۳۰۰ میلیارد ریال برای زهکشی شالیزارهای قائم‌شهر اختصاص یافت

۳۰۰ میلیارد ریال برای زهکشی شالیزارهای قائم‌شهر اختصاص یافت

قائم‌شهر- مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح زهکشی ۸۸ هکتار از اراضی شالیزاری روستای ولوند قائم‌شهر با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد انتظار المهدی عصر سه شنبه در نشست مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ظرفیت اعتبارات ملی برای اجرای طرح‌های زیرساختی اظهار کرد: بخشی از منابع ملی حوزه آب و خاک برای اجرای پروژه‌های اولویت‌دار شهرستان قائم‌شهر اختصاص پیدا می‌کند و تلاش می‌شود از این ظرفیت برای ارتقای بهره‌وری منابع آب و افزایش توان تولید اراضی کشاورزی استفاده شود.

وی افزود: در حوزه مدیریت منابع آب، طرح‌هایی در قالب ردیف‌های ملی شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی و همچنین اعتبارات تأمین آب ملی استانی‌شده پیش‌بینی شده است که از جمله آنها می‌توان به مرمت و بهسازی آب‌بندان‌ها و احداث و بهسازی کانال‌های آبیاری در قائم‌شهر اشاره کرد.

انتظارالمهدی با بیان اینکه آب‌بندان‌ها نقش مهمی در ذخیره و مدیریت منابع آب کشاورزی مازندران دارند، گفت: بهسازی این سازه‌ها ضمن افزایش ظرفیت ذخیره آب، زمینه استفاده بهتر از منابع موجود را فراهم کرده و می‌تواند در کاهش خسارت ناشی از نوسانات منابع آبی و تأمین پایدار آب مورد نیاز اراضی مؤثر باشد.

وی همچنین از آغاز عملیات اجرایی طرح زهکشی اراضی شالیزاری روستای ولوند خبر داد و بیان کرد: این پروژه با اعتباری بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال در سطح ۸۸ هکتار اجرا می‌شود و به‌زودی وارد مرحله عملیاتی خواهد شد.

مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، بهبود وضعیت خاک و مدیریت آب‌های اضافی را از مهم‌ترین اهداف این طرح برشمرد و افزود: اجرای شبکه زهکشی موجب کاهش مشکلات ناشی از ماندابی شدن اراضی، بهبود شرایط فیزیکی خاک و افزایش قابلیت بهره‌برداری از زمین‌های کشاورزی خواهد شد.

وی ادامه داد: توسعه زیرساخت‌های زهکشی در شالیزارها باید به عنوان بخشی از برنامه مدیریت پایدار آب و خاک مورد توجه قرار گیرد؛ چراکه این طرح‌ها علاوه بر جنبه عمرانی، مستقیماً با افزایش بهره‌وری اراضی و پایداری تولید ارتباط دارند.

انتظارالمهدی همچنین خواستار افزایش سهم بخش کشاورزی از اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان شد و گفت: برای تکمیل و شتاب‌بخشی به پروژه‌های آب و خاک قائم‌شهر، لازم است منابع ملی با اعتبارات استانی و شهرستانی هم‌افزا شود.

وی تصریح کرد: اثربخشی اعتبارات ملی در پروژه‌های آب و خاک زمانی افزایش می‌یابد که منابع مورد نیاز برای تکمیل طرح‌ها از محل اعتبارات استانی و شهرستانی نیز تأمین شود؛ بنابراین انتظار می‌رود فرمانداری و شورای برنامه‌ریزی و توسعه شهرستان در زمان بررسی و توزیع اعتبارات، زیرساخت‌های آب و خاک را در اولویت قرار دهند.

مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به جایگاه قائم‌شهر در تولیدات کشاورزی و گستردگی اراضی شالیزاری این شهرستان، از آمادگی این مدیریت برای پیگیری طرح‌های اولویت‌دار خبر داد و گفت: اجرای پروژه‌ها با همکاری فرمانداری، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و سایر دستگاه‌های اجرایی با جدیت دنبال خواهد شد.

در پایان این نشست نیز بر ضرورت شناسایی دقیق نیازهای زیرساختی، تعیین اولویت پروژه‌ها، هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط و تسریع در روند تأمین اعتبار و اجرای طرح‌های آب و خاک شهرستان قائم‌شهر تأکید شد.

کد مطلب 6914530

  • بهره‌برداری ازطرح آبرسانی ۲۲۷هزارهکتاری غرب وشمال‌غرب تاپایان سال

  • خرد مالکی؛ سدی در برابر توسعه کشاورزی/ شالیزارها تغییر کاربری می‌دهند

  • خرد مالکی؛ سدی در برابر توسعه کشاورزی/ شالیزارها تغییر کاربری می‌دهند

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اذعان ترامپ به کمبود مهمات و انداختن توپ به زمین بایدن

  • بازدید اکیپ نظارتی سازمان تعاون روستایی لرستان از مرکز خرید گندم دلفان

  • مهاجم آلومینیوم سرباز قوهای سپید شد

  • تقدیم ۶۴ شهید از استان کرمان در جنگ رمضان

  • پایش زنجیره تأمین محصولات پروتئینی در الیگودرز

  • فرمانده کل ارتش، انتصاب رییس و جانشین ستاد نیروهای مسلح را تبریک گفت

  • بررسی ادغام صندوق‌های کشاورزی الیگودرز، بروجرد و خرم‌آباد

  • ۳۲ هزار و ۴۵۰ خانوار زنجانی تحت حمایت کمیته امداد هستند

  • مراسم بزرگداشت روز خبرنگار در قم

  • فرماندار خرم‌آباد: روایت خدمات و اقدامات دولت، مأموریت مهم رسانه است

  • وضعیت جوی کشور در ۷۲ ساعت آینده؛ هشدار موج بارش‌ شدید در راه ۱۱ استان

  • حادثه در تونل جاده چالوس/ یک نفر جان باخت

  • روند افزایشی سرطان روده بزرگ در کشور

  • سال‌ها پژوهش شهید رشید، قربانی حمله اسرائیل شد

  • ادامه سریال حذف یارانه بگیران این‌بار با داستانی جدید

  • حسن یزدانی در مسیر بازتوانی؛ کاپیتان تیم ملی زیر نظر متخصصان

  • جانشین جوان برای بیرانوند راهی تراکتور شد

  • ادبیات کرمانشاه در جست‌وجوی احیای جریان‌های اصیل شعر و فرهنگ

  • لحظه دستگیری گروگانگیر خیابان ولیعصر تهران توسط پلیس نوپو

  • تعجب باشگاه پرسپولیس از ادعای جنجالی بازیکن فصل گذشته استقلال!

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت شیشه سکوریت
  • سفیر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو