وضعیت شیراز خوب نیست/ از باغ‌شهرهای بی‌رویه تا ورزشگاه نیمه‌کاره پارس

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
وضعیت شیراز خوب نیست/ از باغ‌شهرهای بی‌رویه تا ورزشگاه نیمه‌کاره پارس

فرماندار شیراز ضمن انتقاد از وضعیت پروژه‌های عمرانی شهر از جمله ورزشگاه پارس و باغ‌شهرهای بی‌رویه، بر ضرورت نقش‌آفرینی رسانه‌ها در حل مشکلات و احیای هویت ملی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، علاء الدین کراماتی امروز _شنبه هجدهم مرداد_ در نشست خبری به مناسبت هفته بزرگداشت خبرنگار به چالش‌های متعدد پیش روی این شهر پرداخت و با اشاره به مشکلات ساختاری و تاریخی شیراز، ضمن اذعان به وضعیت نامطلوب برخی مسائل، بر لزوم تلاش برای حل آنها تاکید کرد.

وی با اشاره به شرایط پیچیده بین‌المللی و احتمال وقوع جنگ، بر اهمیت نقش خبرنگاران در این شرایط حساس تاکید و به پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام شیراز پرداخت و با اشاره به روند کند احداث ورزشگاه پارس، از آن به عنوان غفلت و مصداقی از کم‌کاری مسئولان یاد کرد.

فرماندار شیراز ساخت بی‌رویه باغ‌شهرها را نیز مورد انتقاد قرار داد و با اشاره به نگرانی‌ها در مورد تأمین آب نسل آینده، گفت: در حالی که نگران تأمین آب آینده‌ایم، چرا این همه باغ‌شهر احداث شده است؟ تخریب آنها هم شدنی نیست.

وی با انتقاد شدید از تخصیص آب به باغ‌شهرها در حالی که مردم مناطقی مانند سیاخ دارنگون از کم‌آبی رنج می‌برند، وضعیت کنونی را تأسف‌بار خواند.

کراماتی همچنین درباره بازگشت تعلیق دو عضو شورای اسلامی شهر شیراز به این شورا اعلام کرد: تا زمان ابلاغ رسمی، در موضوع بازگشت اعضای تعلیق‌شده شورای شهر دخالتی نخواهد داشت.

فرماندار شیراز بر نقش‌آفرینی خبرنگاران در مقابله با بحران‌های زیست‌محیطی تاکید کرد و با بیان جبران‌ناپذیر بودن تخریب محیط‌زیست، پیشنهاد تشکیل کارگروهی متشکل از اصحاب رسانه برای شناسایی مشکلات و انتقال آنها به مسئولان را ارائه داد.

کراماتی در خصوص وضعیت نامطلوب ورزشگاه پارس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل آن تاکید کرد و بازی تیم فوتبال شیراز در شهرهای دیگر به دلیل آماده نبودن ورزشگاه را برای شهر شرم‌آور خواند.

وی در مورد بیمارستان پیوند اعضا در شهر صدرا نیز گفت: هیچ‌گاه ادعای زمین‌خواری در حاشیه این بیمارستان را مطرح نکرده‌ایم و در صورت وجود هرگونه ادعا، باید از طریق مراجع قانونی پیگیری شود.

فرماندار شیراز با اشاره به اهمیت نظارت بر بازار و احتمال ناتوانی مسئولان در این زمینه، از مردم و رسانه‌ها خواست تا با قدرت قلم و بیان خود در این زمینه مساعدت کنند.

کراماتی با تاکید بر رسالت و عشق در ذات روزنامه‌نگاری، به میرزا صالح شیرازی به عنوان نخستین روزنامه‌نگار ایران اشاره کرد و از خبرنگاران خواست تا در شرایط دشوار کنونی، تمام تلاش خود را برای ایران و ایرانی به کار گیرند.

وی با بیان اینکه کسی نمی‌تواند بگوید ایران و ایرانی این روزها حال خوشی دارد، نقش خبرنگاران را در بررسی مسائل مانند فرار مغزها، گران فروشی، اختلاس و دزدی مهم دانست.

فرماندار شیراز با تاکید بر اهمیت نقد منصفانه به عنوان عاملی برای پیشرفت، بر لزوم احیای هویت ملی و وحدت تاکید کرد و شعار برای ایران دکتر پزشکیان را محور تلاش‌های خود دانست و گفت: تا زمان ابلاغ رسمی، در موضوع بازگشت اعضای تعلیق‌شده شورای شهر دخالتی نخواهد داشت.

کد خبر 893276

  • کاشت مو
  • ارتودنسی ثابت