ادارات و نانوایی‌های ایلام نسبت به ذخیره‌سازی سوخت دوم اقدام کنند + فیلم

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
ادارات و نانوایی‌های ایلام نسبت به ذخیره‌سازی سوخت دوم اقدام کنند + فیلم

مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام از ضرورت هوشمندسازی و تامین سوخت جایگزین توسط ادارات و نانوایی‌ها خبر داد و گفت: دستگاه‌های اداری، صنایع استان و نانوایی‌ها نسبت به ذخیره‌سازی سوخت دوم اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، علی محمد پاکدل نژاد ظهر امروز _دوشنبه بیست‌وهشتم مهر_ در نشست ستاد مدیریت بحران استان ایلام اظهار کرد: ضرورت دارد دستگاه‌های اداری، صنایع استان و نانوایی‌ها نسبت به ذخیره‌سازی سوخت دوم اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه ممکن است در فصل زمستان با افت فشار گاز روبه‌رو شویم، افزود: هم اکنون باید جهت پیشگیری از هرگونه قطعی و کاهش فشار گاز متولیان باید تمهیدات لازم بعمل آید.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام با تاکید بر اینکه در حال حاضر ناترازی برق و گاز در استان وجود ندارد تصریح کرد: لازم است تمام دستگاه‌های اداری، صنعتی تجارتی و حتی مشترکان در مصرف برق مدیریت داشته باشند.

پاکدل‌نژاد اضافه کرد: شهرداری‌ها نیز باید نسبت برنامه ریزی لازم جهت روشنایی در پارک‌ها و خیابان‌ها داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه تعداد ۷۰۴ نانوایی در درسطح استان فعالیت پخت انواع نان دارند گفت: از این تعداد نانوایی فقط تعداد ۲۵ نانوایی دوگانه سوز هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام گفت: برای پرداخت تسهیلات بانکی به نانوایی‌ها با مشکل تأمین منابع مالی رو به رو هستیم و از طرفی نانوایی‌ها نیز برای تأمین و خرید تجهیزات دوگانه سوز شدن نیاز به دریافت تسهیلات دارند که در این زمینه پیگیری‌های لازم از طریق سازمان مدیریت بحران انجام شده است.

کد خبر 916783