تجلیل از قهرمانان کانون سندروم داون در صحن علنی شورای شهر اصفهان

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
تجلیل از قهرمانان کانون سندروم داون در صحن علنی شورای شهر اصفهان

جمعی از مقام آوران ورزشی کانون سندروم داون اصفهان در صحن علنی شورای اسلامی شهر مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، به‌مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش جمعی از مقام آوران ورزشی کانون سندروم داون اصفهان در صحن علنی شورای اسلامی شهر مورد تجلیل قرار گرفتند.

در این جلسه از یوسف قنواتی، سید هادی مجیدی، امین سواری اعضای کانون سندروم داون که در رشته‌های مختلف ورزشی موفق به کسب مقام شده اند تجلیل شد.

محمدرضا حق‌شناس، مسئول کانون سندروم داون اصفهان در این جلسه گفت: هدف از پرورش ورزشی بچه‌های سندروم داون این است که جامعه نسبت به توانمندی‌های آن‌ها آگاهی پیدا کند و اگر این اتفاق صورت گیرد زمینه موفقیت آنان فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه با این نگاه، حدود ۶۰۰ کودک و نوجوان در رشته‌های ورزشی فعال هستند، گفت: این بچه‌ها با تکیه بر توانمندی‌های خود در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند و موفق به کسب مقام و مدال‌های گوناگون نیز شده‌اند.

محسن شکیب‌فرد، رئیس سازمان بسیج ورزشکاران استان اصفهان نیز در این نشست گفت: همدلی خوبی میان مجموعه‌های شهری و استانی وجود دارد که سبب نگاه ویژه به حوزه ورزش شده است؛ این همدلی و اتحاد سبب رشد خوبی در ورزش استان شده و آرامش حاکم سبب ارتقای این حوزه شده است.

کد خبر 916284