ویسی: وعده قهرمانی یا کسب سهمیه ندادم

ویسی: وعده قهرمانی یا کسب سهمیه ندادم

اصفهان -سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت: تعهد بازی شرافتمندانه دادم که تعهد سنگینی نیست، وعده قهرمانی یا آسیایی شدن ندادم اما قول می‌دهم با تمام توان برای خوشحالی هواداران تلاش کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله ویسی شامگاه جمعه ۲۲ مرداد، در نشست خبری پیش از دیدار با فولاد خوزستان اظهار داشت: شروع هر نوع مسابقاتی برای همه تیم‌ها مشکل‌ساز است چون شناختی از هم ندارند، با تمام توان و تمرکز می‌خواهیم نخستین ۳ امتیاز را دشت کنیم.

وی افزود: استارت هر عملیاتی خیلی مهم است، اگر ببری با اعصاب راحت لیگ را ادامه می‌دهی، نباختن خیلی مهم است، میزبان هستیم و کار سخت‌تری نسبت به فولاد داریم.

ویسی تصریح کرد: شناخت نسبی بر اساس بازی‌های دوستانه ملاک نیست، فولاد فولاد است چه موشک به کارخانه‌اش اصابت کرده باشد و چه نکرده باشد، ذهن حمید مطهری را به خوبی می‌شناسم.

سرمربی ذوب‌آهن گفت: قبلا در کنار فولاد و خوزستانی‌ها بودم اما یک مربی حرفه‌ای هستم و مهم این است در جایگاهی که قرار دارم کارم را به درستی انجام دهم، انگیزه چند برابر دارم و امیدوارم انرژی مثبتی که از همه دریافت می‌کنم در بازی فردا نتیجه داشته باشد.

وی با بیان این که در دربی دوستانه‌ با سپاهان جسور بودیم، خاطرنشان کرد: در ضدحملات موقعیت‌های بهتری داشتیم و فارغ از اشتباهات داوری عملکرد خوبی داشتیم؛ برای بازی فردا وینگر نداریم و ۶، ۷ بازیکن مصدوم داریم.

ویسی در خصوص نامه‌ای که پیش از شروع لیگ برتر نوشته است گفت: نامه نوشتم و تعهد بازی شرافتمندانه دادم که تعهد سنگینی نیست، وعده قهرمانی یا آسیایی شدن ندادم اما قول می‌دهم با تمام توان برای خوشحالی هواداران تلاش کنیم.

سرمربی ذوب‌آهن در خصوص آشتی هواداران با سکوها گفت: اگر بد بازی کنیم فامیل‌های خودمان هم به ورزشگاه نمی‌آیند، باید خوب بازی کنیم تا هواداران ذوب‌آهن به ورزشگاه بیایند.

وی در پایان گفت: می‌خواستم بازیکن لیگ یکی جذب کنم اما من را تهدید کردند و این بازیکن را پرسپولیس جذب کرد؛ ۳ بازیکن جوان ما در ترکیب اصلی خواهند بود؛ محمدجواد محمدی، آرش قادری، آرش مرتضوی، امید لطیفی و یکی دو بازیکن دیگر را برای بازی فردا در اختیار نداریم.

کد مطلب 6916514

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • سمنان میزبان «ایران قهرمان»؛ ورزش و فرهنگ در یک میدان

  • روز فوق العاده ای برای تراکتور بود/ تیم تا شرایط مد نظر من فاصله دارد

  • دستگیری عامل آتش‌سوزی خودروها در بروجرد

  • ترافیک سنگین در محور مشهد – تهران؛ ۲۸ نفر در سوانح رانندگی مصدوم شدند

  • عملیات ۱۷ ساعته هلال‌احمر برای نجات کوهنورد مصدوم در علم‌کوه

  • صبح «سحر» استقلال خوش دمید؛ شروع آبی‌ها با پیروزی برابر تیم تازه وارد

  • ویسی: وعده قهرمانی یا کسب سهمیه ندادم

  • ۴ کشته و مجروح در واژگونی خودرو سواری در محور سبزوار به نیشابور

  • دو کارگر کارخانه سیمان صوفیان بر اثر سوختگی شدید جان باختند

  • فعالیت های دریایی تا ظهر دوشنبه در مازندران ممنوع است

  • تشییع پیکر زنده‌یاد «ایرج خواجه امیری»

  • حادثه برای BMW در بزرگراه همت؛ سه نفر جان باختند

  • زمان باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی استقلال مشخص شد

  • جزئیات جدید نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ

  • ۵۶ مدال وزنه برداران ایران در آسیا/ ۲۸ طلا کسب شد

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز جمعه ۲۳ مرداد منتشر شد

  • ترکیب استقلال مقابل مس شهربابک اعلام شد

  • مسئول سابق موساد: شکست دادن نظامی ایران غیر ممکن است

  • کسب ۳ مدال توسط پسران وزنه بردار جوان ایران

  • عملیات بازسازی دو پل در محور بندرعباس به بندر خمیر در حال اجرا است

  • قیمت شیشه سکوریت
  • سفیر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو