هشدار سازمان غذا و دارو درباره غذای ناسالم و غیراستاندارد

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
هشدار سازمان غذا و دارو درباره غذای ناسالم و غیراستاندارد

مدیرکل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه سلامت مردم خط قرمز این سازمان است، نسبت به خطرات ناشی از مصرف مواد غذایی غیراستاندارد هشدار داد و بر لزوم تقویت نظارت بر ایمنی غذا تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: غذا اگرچه اصلی‌ترین نیاز برای بقا است، اما در صورتی که فاقد ایمنی و کیفیت لازم باشد، می‌تواند منجر به بیماری‌های جدی شود، سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری‌هایی مبتلا می‌شوند که منشأ آنها مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن است.

وی با اشاره به تهدیدات ناشی از باقی‌مانده سموم، آفت‌کش‌ها و سایر ترکیبات مضر در مواد غذایی افزود: اگر ایمنی غذا را نادیده بگیریم، ناگزیر خواهیم بود هزینه‌های زیادی صرف درمان کنیم، در حالی که نظارت مؤثر بر زنجیره تأمین غذا می‌تواند از بروز بسیاری از این بیماری‌ها پیشگیری کند.

مدیرکل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ایمنی غذا یک اقدام پیشگیرانه و مؤثر در نظام سلامت است، گفت: نظارت دقیق بر کیفیت مواد غذایی، نقش مهمی در کاهش هزینه‌های درمانی و افزایش بهره‌وری سلامت عمومی دارد.

بهفر تأکید کرد: ایمنی مواد غذایی تنها یک وظیفه سازمانی نیست، بلکه مسئولیتی است که همه نهادهای دخیل در حوزه تولید، واردات، توزیع و عرضه غذا باید نسبت به آن پاسخگو باشند.

وی گفت: هدف نهایی ما داشتن جامعه‌ای سالم و پویا است و این هدف بدون توجه جدی به کیفیت و ایمنی مواد غذایی محقق نخواهد شد.

کد خبر 891971

  • کاشت مو
  • ارتودنسی ثابت