«نواتک» مسیر شکوفایی جوانان فناور و نوآور

اختتامیه رویداد ملی نواتک با معرفی برترین تیم های استارتاپی برگزار شد. رویداد نواتک با هدف معرفی و حمایت از جوانان برتر در حوزه های فناوری و نوآوری از سال گذشته استارت خورده است.

نواتک

به گزارش همشهری آنلاین: در مرحله اول این رویداد که زمستان ۱۴۰۴ آغاز شده بود، بیش از ۱۲۰۰نفر با هدف ارائه و توسعه ایده‌های استارتاپی خود در این رقابت شرکت کردند. در نهایت نیز تیم های منتخب در اختتامیه این رویداد گرد هم آمدند تا به ارائه ایده های نوین خود، داوری و انتخاب شوند و همچنین سرمایه گذار جذب کنند. تیم های شرکت کننده در این رویداد محصولاتی نوین بر پایه هوش مصنوعی در زمینه های معماری، پزشکی، مراقبت از سالمندان، آموزشی، پژوهشی، امنیت سایبری، کسب و کار و … ارائه دادند.

محمدباقر تبریزی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان کوئرا در این مراسم با تأکید بر اینکه آموزش‌های فناورانه باید به حل مسئله و شکل‌گیری کسب‌وکارهای نوآور منجر شود، گفت: تربیت نیروی متخصص زمانی ارزشمند است که بتواند دانش خود را در مسیر توسعه محصول و ایجاد کسب‌وکار به کار بگیرد.

تبریزی همچنین نقش مراکز کارآفرینی و شتاب‌دهنده‌ها را در تبدیل دانش دانشگاهی به کسب‌وکار مؤثر دانست و تأکید کرد هدف رویدادهایی مانند نواتک، گرد هم آوردن افراد متخصص در حوزه‌های مختلف از جمله مهندسی، مدیریت محصول و بازاریابی برای حل مسائل واقعی و توسعه کسب‌وکارهای فناورانه است.

در ادامه این مراسم، علی لطفی، دبیر رویداد نواتک، اعلام کرد این رویداد از زمستان ۱۴۰۴ با حضور بیش از ۱۲۰۰ شرکت‌کننده آغاز شد. پس از طی مراحل ارزیابی، تیم‌سازی و داوری، ۴۰ تیم به دوره توسعه محصول راه یافتند و حدود ۳۰ تیم موفق شدند محصولات خود را به مرحله MVP یا محصول اولیه برسانند. در مراسم اختتامیه نیز ۶ تیم برای ارائه محصول خود انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید:

  • رازهای موفقیت خیبرشکن

به گفته وی، برخی از این استارتاپ‌ها اکنون دارای کاربر واقعی هستند و تعدادی نیز موفق به جذب سرمایه‌گذار شده‌اند. همچنین شش تیم برتر در مراسم اختتامیه دستاوردهای خود را ارائه کردند و در مجموع ۳۵۰ میلیون تومان جایزه نقدی میان سه تیم برتر توزیع شد.

لطفی با اشاره به حضور تیم‌هایی از شهرهای مختلف کشور و دانشجویان و نوجوانان مستعد در این رویداد، ابراز امیدواری کرد با حمایت سرمایه‌گذاران، زمینه جذب حدود ۱۰ میلیارد تومان سرمایه برای استارتاپ‌های حاضر فراهم شود.

کد خبر 1056147

  • شما چه شغلی دارید؟؛ لیست مشاغلی که هوش مصنوعی تهدیدشان می‌کند + جدول

  • رازهای موفقیت خیبرشکن

  • اگر آیفون دارید، این تغییرات می‌تواند نحوه استفاده شما از گوشی را عوض کند

  • «نواتک» مسیر شکوفایی جوانان فناور و نوآور

  • اسرار فناوری‌های عجیب ژاپن | از خانه های کوچک و دستشویی‌های هوشمند تا روبات‌های انسان‌نما

  • ایول به فرار از قانون | درباره فرار موتورسیکلت از دست ماموران پلیس + ویدئو

  • روایت سازندگی در شرجی ۴۵ درجه بندرعباس

  • پنجره استقلال باز نشود، مقصد ۲ خرید جدید مشخص است

  • ادامه پخش سریال جدید سعید آقاخانی در تلویزیون ‌| ببینید

  • زنان از چه زمانی می‌توانند گواهینامه موتورسیکلت بگیرند؟

  • املت کُچُر ؛ صبحانه فراموشی رامسر با طعم انگور

  • دلیل ارقام عجیب پرسپولیس برای خرید جوان‌ها

  • ایران به اوکراین حمله می کند؟ | ابزار نگرانی زلنسکی از باز شدن جبهه جدید جنگ با ایران

  • اگر آمریکا به یمن حمله کند به ما فرصت خواهد داد که آن را هدف قرار دهیم | هشدار به عربستان

  • زمان درحال اتمام است | ترامپ تصمیم به جنگ بزرگ می گیرد؟

  • سورپرایز قلعه‌نویی؛ اسطوره پرسپولیس روی نیمکت تیم ملی

  • علائم ساس در منزل؛ راه‌های شناسایی و نابودی اصولی ساس

  • بهترین نوشیدنی بعد از ناهار برای خداحافظی با نفخ و بی‌حالی

  • چگونه یخ را بیشتر نگه داریم؟ ؛ دیرتر آب شدن یخ با ۷ روش ساده در خانه و سفر

  • مرگ ۲ ایرانی بر اثر یک بیماری خطرناک | ثبت ۲۰ مورد ابتلا از ابتدای سال تاکنون

  • پرسپولیس و تراکتور برای من باید ۲۰۰-۳۰۰ میلیارد بدهند | پیشنهادات اروپایی‌ام را رد کردم

  • پرسپولیس به دنبال خرید گلر سابق؛ جایگزین اخباری مشخص شد؟

  • رویدادی برای تبدیل ایده به کسب و کارهای نوین

  • تسهیل فرآیند تامین مالی دانش بنیان‌ها توسط موسسه دانش‌بنیان برکت

  • جنگ سرد دیجیتال | پشت پرده گروگان‌گیری کدهای هوشمند در دره سیلیکون

  • پروژه جاه‌طلبانه بنیانگذار آمازون برای توسعه «مهندس هوش مصنوعی» | پروموتئوس ۴۱ میلیارد دلاری شد