وضعیت جاده‌ های کشور آنلاین دوشنبه ۲۰ مرداد / وضعیت آب و هوای راه‌ ها در روزهای آینده

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
وضعیت جاده‌ های کشور آنلاین دوشنبه ۲۰ مرداد / وضعیت آب و هوای راه‌ ها در روزهای آینده

آخرین وضعیت محورهای کشور و آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی برای امروز _دوشنبه بیستم مرداد_ اعلام شد که جزئیات بیشتر آن در ادامه آمده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آخرین وضعیت راه‌های کشور امروز _دوشنبه بیستم مرداد_ به شرح زیر است:

آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی

– ترافیک نیمه سنگین در آزادراه تهران – پردیس حدفاصل تونل شماره ۳ تا تونل شماره ۴

– ترافیک سنگین در محور قدیم تهران – بومهن محدوده سعید آباد

– تردد روان در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت مسیر (رفت و برگشت)

– محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

آخرین وضعیت جوی ترافیکی سایر محورها

– ترافیک نیمه سنگین در آزادراه کرج – قزوین حدفاصل پل حصارک تا کمالشهر

– ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج – تهران حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل کلاک

– ترافیک سنگین در آزادراه ساوه – تهران حدفاصل نسیم شهر تا رضی آباد

– ترافیک سنگین در آزادراه تهران – قم محدوده بهشت زهرا

– وزش باد و گردوخاک در برخی از محورهای استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان

سامانه ۱۴۱ مرکز جامع اطلاع‌رسانی وضعیت راه‌های کشور

سامانه ۱۴۱ یک پلتفرم کامل جهت مشاهده لحظه‌ای وضعیت جاده‌ها، ترافیک و شرایط جوی است که از طریق وب‌سایت رسمی و اپلیکیشن موبایل در دسترس عموم قرار دارد.

مزایا سامانه ۱۴۱ برای کاربران:

  • برنامه‌ریزی دقیق سفر با دیدی شفاف از وضعیت مسیر پیش از حرکت.

  • جلوگیری از مواجهه غیرمنتظره با ترافیک یا شرایط خطرناک.

  • امکان واکنش سریع از طریق گزارش‌گیری و تعامل با سامانه.

سامانه ۱۴۱ ابزاری بسیار کارآمد برای هر سفر جاده‌ای است که می‌تواند هم امنیت و هم تجربه تردد شما را به شکل قابل‌توجهی بهبود دهد.

آخرین وضعیت جوی استان‌های کشور

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز در بعضی نقاط در استان آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و در ساعات بعدازظهر در استان‌های مازندران، گلستان، خراسان شمالی، ارتفاعات سمنان، ارتفاعات البرز در استان‌های قزوین، البرز و تهران، جنوب و شرق لرستان، شمال و شرق خوزستان، جنوب و غرب فارس، ارتفاعات هرمزگان و جنوب کرمان، در بعضی ساعات رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت و در بعضی نقاط گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: سه‌شنبه و چهارشنبه این شرایط در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، استان‌های ساحلی دریای خزر، ارتفاعات البرز و شمال شرق کشور رخ خواهد داد، همچنین سه‌شنبه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در ارتفاعات جنوب، کرمان، ارتفاعات هرمزگان و جنوب و جنوب غرب فارس و چهارشنبه در ارتفاعات هرمزگان و جنوب کرمان، افزایش ابر، رگبار باران، گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: پنجشنبه و جمعه در بعضی نقاط در شمال غرب کشور، ارتفاعات البرز مرکزی و بعضی مناطق در نیمه شرقی سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور، افزایش ابر و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان ادامه داد: طی پنج روز آینده، در شمال شرق، شرق، مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز، غرب و جنوب غرب کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید، گاهی همراه با گردوخاک رخ خواهد داد و وزش باد در نیمه شرقی کشور به ویژه استان‌های خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان شدت خواهد داشت.

کد خبر 893851

  • کاشت مو
  • فولاد mo40
  • ارتودنسی ثابت