۱۴ مجتمع فرهنگی مرکزی در اولویت نوسازی و تجهیز قرار دارند

۱۴ مجتمع فرهنگی مرکزی در اولویت نوسازی و تجهیز قرار دارند

اراک- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: ۱۴ مجتمع فرهنگی این استان در اولویت نوسازی و تجهیز قرار گرفته‌اند و روند به‌روزرسانی آن‌ها با جدیت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی ایزدی ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از تالار مرکزی شهر اراک، با اشاره به پروژه شاخص تالار مرکزی اراک به‌عنوان نماد توسعه فرهنگی استان اظهار کرد: این تالار در ۶ طبقه و با زیربنایی افزون بر ۱۲ هزار متر مربع احداث شده و با بهره‌مندی از تجهیزات پیشرفته صوتی، تصویری و مکانیکی، از نظر امکانات فنی ظرفیتی معادل سه برابر تالار وحدت تهران دارد.

وی افزود: برنامه‌ریزی شده تا بهره‌برداری از این پروژه تا تاریخ ۲۲ بهمن ماه سال جاری انجام شود و تلاش می‌شود مراسم افتتاح رسمی آن با حضور رئیس‌جمهور برگزار شود.

ایزدی تصریح کرد: علاوه بر تالار مرکزی اراک، که یکی از پروژه‌های شاخص ملی در حوزه فرهنگ و هنر به شمار می‌رود، سایر شهرستان‌ها نیز از این برنامه نوسازی بهره‌مند خواهند شد تا عدالت فرهنگی در سطح استان برقرار شود.

وی ادامه داد: از مجموع ۱۴ مجتمع فرهنگی استان، پنج مجتمع در شهرستان‌های اراک، ساوه، خمین، محلات و دلیجان واقع شده‌اند و ۹ مجتمع دیگر در مناطق کم برخوردار استان شناسایی شده‌اند که نیازمند بازسازی زیرساختی و تجهیز فنی هستند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی تاکید کرد: با بهره‌برداری از این پروژه‌ها، بخشی از کمبودهای زیرساختی فرهنگی استان جبران خواهد شد و بستر مناسبی برای برگزاری رویدادهای هنری و فرهنگی در سطح ملی و منطقه‌ای فراهم می‌شود.

ایزدی افزود: با توجه به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی در شهرستان‌ها، تأمین امکانات مناسب برای تمامی هنرمندان و فعالان فرهنگی در سراسر نقاط استان جهت انجام فعالیت‌های خود مورد تاکید است.

کد خبر 6553096

  • تالار مرکزی اراک پس از ۱۷ سال انتظار دهه فجر امسال بهره‌برداری می‌شود

  • کمبود سرانه فرهنگی اراک جبران می‌شود

  • اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال بودجه برای تکمیل پروژه تالار مرکزی اراک

  • پروژه تالار مرکزی اراک طی 6 سال تنها 78 درصد پیشرفت داشته است

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ۲۳۰ هزار میلیارد تومان به بیت المال بازگشت

  • آماده‌باش کامل مرزها برای میزبانی از زائران اربعین

  • یک محصول دانش بنیان در سمنان رونمایی شد

  • وحید یامین‌پور با سه کتاب صوتی در بازار کتاب

  • سیل خروشان جمعیت زوار اربعین حسینی در مرز مهران

  • ۱۴ مجتمع فرهنگی مرکزی در اولویت نوسازی و تجهیز قرار دارند

  • همایش شکرانه برداشت انجیر در گلوگاه برگزار شد

  • پیش‌بینی اعزام دو هزار مددجوی کرمانشاهی در راهپیمایی اربعین

  • دستگیری سارقانی با ۴۱ فقره سرقت در گرگان

  • تالار مرکزی اراک پس از ۱۷ سال انتظار دهه فجر امسال بهره‌برداری می‌شود

  • اطلس تجاری در خدمت رفع ناترازی

  • میوه بهشتی برای سلامت قلب و مغز

  • دستمزد مجری اختتامیه فجر بیش از چهره ماندگار؛ قدر موسیقی مشخص شد!

  • پسر «نتانیاهو»: «زامیر» قصد کودتا دارد

  • جزئیات پرونده مفقودی الهه حسین‌نژاد و صدور حکم اعدام برای قاتل

  • جاسوس موساد اعدام شد

  • «ترامپ» جانشین خود را تعیین کرد!

  • پاسخ معاون وزیر علوم به درخواست دانشجویان برای برگزاری مجازی امتحانات

  • بازرس کل جدید لرستان: عمل‌گرایی و قانون‌مداری رویکرد اصلی اقدامات است

  • حمایت آمریکا، انگلیس و فرانسه از رژیم اسرائیل؛ کدام نسل‌کشی؟!

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴