متلاشی شدن باند زورگیران مسلح در تهران

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
متلاشی شدن باند زورگیران مسلح در تهران

‌ سرکلانتر دوم پیشگیری پایتخت از دستگیری اعضای یک باند زورگیری با سلاح سرد و سرقت به‌عنف در محدوده ستارخان خبر داد و گفت: متهمان این پرونده با شگردی خاص به سرقت اموال شهروندان اقدام می‌کردند که با اقدام سریع پلیس، همگی دستگیر و اموال مسروقه نیز کشف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، محمد افشار درباره دستگیری زورگیران مسلح اظهار کرد: چند مورد گزارش زورگیری از طریق سلاح سرد به کلانتری ۱۱۸ ستارخان از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام که با توجه به حساسیت موضوع، دستورات لازم صادر تا این موضوع به صورت ویژه پیگیری شود و در همین راستا تیمی ویژه در کلانتری ۱۱۸ تشکیل شد.

وی افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی، متهمان شناسایی و مخفیگاه آنان نیز مشخص شد؛ پس از دریافت مجوز قضائی تیم ضربت وارد عمل و تمام متهمان در عملیات هماهنگ پلیسی دستگیر شدند.

سرکلانتر دوم پیشگیری پایتخت درباره شیوه و شگرد متهمان ادامه داد: این افراد در زمانی که شهروندان وارد منزل یا پارکینگ خود می‌شدند، از فرصت بسته شدن در استفاده کرده و وارد محل می‌شدند و سپس با استفاده از شمشیر و قمه، مالباختگان را تهدید و اموال باارزش آنان از جمله طلا، گوشی تلفن همراه و سایر وسایل قیمتی را سرقت می‌کردند.

این مقام انتظامی ادامه داد: در یکی از موارد، از یک خانم گردنبند و گوشی تلفن همراه و در موردی دیگر از یک آقا طلا و گوشی وی را به سرقت برده بودند. همچنین بررسی‌ها نشان داد که این باند در چند مورد دیگر از جمله سرقت موتورسیکلت و دوچرخه نیز دست داشته است.

سرهنگ افشار با اشاره به کشف اموال سرقتی و شناسایی مالخرها گفت: خوشبختانه همه اموال مسروقه کشف و مالخران نیز دستگیر شدند؛ مالباختگان در کلانتری حاضر شده و متهمان را شناسایی کرده‌اند. هم‌اکنون پرونده برای بررسی‌های بیشتر در اختیار پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارد.

وی با بیان اینکه هر سه متهم دارای سوابق کیفری هستند، خاطرنشان کرد: یکی از متهمان ۱۲ فقره سابقه، دیگری هشت فقره و نفر سوم نیز ۶ فقره سابقه کیفری دارد، همه آن‌ها سابقه زندان دارند و اگرچه در بازجویی‌ها اظهار پشیمانی می‌کنند، اما پشیمانی دیگر فایده‌ای ندارد و باید پاسخگوی اعمال خود باشند.

سرکلانتر دوم پیشگیری پایتخت یادآور شد: این افراد تاکنون در ۶ فقره سرقت در مناطق ستارخان و گیشا شناسایی شده‌اند و تحقیقات تکمیلی برای کشف جرایم احتمالی دیگر ادامه دارد؛ متهمان پس از تشکیل پرونده و طی مراحل قانونی، به سزای عمل خود خواهند رسید.

کد خبر 916075