رئیس جمعیت هلال احمر برای یک دوره ۴ ساله ابقا شد

«پیرحسین کولیوند» با حکم رئیس جمهور، بار دیگر و به مدت چهار سال به عنوان رئیس جمعیت هلالاحمر منصوب شد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از جمعیت هلال احمر، در متن حکم مسعود پزشکیان خطاب به پیرحسین کولیوند آمده است:
«در اجرای جز (۵) بند (ب) ماده (۱۰) قانون اصلاحی اساسنامه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مصوب هشت اردیبهشت ۱۴۰۴ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به کسب رأی اکثریت اعضای شورایعالی جمعیت در جلسه ۱۴ مهر ۱۴۰۴ به موجب این حکم برای مدت چهار سال به عنوان رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران منصوب میشوید.
انتظار دارد با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم انداز، سیاستهای کلی مصوب مقام معظم رهبری، برنامه هفتم پیشرفت و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت وفاق ملی؛ ضمن همکاری مؤثر با سازمانهای مردم نهاد داخلی و بین المللی و تعامل سازنده با سازمان صلیب سرخ جهانی با راهبری و نظارت متقن بر حسن اجرای امور جمعیت و بهره مندی مناسب از ظرفیتهای موجود نسبت به ارائه خدمات انسان دوستانه به نیازمندان و آسیب دیدگان از حوادث طبیعی و غیر مترقبه با هدف کمک به تسکین آلام بشری دفاع از ارزشهای انسانی و برقراری دوستی متقابل و صلح پایدار میان ملتها مجدانه کوشا باشید.
توفیقات روزافزون آن جناب را در انجام شایسته وظایف محوله از درگاه خداوند متعال خواستارم.»
پیرحسین کولیوند سوابقی همچون ریاست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور، ریاست سازمان امداد و نجات و ریاست اورژانس نیز در کارنامه خود دارد.
کد خبر 916994