالم شد

  • هوای مشهد در وضعیت سالم قرار دارد

  • آغاز پروازهای فرودگاه همدان به نجف اشرف

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴