پاکسازی پارک از فیلترهای سیگار به همت ورزشکاران منطقه ۱۰ اصفهان در هفته تربیت بدنی

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
پاکسازی پارک از فیلترهای سیگار به همت ورزشکاران منطقه ۱۰ اصفهان در هفته تربیت بدنی

در حرکتی فرهنگی و زیست‌محیطی به‌مناسبت هفته تربیت بدنی، ورزشکاران و شهروندان منطقه ۱۰ اصفهان با شعار «ورزش، سلامتی و محیط زیست پاک» ضمن برگزاری ایستگاه سلامت، پارک محل برگزاری را از فیلترهای سیگار پاکسازی کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، به‌مناسبت هفته تربیت‌بدنی و ورزش، ورزشکاران منطقه ۱۰ اصفهان در اقدامی نمادین، اما اثرگذار، با حضور در ایستگاه سلامت یکی از بوستان‌های منطقه، ضمن اجرای برنامه‌های ورزشی، به پاکسازی پارک از فیلترهای سیگار پرداختند.

محمد صیرفی‌نژاد، مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان با اشاره به برگزاری برنامه‌ای متفاوت در هفته تربیت بدنی و ورزش اظهار کرد: به مناسبت این هفته و با هدف ترویج فرهنگ زیست سالم و افزایش نشاط اجتماعی، ایستگاه ورزش صبحگاهی و سلامت در یکی از بوستان‌های شاخص منطقه برپا شد و جمعی از ورزشکاران، مربیان و شهروندان ورزش‌دوست در این برنامه حضور یافتند.

وی افزود: در این برنامه که با شعار (ورزش، سلامتی و محیط زیست پاک) برگزار شد، شرکت‌کنندگان پس از اجرای حرکات ورزشی و برنامه‌های نشاط‌آور، به صورت داوطلبانه اقدام به پاکسازی فضای سبز و جمع‌آوری فیلترهای سیگار از محیط پارک کردند که اقدامی نمادین، اما تأثیرگذار در راستای فرهنگ‌سازی برای کاهش آلودگی و ارتقای بهداشت عمومی است.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان با بیان اینکه این منطقه یکی از مناطق پرجمعیت و فعال در حوزه ورزش‌های همگانی است، تصریح کرد: تلاش ما این است که ورزش و سلامت را در کنار توجه به محیط زیست و مسئولیت اجتماعی شهروندان گسترش دهیم و از همین‌رو، اجرای برنامه‌هایی چون ایستگاه ورزش صبحگاهی سلامت، مدارس سبز و طرح‌های زیست‌محیطی مانند پاکسازی محلات از ته‌سیگار و پسماندهای خشک، در دستور کار قرار دارد.

صیرفی‌نژاد ادامه داد: فیلتر سیگار یکی از آلاینده‌های جدی محیطی است که علاوه بر زشتی بصری، موجب آلودگی خاک و فضای سبز می‌شود که ما تلاش داریم با همراهی شهروندان، اصناف و جامعه ورزشی، فرهنگ نریختن فیلتر سیگار در معابر عمومی را نهادینه کنیم.

وی تأکید کرد: ورزشکاران همواره الگوهای جامعه هستند و وقتی آنان در چنین حرکت‌های زیست‌محیطی مشارکت می‌کنند، پیام آن بسیار مؤثرتر به جامعه منتقل می‌شود و در این برنامه شاهد حضور پرشور بانوان، نوجوانان و پیشکسوتان ورزشی بودیم که با انرژی و انگیزه بالا در پاکسازی پارک شرکت کردند.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان گفت: شهرداری منطقه ۱۰ در کنار توسعه زیرساخت‌های ورزشی و فرهنگی، بر ترویج سبک زندگی سالم و مسئولانه تأکید دارد و ما معتقدیم شهر سالم، نتیجه شهروند سالم و محیط زیست سالم است و این هدف، تنها با مشارکت همگانی محقق می‌شود.

پاکسازی پارک از فیلترهای سیگار به همت ورزشکاران منطقه ۱۰ اصفهان در هفته تربیت بدنی

کد خبر 917165