در دیدار وزرای خارجه عمان و پاکستان چه گذشت؟ / تحولات منطقه محور رایزنی دو کشور

در دیدار وزرای خارجه عمان و پاکستان چه گذشت؟ / تحولات منطقه محور رایزنی دو کشور

وزرای خارجه پاکستان و عمان در حاشیه نشست «آسه‌آن» در فیلیپین دیدار و درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر کردند.

به گزارش خبرآنلاین، وزارت خارجه پاکستان درباره دیدار محمد اسحاق‌دار و سید بدر بن حمد البوسعیدی در مانیل پایتخت فیلیپین بیانیه صادر کرد.

به روایت فارس؛ مانیل میزبان سی و سومین نشست وزیران مجمع منطقه‌ای آسه‌آن است و دولت فیلیپین نمایندگان برخی کشورهای غیر عضو آسه‌آن را هم دعوت کرده است.

طبق اعلام وزارت خارجه پاکستان، محمد اسحاق دار در حاشیه مجمع منطقه‌ای آسه‌آن در مانیل با وزیر خارجه سلطنت عمان سید بدر بن حمد البوسعیدی دیدار کرد.

آنها از «روند مثبت» همکاری‌های پاکستان و عمان ابراز رضایت و توافق کردند که از طریق تبادلات سطح بالا، افزایش تجارت و سرمایه‌گذاری و ارتباطات مردمی همکاری‌ها را تقویت کنند.

به گفته وزارت خارجه پاکستان، اسحاق‌دار و البوسعیدی در مورد آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر کردند.

این دیدار در حالی انجام شده که پاکستان میانجی مذاکرات آمریکا و ایران عمل کرده اما به رغم امضای تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، واشنگتن به تجاوزاتش علیه ایران و نقض تعهداتش اصرار کرده است.

به گفته وزارت خارجه پاکستان، «وزیر خارجه عمان از نقش سازنده پاکستان در ترویج گفت‌وگو، کاهش تنش و صلح و امنیت منطقه‌ای قدردانی کرد.»

در پایان بیانیه آمده است: «هر دو طرف (پاکستانی و عمانی) نگرانی خود را درباره تحولات اخیر در منطقه ابراز کردند و بر اهمیت حفظ آتش‌بس، احترام به قوانین بین‌المللی و تلاش برای صلح و ثبات پایدار در منطقه تأکید کردند. آنها توافق کردند که در تماس نزدیک باقی بمانند.»

315

کد مطلب 2250347

  • طلاین
  • در دیدار وزرای خارجه عمان و پاکستان چه گذشت؟ / تحولات منطقه محور رایزنی دو کشور

    در دیدار وزرای خارجه عمان و پاکستان چه گذشت؟ / تحولات منطقه محور رایزنی دو کشور

  • سنا بالاخره بودجه نجومی و جنجالی پنتاگون را تصویب کرد؛ حالا ترامپ با خیال راحت می‌جنگد

    سنا بالاخره بودجه نجومی و جنجالی پنتاگون را تصویب کرد؛ حالا ترامپ با خیال راحت می‌جنگد

  • مقام ایرانی به رسانه روسی: برای حمله زمینی آمریکا آماده‌ایم/ حمله به تاسیسات و زیرساخت‌های هسته‌ای با واکنشی فراتر از انتظارات آمریکا مواجه خواهد شد

    مقام ایرانی به رسانه روسی: برای حمله زمینی آمریکا آماده‌ایم/ حمله به تاسیسات و زیرساخت‌های هسته‌ای با واکنشی فراتر از انتظارات آمریکا مواجه خواهد شد

  • سی‌ان‌ان فاش کرد: موساد در دیدار با رئیس سیا اطلاعات کوه کلنگ را به آمریکا داد

    سی‌ان‌ان فاش کرد: موساد در دیدار با رئیس سیا اطلاعات کوه کلنگ را به آمریکا داد

  • حمله ایران با موشک بالستیک به بندر «العقبه» در اردن

    حمله ایران با موشک بالستیک به بندر «العقبه» در اردن

  • در صورت حمله امریکا به تاسیسات هسته ای ایران، نیروگاههای هسته ای امارات و اسرائیل موردحمله ایران قرار خواهد گرفت؟

    در صورت حمله امریکا به تاسیسات هسته ای ایران، نیروگاههای هسته ای امارات و اسرائیل موردحمله ایران قرار خواهد گرفت؟

  • احمدی: فروپاشی قدرت آمریکا از طریق جنگ، رویاپردازی محض است/ تکلیف مردمی که برای حداقل‌های زندگی در انتظارند، چه می‌شود؟

    احمدی: فروپاشی قدرت آمریکا از طریق جنگ، رویاپردازی محض است/ تکلیف مردمی که برای حداقل‌های زندگی در انتظارند، چه می‌شود؟

  • ایران و آمریکا وارد «جنگ ابدی» می‌شوند؟ هیچ‌یک نمی‌توانند به پیروزی قاطع دست یابند

    ایران و آمریکا وارد «جنگ ابدی» می‌شوند؟ هیچ‌یک نمی‌توانند به پیروزی قاطع دست یابند

  • الزیدی خواسته یا ناخواسته در حال تقویت نفوذ رسمی آمریکا است / نخست وزیر عراق به دنبال جلب رضایت تهران برای خلع سلاح مقاومت

    الزیدی خواسته یا ناخواسته در حال تقویت نفوذ رسمی آمریکا است / نخست وزیر عراق به دنبال جلب رضایت تهران برای خلع سلاح مقاومت

  • مسئولیت حقوقی آمریکا در بمباران زیرساخت های غیرنظامی ایران

    مسئولیت حقوقی آمریکا در بمباران زیرساخت های غیرنظامی ایران