تاکسی ون‌های تبریز نوسازی می‌شود

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
تاکسی ون‌های تبریز نوسازی می‌شود

معاون امور پایانه‌های مسافربری سازمان حمل‌ونقل مسافر شهرداری تبریز گفت: در مجموع ۴۵۹ تاکسی ون نیازمند نوسازی است و برای هر تاکسی، وامی معادل ۵۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، عبدالرحیم قاصدی ظهر امروز _یکشنبه بیست‌وهفتم مهر_ در دویست و هشتاد و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اظهار کرد: سازمان حمل‌ونقل مسافر شهرداری تبریز، برنامه‌ای برای نوسازی تاکسی‌های ون در سطح شهر در دست اجرا دارد.

وی افزود: در نظر داریم از ظرفیت منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس برای نوسازی تاکسی‌های ون استفاده کرده و برای رانندگان تسهیلات ویژه‌ای فراهم کنیم.

معاون امور پایانه‌های مسافربری سازمان حمل‌ونقل مسافر شهرداری تبریز گفت: بر اساس قانون هوای پاک محیط زیست، امکان بهره‌مندی از سه نوع تسهیلات برای رانندگان فراهم شده است.

قاصدی با اشاره به تعداد تاکسی‌های ون نیازمند نوسازی عنوان کرد: در مجموع ۴۵۹ تاکسی ون نیازمند نوسازی است و برای هر تاکسی، وامی معادل ۵۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: سه بخش از این وام‌ها به رانندگان پرداخت می‌شود؛ بخشی توسط شهرداری تأمین می‌شود و بخشی دیگر از سوی سازمان محیط زیست در قالب تسهیلات حمایتی اختصاص می‌یابد.

معاون امور پایانه‌های مسافربری سازمان حمل‌ونقل مسافر شهرداری تبریز تاکید کرد: ارزش اسقاطی هر ون قدیمی حدود ۳۰۰ میلیون تومان برآورد شده است و رانندگان می‌توانند از این مبلغ به عنوان بخشی از تسهیلات استفاده کنند.

به گزارش ایمنا، اعضای شورای اسلامی شهر با لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تجویز اعطای تسهیلات کم‌بهره برای نوسازی ون‌های دارای کارت شهری از سازمان حمل‌ونقل مسافر با استفاده از ظرفیت منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس موافقت کردند و آن را به تصویب رساندند.

کد خبر 916356