پیام اقتدار و مظلومیت ایران در جنگ ۱۲ روزه به گوش جهانیان رسید

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
پیام اقتدار و مظلومیت ایران در جنگ ۱۲ روزه به گوش جهانیان رسید

امام جمعه موقت اصفهان گفت: تبیین مواضع جمهوری اسلامی در جریان جنگ دوازده‌روزه از سوی وزارت امور خارجه، پیام اقتدار و مظلومیت ایران را به جهانیان رساند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سید ابوالحسن مهدوی در خطبه‌های دشمن‌شکن نماز عبادی سیاسی امروز _جمعه هفدهم مرداد_ شهر اصفهان ضمن دعوت همه نمازگزاران به تقوای الهی اظهار کرد: حضرت یوسف (ع) رمز پیروزی خود بر کفار را «صبر» و «تقوا» معرفی می‌کند و بر ماست که تقوایی آمیخته با صبر پیشه کنیم.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرموده‌اند که جمهوری اسلامی بر پایه دین و دانش بنا شده است و در این مسیر، نخبگان متدین پرورش می‌یابند. در جنگ دوازده‌روزه، آنچه زمینه‌ساز پیروزی شد، قدرتی برخاسته از «تقوا» و «تخصص» بود.

امام‌جمعه موقت اصفهان با تأکید بر اهمیت انسجام ملی تصریح کرد: دشمن در پی ایجاد اختلاف میان مردم ایران بود، اما ملت با وحدتی مثال‌زدنی در برابر او ایستادند. امروز باید با کسانی که به ترویج فساد دامن می‌زنند مقابله شود، چرا که فساد، انسجام اجتماعی را خدشه‌دار می‌کند. دشمن دقیقاً به همین نقطه چشم دوخته و مسئولان باید در حفظ حدود الهی و جلوگیری از اشاعه فساد هوشیار باشند.

وی با اشاره به مسئله حجاب گفت: بی‌حجابی می‌تواند به اختلافات دامن بزند؛ مردم متدین و خانواده‌های شهدا هرگز از خط قرمزهای خود کوتاه نخواهند آمد. حضور رهبر انقلاب در جنگ دوازده‌روزه یکی از رموز پیروزی جمهوری اسلامی بود و باید در عمل به دستورات ایشان کوشید. شهید رئیسی نیز نقل می‌کردند که رهبر معظم انقلاب بارها نسبت به عملکرد دولت در مسئله حجاب ابراز دغدغه کرده بودند.

آیت‌الله مهدوی ادامه داد: جنگ دوازده‌روزه نشان داد که دشمن به مذاکرات پایبند نیست. بر اساس آیات قرآن، دشمنان در پی غفلت ما هستند تا شبیخون بزنند. مذاکرات، دستاوردی نخواهد داشت، چرا که آنان هرگز دستاوردهای هسته‌ای ایران را نخواهند پذیرفت.

وی با اشاره به نقش دستگاه دیپلماسی گفت: تبیین مواضع جمهوری اسلامی در جریان جنگ دوازده‌روزه از سوی وزارت امور خارجه، پیام اقتدار و مظلومیت ایران را به جهانیان رساند.

امام‌جمعه موقت اصفهان افزود: فضای مجازی داخلی، تضمین‌کننده امنیت اطلاعاتی و فردی است. در جنگ دوازده‌روزه، شبکه‌های اجتماعی خارجی ابزار دشمن برای شناسایی بسیاری از فرماندهان و دانشمندان ما بودند. از این رو، توسعه شبکه ارتباطات و فضای مجازی داخلی ضرورتی انکارناپذیر است.

وی یادآور شد: در جریان این جنگ، شماری از خودفروختگان و عوامل صهیونیستی شناسایی و دستگیر شدند و باید با آنان برخوردی قاطع صورت گیرد تا درس عبرتی برای هر عامل نفوذی و بیگانه باشد. این جنگ، بار دیگر اقتدار ایران را به اثبات رساند.

آیت‌الله مهدوی تأکید کرد: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این جنگ، با کنار گذاشتن وظایف حرفه‌ای خود، چهره صهیونیستی و جانبدارانه‌اش را آشکار ساخت و کینه خود نسبت به ملت ایران را نشان داد. نباید اجازه داد مسئولان این آژانس بار دیگر وارد کشور شوند.

امام‌جمعه موقت اصفهان ادامه داد: در جنگ دوازده‌روزه، ایران اسلامی در برابر تمام جبهه کفر ایستاد. بر پایه آموزه‌های قرآن، اگر مؤمنان صبر پیشه کنند، توان آن را خواهند داشت که بر دشمنان خود غلبه یابند.

آیت‌الله مهدوی تصریح کرد: سخن از خلع سلاح مقاومت لبنان بی‌اساس است؛ حزب‌الله بخشی جدایی‌ناپذیر از لبنان است. آنچه در جنگ ۳۳ روزه موجب پیروزی شد، همین حزب‌الله بود. بی‌تردید، هر دولتی که در پی خلع سلاح حزب‌الله برآید، مشروعیت مردمی خود را از دست خواهد داد. امروز مردم لبنان به‌خوبی می‌دانند که حزب‌الله هرگز سلاح خود را زمین نخواهد گذاشت.

امام‌جمعه موقت اصفهان با اشاره به فرارسیدن ایام اربعین حسینی گفت: امام حسن عسکری (ع) فرمودند: «مؤمنان پنج نشانه دارند؛ نخست، بزرگداشت نماز؛ دوم، زیارت امام حسین (ع) در روز اربعین؛ سوم، انگشتر به دست راست کردن؛ چهارم، سجده بر خاک و پنجم، بلند گفتن بسم‌الله در نمازهای ظهر و عصر.»

آیت‌الله مهدوی تأکید کرد: سفارش به زیارت روز اربعین، حتی بیش از روز عاشورا آمده است. خوشبختانه، راهپیمایی اربعین که در گذشته تنها در میان علما شناخته‌شده و مرسوم بود، امروز به برکت جمهوری اسلامی به حرکتی عظیم و باشکوه بدل شده است؛ تا آنجا که شمار زائران آن چندین برابر حجاج بیت‌الله الحرام است، این شکوه و عظمت در جهان بی‌نظیر است.

وی تصریح کرد: امروز نام امام حسین (ع) در سراسر جهان طنین‌انداز شده و راهپیمایی اربعین سبب مسلمان‌شدن بسیاری از انسان‌ها گشته است. شعله عشق به سیدالشهدا هر روز در دل‌ها فروزان‌تر می‌شود. برگزاری راهپیمایی جاماندگان در بسیاری از شهرها نیز، برای کسانی که توان حضور در اربعین را ندارند، اقدامی ارزشمند و شایسته است.

کد خبر 892847

  • کاشت مو
  • ارتودنسی ثابت