کنسرت عرفان طهماسبی در خوزستان؛ حواشی و جزئیات

عرفان طهماسبی با اعتراض نسبت به سختگیری برای اجرای کنسرتش در زادگاه خود یعنی خوزستان گفت: به زودی شاهد اجراهای بزرگ در خوزستان خواهید بود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، چندی پیش عرفان طهماسبی با انتشار فیلمی در صفحه شخصی اینستاگرام خود خبر از اجرای کنسرت در زادگاهش یعنی خوزستان داد.
اما امروز پس از چند روز در صفحه خود مطالبی منتشر کرد که نشان از سنگ اندازی ها برای اجرای این خواننده در خوزستان دارد؛ این در حالی است که کنسرتهای مختلف در جای جای کشور در حال برگزاری است.
این خواننده در صفحه شخصی اینستاگرامش نوشت:
این حجم از تبعیض و رفتار سلیقهای دیگر قابل تحمل نیست.
بیش از یک سال از آغاز اجراهای ما گذشته در این مدت، بارها و بارها پیشنهادها و درخواستهای مختلفی چه برای اجراهای رایگان و چه غیر رایگان_ از سوی ما به مسئولین مربوطه ارائه شده، اما مسئولان خوزستانی و شاید فرا استانی، همواره مسیر را با سنگ اندازی و مانع تراشی بستهاند.
بارها مجوزهای اولیه و ثانویه هم اخذ شده در حدی که ما شروع به اطلاع رسانی کردیم اما دوباره لغو شد.
تمام خواسته آنها چیست؟
اینکه اجرای ما در حد کوچک و محدود باقی بماند؛ در شهر و استانی که خانه ماست.
اما ترس شأن از چیست؟
شاید این را شما بهتر از من بدانید.
وقتی صحبت از اجرای ما در سالنها یا مکانهای بزرگتر شد، گفتند: «امنیت برقرار نمی شود» یا «فضا در شان مردم نیست»
کما اینکه به زودی شاهد اجراهای بزرگ در همین سالنها خواهید بود.
مثل این اجرای استاد عزیز در ورزشگاه الغدیر اهواز که بزودی بلیت فروشی خواهد شد:
به این ترتیب به اطلاع مردم عزیز خوزستان میرسانم: ارادهای جدی برای نبودن ما در خوزستان و شاد نبودن شما بدین وسیله وجود دارد.
و من از مسئولین خوزستان، تنها یک چیز میخواهم:
کمی غیرت و صداقت.
به گزارش ایمنا، با وجود اجرای کنسرتهای مختلف در سراسر کشور، همچنین اجراهای موفق طهماسبی در سطح کشور و استقبال مردم از اجرای این خواننده به نظر میرسد اجرای این خواننده و کنسرتش در خوزستان با مسائلی مواجه شده که حضورش بر روی صحنه را سخت کرده است.
کد خبر 916768