هشدار مهم دریایی برای شمال و جنوب | موج‌ های ۲ متری در راه سواحل کشور

با تداوم ناپایداری‌های جوی و افزایش سرعت وزش باد، مدیریت بحران نسبت به شرایط نامساعد دریایی در سواحل شمال و جنوب کشور از شنبه تا دوشنبه هشدار داد؛ ارتفاع موج در برخی مناطق ممکن است به ۲ متر برسد.

خلیج فارس

به گزارش همشهری آنلاین، بارش‌های شدید و سیلاب روزهای اخیر در شمال کشور، به‌ویژه در مازندران و گلستان، خسارت‌هایی به منازل، زیرساخت‌ها و بخش‌های مختلف وارد کرده و تصاویر طغیان رودخانه‌ها و آب‌گرفتگی‌ها همچنان در حال انتشار است.
سخنگوی مدیریت بحران اما با تاکید بر اینکه خسارت چشمگیری از سامانه بارشی اخیر در استان‌های شمالی ثبت نشده است به همشهری گفت: در برخی از ایستگاه‌های باران‌سنجی نسبت‌های خوبی ثبت شد. در برخی ایستگاه‌های باران‌سنجی حتی تا ۸۰ میلی‌متر بارش هم ثبت شد‏‎؛ در نوشهر 60 میلی‌متر و در علی‌آباد هم 58 میلی‌متر بارش ثبت شد، اما با وجود بارش‌های زیاد نسبت به سیلاب قبلی حجم خسارت‌ها زیاد نبود.
امید محترمی با اشاره به خسارت محدود به برخی زیرساخت‌ها و مزارع که در حال بررسی است، افزود: فعلا با توجه به شرایط فصل پاییز شرایط طوری است که مرتب سامانه‌های بارشی یکی پس از دیگری وارد کشور می‌شوند.
او تاکید کرد با توجه به هشدارهای صادرشده برای روزهای آینده، دریای شمال و جنوب کشور از روز شنبه تا دوشنبه با افزایش شدت وزش باد در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، هرمزگان، بوشهر و خوزستان مواجه خواهند بود که گاهی ارتفاع موج را تا 2 متر هم می‌رساند.
محترمی به مسافران توصیه کرد در چند روز آینده در صورت سفر به شمال یا جنوب از تفریحات دریایی بپرهیزند به ویژه این شرایط در شمال برقرار خواهد بود به طوری که شنا در خزر ممنوع است و امکان فعالیت‌های قایق‌های تفریحی و سبک هم فراهم نیست.
سخنگوی مدیریت بحران همچنین با اشاره به فعالیت سامانه بارشی در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان و همچنین ارتفاعات استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران، گیلان، مازندران تاکید کرد که حضور در ارتفاعات و در مسیر رودخانه‌ها و مناطقی که در حاشیه رودخانه‌ها قرار دارند‏، می‌توانند خطرآفرین باشند.
محترمی با تاکید بر آماده‌باش مدیریت بحران در استان‌های مختلف بحران هم از مردم خواست نقاط پرخطر را اطلاع‌رسانی کنند. او گفت: لایروبی‌ها در مناطق مختلف کشور از ماه‌ها قبل شروع شده است، اما اگر شهروندان مشاهده کردند منطقه‌ای نیاز به لایروبی دارد، به نزدیکترین شهرداری، بخشداری یا فرمانداری اطلاع دهند.

کد خبر 1073400

  • هشدار مهم دریایی برای شمال و جنوب | موج‌ های ۲ متری در راه سواحل کشور

  • افزایش ۱۰۰ درصدی بارندگی و سدهایی که هنوز خالی است!

  • استقرار ۲ سامانه پاتریوت آمریکایی در ۲ کشور همسایه ایران

  • اظهار نظر عجیب و غریب ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

  • «آقای ظریف مقدار زیادی نگران حمله مجدد به ایران است» ؛ روایت زیدآبادی از دیدار با پزشکیان

  • کالاهای اساسی پشت محاصره دریایی نماند

  • اروپا آماده برکناری آقای صدراعظم می شود

  • احتمال حمله مجدد به ایران تا انتخابات آمریکا چقدر است؟

  • اگر به ما حمله شود هیچ تضمینی برای عدم استفاده از سلاح هسته ای نمی دهیم

  • پیام مهم سردار قاآنی خطاب به عربستانی‌ها ؛ دیگر تمامش کنید

  • فوری | انفجارهای شدید در پایتخت عربستان | حمله گسترده موشکی و پهپادی به مقر فرماندهی ائتلاف سعودی

  • اظهار نظر عجیب و غریب ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

  • اتهام جدید ترامپ به ایران

  • لحظه وحشتناک سقوط درخت غول‌پیکر روی عابران | ببینید

  • فوری | آمریکا برای اعزام هزاران نیرو به منطقه آماده می‌شود | اعزام ۱۵۰ فروند جنگنده

  • خود را برای حملات ترکیبی گسترده آماده کرده ایم؛ احتمال درگیری بالا گرفت؟

  • کشف ۹۷ گرم برلیان ۱۰۰ میلیاردی در فرودگاه امام + عکس

  • رگبار شدید باران و هشدار برای ۱۸ استان | امروز و فردا این استان‌ها منتظر رگبار و سیلاب باشند