کودکان یک وعده در هفته کنسرو کمک نمک مصرف کنند

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
کودکان یک وعده در هفته کنسرو کمک نمک مصرف کنند

متخصص طب پیشگیری و ارتقا سلامت، با اشاره به آسیب‌پذیری برخی گروه‌ها و تعداد مجاز مصرف کنسرو برای این گروه‌ها تصریح کرد: کودکان حداکثر یک وعده کوچک در هفته از انواع کم نمک و سالمندان با مشورت پزشک و محدودیت مصرف و توصیه می‌شود کنسروهای کم نمک را استفاده کنند.

محمدعلی سیف ربیعی، در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، بر ضرورت جوشاندن انواع کنسروها و شیوه صحیح انجام آن اظهار کرد: بوتولیسم یک مسمومیت غذایی معمولی نیست، یکی از اشتباهات رایج در میان مصرف‌کنندگان، آگاهی از روش صحیح آماده‌سازی کنسروهااست که می‌تواند منجر به بروز یکی از کشنده‌ترین مسمومیت‌های غذایی بوتولیسم شود.

وی افزود: این بیماری در اثر سمی بسیار قوی تولید شده توسط باکتری "کلستریدیوم بوتولینوم" ایجاد می‌شود. این باکتری در محیط‌های فاقد اکسیژن فضای داخل قوطی کنسرو رشد کرده و سم را تولید می‌کند.

متخصص طب پیشگیری و ارتقا سلامت گفت: نکته هشداردهنده در این زمینه سم مذکور بی‌بو، بی‌مزه و بی‌رنگ است و راه حسی برای تشخیص آن توسط مصرف کننده وجود ندارد.

وی خاطر نشان کرد: برخلاف تصور رایج، این خطر تنها محدود به کنسرو تن ماهی نیست. بلکه هرگونه کنسرو با pH بالاتر از ۴.۶ که در دسته کم اسید قرار می‌گیرد، می‌تواند محیط مناسبی برای رشد این باکتری باشد

سیف ربیعی اضافه کرد: کنسروهای ماهی و غذاهای دریایی، کنسروهای حبوبات لوبیا، نخود، لوبیا قرمز، کنسرو ذرت، کنسرو مرغ، گوشت، کنسرو بیشتر سبزیجات حتی رب گوجه فرنگی نیز در صورت تولید غیراستاندارد می‌تواند خطرآفرین باشد.

متخصص طب پیشگیری و ارتقا سلامت، با اشاره به آسیب‌پذیری برخی گروه‌ها و تعداد مجاز مصرف کنسرو برای این گروه‌ها تصریح کرد: کودکان حداکثر یک وعده کوچک در هفته از انواع کم نمک و سالمندان با مشورت پزشک و محدودیت مصرف و توصیه می‌شود کنسروهای کم نمک را استفاده کنند.

کد خبر 916124