«محمدیه» پایلوت مناسب طرح «محله‌محوری» در استان قزوین

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
«محمدیه» پایلوت مناسب طرح «محله‌محوری» در استان قزوین

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین گفت: محمدیه با زیرساخت‌های مناسب، سابقه موفق و ظرفیت بالای اجتماعی گزینه‌ای شایسته برای اجرای پایلوت طرح «محله‌محوری» است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، شهرام احمدپور عصر امروز _سه‌شنبه چهاردهم مرداد_ در نشست هم‌اندیشی اعضای ادوار شورای اسلامی شهر محمدیه اظهار کرد: توسعه این شهر نتیجه اراده جمعی و تلاش پیوسته از نخستین دوره شوراها تاکنون است.

وی افزود: محمدیه شهری با مردمانی نجیب و تنوع فرهنگی و قومی است که طی ۲۵ سال گذشته با همت شوراهای ادوار مختلف زیرساخت‌هایی استاندارد برای زندگی شهری در آن شکل گرفته است.

معاون استاندار قزوین از پیشرفت طرح تغییر کاربری زمین‌های رزجرد خبر داد و گفت: فاز نخست پروژه انتقال آب طالقان به محمدیه و مهرگان آغاز شده است و تسریع در اجرای چنین طرح‌هایی ضروری است.

احمدپور با اشاره به طرح «محله‌محوری» که به تازگی از سوی رئیس‌جمهور مطرح شده است، محمدیه را شهری شایسته برای اجرای پایلوت این طرح دانست و تصریح کرد: حضور معتمدان، سمن‌ها، بسیج و افراد باتجربه می‌تواند به کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای بهره‌وری محلات کمک کند.

وی کاهش آسیب‌های اجتماعی در این شهر را نتیجه زیرساخت‌های فرهنگی قوی برشمرد و ادامه داد: پیگیری برای احداث بیمارستان در محمدیه با مشارکت بخش خصوصی استمرار و تداوم خواهد داشت و با همکاری بخش خصوصی تلاش می‌شود تا این نیاز اساسی شهر برطرف شود.

معاون استاندار قزوین به سابقه چهار سال متوالی انتخاب شورای شهر محمدیه به عنوان شورای نمونه استانی اشاره کرد و گفت: این موفقیت حاصل انسجام مدیریت شهری و هم‌افزایی با مسئولان است.

احمدپور سنت تجلیل از پیشکسوتان شورای اسلامی شهر را امری ارزشمند نیکو دانست و تاکید کرد: ما همیشه و در بعضی مواقع عملکرد گذشتگانمان را زود به فراموشی سپردیم و برگزاری این مراسم می‌تواند محوریتی ایجاد کند که هم به تجربه گذشته و هم یاد افراد باید احترام قائل شد.

کد خبر 892158

  • کاشت مو
  • ارتودنسی ثابت