نشست اتحادیه عرب در واکنش به تصمیم اسرائیل برای «اشغال کامل نوار غزه»

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
نشست اتحادیه عرب در واکنش به تصمیم اسرائیل برای «اشغال کامل نوار غزه»

اتحادیه عرب فردا یک نشست فوق‌العاده در سطح نمایندگان دائم برگزار می‌کند تا درباره تصمیم رژیم صهیونیستی برای اشغال مجدد کامل غزه و پیامدهای آن از جمله آوارگی اجباری فلسطینی‌ها بحث و بررسی کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، اتحادیه عرب اعلام کرد که فردا یک جلسه فوق‌العاده در سطح نمایندگان دائم برگزار خواهد کرد تا به بررسی پیامدهای تصمیم جدید رژیم اسرائیل درباره اشغال کامل نوار غزه بپردازد.

در بیانیه اتحادیه عرب آمده است که این تصمیم می‌تواند باعث آوارگی اجباری گسترده ملت فلسطین در داخل و خارج از غزه شود.

«مهند العکلوق» سفیر فلسطین در اتحادیه عرب، به خبرگزاری فلسطینی «وفا» گفت که در این نشست همچنین وضعیت انسانی فاجعه‌بار در غزه و ادامه جنایت‌های نظامی رژیم صهیونیستی، از جمله کشتارهای جمعی، قحطی تحمیلی، تخریب اردوگاه‌های آوارگان و زیرساخت‌ها و تشدید تجاوزات در کرانه باختری و اطراف مسجد الاقصی بررسی خواهد شد.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که کابینه رژیم صهیونیستی در جلسه پنج‌شنبه شب طرح اشغال شهر غزه را تصویب کرد تا شکاف و اختلاف میان سطوح سیاسی با نظامی و امنیتی این رژیم وارد مرحله جدیدی شود.

طرح نتانیاهو با واکنش منفی گسترده‌ای در محافل داخلی رژیم صهیونیستی از جمله محافل نظامی و امنیتی روبرو شده است.

«یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی، این طرح را یک «فاجعه» توصیف کرد.

در سطح بین‌المللی نیز شمار زیادی از کشورها، مقامات و نهادهای بین‌المللی و حقوق بشری طرح اشغال نوار غزه را محکوم و بر لزوم توقف جنگ علیه این منطقه و برقراری آتش بس تاکید کرده‌اند.

کد خبر 893290

  • کاشت مو
  • ارتودنسی ثابت