تکمیل رینگ چهارم در گرو همکاری مدیریت استان با شهرداری اصفهان

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
تکمیل رینگ چهارم در گرو همکاری مدیریت استان با شهرداری اصفهان

شهردار اسبق اصفهان گفت: شهردار اصفهان باید حضور استاندار اصفهان را در این برنامه غنیمت شمرده و برای تکمیل این رینگ در شهرهای دیگر پیگیری شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، قدرت‌الله نوروزی در آئین افتتاح هلال ترافیکی شرق اصفهان ضمن ابراز خرسندی از این اقدام اظهار کرد: این پروژه زمانی برای ما یک رؤیا بود و شاید یکی از پروژه‌هایی بود که انرژی و تلاش زیادی برای انجام آن صرف گردید.

وی افزود: این پروژه می‌تواند زیست مردمی در شهر را استان‌تر و روان‌تر، امنیت را بیشتر، تردد را روان‌تر و آلودگی را کاهش دهد و یکی از مؤثرترین معبرهای شرق اصفهان است.

شهردار اسبق اصفهان با اشاره به حضور دکتر جمالی‌نژاد در این جلسه عنوان کرد: شهردار اصفهان باید حضور استاندار اصفهان را در این برنامه غنیمت شمرده و برای تکمیل این رینگ در شهرهای دیگر پیگیری نماید.

نوروزی افزود: تکمیل این رینگ در شهرهای مجاور به مراتب آسان‌تر از اصفهان بوده و تنها نیازمند تعامل بین‌بخشی است.

وی خاطرنشان کرد: این مهم با وحدت و یکپارچگی که امروز در میان مدیران شهری وجود دارد، محقق خواهد شد.

کد خبر 892724

  • کاشت مو
  • ارتودنسی ثابت