تهران برای نابودی شهرهای آمریکا برنامه دارد؟ | واکنش دیپلمات ایرانی به ادعای ترامپ

سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه تأکید کرد: ادعاهای رئیس‌ جمهور آمریکا درباره برنامه تهران برای نابودی شهرهای آمریکا، کاملاً بی‌اساس، غیرواقعی و تنها یک لفاظی انتخاباتی است.

کاظم جلالی

به گزارش همشهری‌آنلاین ، کاظم جلالی در گفت‌وگو با خبرگزاری تاس افزود:‌ دکترین نظامی ایران کاملاً روشن، مسئولانه و مبتنی بر دفاع و بازدارندگی است و ما هیچ‌گاه شروع‌کننده هیچ جنگی نبوده‌ایم.

وی در عین حال یادآور شد: با این حال، توانمندی و قدرت موشکی ایران یک واقعیتِ غیرقابل‌انکار، دقیق و هولناک برای هر متجاوزی است.

سفیر ایران در مسکو خاطرنشان کرد:‌ به نظر می‌رسد ترامپ در رقابت‌های انتخاباتی آمریکا، فرار رو به جلو کرده و می‌خواهد از این قدرتِ بازدارندگیِ واقعی ما برای تسویه‌حساب‌های سیاسی داخلی با رقبای دموکراتش در کالیفرنیا استفاده کند!

وی افزود: توصیه می‌کنیم به جای طرح این‌گونه داستان‌های بی‌اساس و خرج کردن از نام ایران در (جریان سخنرانی انتخاباتی در ایالت) نبراسکا، فکری به حال حل بحران‌های داخلی خودشان بکنند.

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که با پیامدهای اقتصادی جنگ فرسایشی علیه ایران در آستانه انتخابات میان‌دوره ای کنگره روبه‌رو است، در یک تجمع انتخاباتی در ایالت نبراسکا با ادعای اینکه افزایش قیمت‌ها (ناشی از پیامدهای تجاوز نظامی به ایران) واقعی نیست، در توجیه حملات علیه تهران ادعا کرد: «آنها می‌توانند یک شهر را از بین ببرند. بگذارید لس‌آنجلس را از بین ببرند [و ببینید چه می‌شود]. بگذارید سن‌دیگو را از بین ببرند [و ببینید چه می‌شود]. این افزایش قیمت، مصنوعی و کمی بالاست. این هزینه بسیار کوچکی برای امن نگه داشتن جهان و کشور ما است که باید پرداخت.»

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه شنبه شب ۱۸ مهر ۱۴۰۵ در پیامی در شبکه ایکس نوشت: خطر واقعی نه پشت مرزهاست و نه در آسمان لس‌آنجلس و سن‌دیگو؛ خطر، هیات حاکمه‌ای است که جنگی غیرقانونی با پیامدهای جهانی بر دنیا تحمیل کرده است.

وی افزود: رئیس‌جمهور آمریکا حتی نابودی لس‌آنجلس و سن‌دیگو را «بهایی بسیار ناچیز» شمرده است.
بقائی ادامه داد: این، مصداق روشن «سیاست ترس» است: مردم را از تهدیدی موهوم بترسانی، نابودی شهرهایشان را بهایی قابل‌قبول نشان بدهی و کاری کنی که از توجه به خطر واقعی غافل شوند!

کد خبر 1076734 منبع: ایرنا

  • احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه و هشدار تند و صریح درباره اتهامات علیه ایران

  • جزئیات گفتگوی تلفنی عراقچی و البوسعیدی

  • تهران برای نابودی شهرهای آمریکا برنامه دارد؟ | واکنش دیپلمات ایرانی به ادعای ترامپ

  • اقتصاددان آمریکایی: جنگ ایران ۲۰۰۰ دلار از جیب هر خانواده آمریکایی برداشته است

  • ۵ حقیقت تلخ برای ترامپ درباره کمک روسیه و چین به ایران

  • رضا پهلوی نگران عربستان شد؛ نگران مردم ایران نه!

  • پایان جولان افعی تهران | او نصف عمرش را پشت میله‌های زندان بود

  • اظهارات رقیب اصلی نتانیاهو درباره سرنگونی نظام حاکم در ایران

  • درخواست ویژه قلعه‌نویی برای جام ملت‌های آسیا

  • قرارداد ۷۲ میلیاردی با گل محمدی؟ | فرصت 10 روزه داده شد

  • بیرانوند را حتما باید به استقلال بیاوریم | او ستون تیم ما خواهد شد و قهرمان می‌شویم

  • تحلیل افسر سابق MI۶ از اشتباه بزرگ بن‌سلمان؛ خودش زمینه اضمحلالش را فراهم کرد

  • تأیید حضور آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای در مراسم تدفین رهبر شهید انقلاب + فیلم | ایشان هم پیش از تدفین و هم پس از دفن در مشهد حضور داشتند

  • فوری؛ هشدار شدیداللحن و بی سابقه روسیه؛ سر عقل بیایید

  • کشور همسایه موشک هایپرسونیک آزمایش کرد | ببینید

  • زمان ثبت نام کالابرگ جدید بر اساس کد ملی اعلام شد + جزئیات

  • طوفان ۹ دقیقه‌ای آزمون در عربستان| پیروزی بزرگ الاهلی با درخشش زوج ایرانی

  • رایزنی نتانیاهو و ترامپ درباره ازسرگیری حملات به ایران

  • بدن انسان تا یک سال پس از مرگ حرکت می‌کند!

  • موشک قاره‌پیما با قابلیت رسیدن به خاک آمریکا به نمایش درآمد | این موشک عظیم را ببینید

  • شاید اصلا من خودم بیرانوند را نخواهم | جایی که من باشم نمی‌گذارم بازیکنی نگاه بالا به پایین به تیم داشته باشد

  • هشدار به دولت‌های عربی و اسلامی درباره ورود به جنگ علیه یمن