پیرصالحی: نیروی متخصص می‌تواند آینده صنعت داروسازی را متحول کند

پیرصالحی: نیروی متخصص می‌تواند آینده صنعت داروسازی را متحول کند

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: نیروی انسانی کارآمد، متخصص و اخلاق‌مدار می‌تواند آینده صنعت داروسازی را متحول کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پیرصالحی، در افتتاحیه نخستین دوره «پیش‌صنعت در داروسازی» که در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، با اشاره به ضرورت ارتقای مهارت‌های فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، اظهار داشت: فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها از دانش علمی مناسبی برخوردارند، اما در مهارت‌های مورد نیاز صنعت و حتی مهارت‌های زندگی با ضعف‌هایی مواجه‌اند و همین موضوع باعث می‌شود صنایع پس از جذب نیرو، ناچار شوند آموزش را از ابتدا آغاز کنند.

وی افزود: برگزاری چنین دوره‌هایی می‌تواند فاصله میان آموزش دانشگاهی و نیازهای واقعی صنعت را کاهش دهد و نیروی انسانی آماده‌تری را در اختیار صنعت داروسازی قرار دهد.

رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت تولید داخلی دارو، گفت: اگر صنعت داروسازی کشور وجود نداشت، در هیچ‌یک از مقاطع حساس، امکان پاسخگویی به نیازهای درمانی مردم فراهم نبود. از سال‌های دفاع مقدس گرفته تا بحران‌های بعدی، صنعت داروسازی همواره در کنار نظام سلامت قرار داشته و نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین دارو ایفا کرده است.

پیرصالحی با اشاره به تحولات فناوری در صنعت داروسازی گفت: امروز نقش مهندسان، متخصصان فناوری و به‌ویژه هوش مصنوعی در صنعت دارو پررنگ‌تر از گذشته شده است و اگر بخواهیم در آینده داروسازی ایران و جهان جایگاه مناسبی داشته باشیم، باید از همین امروز نیروهای انسانی را برای کار با فناوری‌های جدید آماده کنیم.

وی افزود: یکی از نمونه‌های موفق سیاست‌گذاری در این حوزه، توسعه داروهای زیست‌فناور در دهه ۸۰ بود که امروز به یکی از افتخارات صنعت داروسازی کشور تبدیل شده و از خروج حجم قابل توجهی ارز جلوگیری کرده است.

پیرصالحی با تأکید بر اینکه کیفیت باید مهم‌ترین اصل در تولید دارو باشد، اظهار کرد: در صنعت داروسازی مستقیماً با سلامت مردم سروکار داریم؛ بنابراین کیفیت باید خط قرمز همه فعالان این حوزه باشد و هیچ مصلحتی نباید جای آن را بگیرد.

وی ادامه داد: نیروی انسانی کارآمد، متخصص و اخلاق‌مدار می‌تواند آینده صنعت داروسازی را متحول کند. افرادی که اخلاق حرفه‌ای را رعایت کنند، کیفیت را در اولویت قرار دهند و هدف اصلی خود را خدمت به سلامت مردم بدانند، سرمایه واقعی این صنعت هستند.

کد مطلب 6897560 حبیب احسنی پور

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • نیروهای مسلح بر شدت ضربات خود بر سر دشمن بی افزایند

  • دری: امنیت پایدار منطقه در گرو تضمین امنیت ایران و مقاومت است

  • نماز جمعه بزرگ‌ترین اجتماع هفتگی مؤمنان و عامل وحدت جامعه اسلامی است

  • امام جمعه تاکستان: ایران در جنگ اراده‌ها دست برتر را دارد

  • عاشورا از دامان یک مادر آغاز شد

  • سقوط نیسان به دره با یک کشته در شهمیرزاد

  • فتاح‌دماوندی: انتقادها نباید به وحدت و انسجام جامعه آسیب بزند

  • مروری بر زیبایی شناختی «باشو غریبه‌ای کوچک» در خانه سینما

  • هواشناسی: اصفهان گرم‌تر می‌شود

  • رسانه سنگر نخست جنگ روایت‌ها؛ خانه مطبوعات خانه همه خبرنگاران باشد

  • انتصابی غافلگیرکننده/ فرمانده نیروی زمینی که آسمان ایران را متحول کرد

  • لشکر گل‌گهری‌ها در پرسپولیس کامل‌تر می‌شود؟

  • ساختمان باقی مانده از شرکت آمازون منهدم شد

  • تجاوز دشمن آمریکایی به مقر نیروی دریایی سپاه در زیباکنار

  • بهترین سبزیجات برای سلامت قلب به جنسیت بستگی دارد

  • جدول گروه‌بندی و زمان‌بندی خاموشی‌های استان یزد

  • مدافع استقلال جدا می‌شود

  • کارخانه: الان وقت تغییر پیاتزا نیست/ تیم ملی والیبال باید جبران کند

  • واکنش عراقچی به لفاظی ترامپ درباره توقیف دارایی‌های ایران

  • چگونه خسارت اُفت قیمت خودرو را مطالبه کنیم

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه