پلمب بیش از ۱۵۰۰ واحد صنفی متخلف در مشهد

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
پلمب بیش از ۱۵۰۰ واحد صنفی متخلف در مشهد

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد از پلمب بیش از ۱۵۵۰ واحد صنفی متخلف در این شهر در راستای اجرای ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، احسان نجاری‌مقدم اظهار کرد: در راستای حفظ حقوق عمومی شهروندان، ارتقای نظم شهری و افزایش زیست پذیری فضاهای عمومی، مجموعه‌ای از عملیات نظارتی توسط واحد انضباط شهری از ابتدای سال جاری با جدیت در حال انجام است.

وی افزود: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۳ هزار و ۲۰۰ اخطاریه برای اصناف متخلف که اقدام به سدمعبر کردند، صادر شده است و ۱۵۵۴ واحد صنفی متخلف پس از مراحل قانونی پلمب شدند.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه داد: در همین بازه زمانی حدود ۲۶ هزار تابلوی غیرمجاز، پرده تبلیغاتی و هرگونه نازیبایی شهری، ۱۱ هزار و ۵۲۰ اقلام و اشیا سدمعبری و بیش از ۳۰۰۰ راه‌بند از سطح شهر جمع‌آوری شده است.

نجاری‌مقدم عنوان کرد: دست‌فروشی غیرمجاز در معابر و خیابان‌ها، مخل انضباط شهری است، در همین راستا از ابتدای سال با ۵۴۵۳ دست‌فروش غیرمجاز در سطح شهر رفتار قانونی شده اتس، همچنین بیش از ۱۳ هزار و ۲۳۶ نفر زباله‌گرد جمع‌آوری شدند که حدود ۱۶۰ هزار کیلو ضایعات دریافت شده از این اشخاص به سازمان مدیریت پسماند تحویل داده شده است.

کد خبر 891390

  • کاشت مو
  • ارتودنسی ثابت