موج دوم تردد زوار اربعین آغاز شد

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
موج دوم تردد زوار اربعین آغاز شد

جانشین پلیس راهور کشور از موج دوم تردد زوار اربعین حسینی در مرزهای ششگانه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا سردار مؤمنی اظهار کرد: پیش بینی می‌شود که در ۷۲ ساعت آینده؛ یعنی پنج شنبه و جمعه این هفته و نیز روز شنبه هفته آینده شاهد بیشترین ورود و خروج از مرزهای ششگانه باشیم بنابراین به همین نسبت ترافیک در محورهای منتهی به پایانه مرزی سنگین خواهد شد.

وی در ادامه به آخرین وضعیت ترافیکی و وقوع تصادفات‌ها اشاره کرد و افزود: هر چند در مقایسه با اربعین سال گذشته شاهد کاهش تصادفات فوتی و جرحی هستیم؛ اما متأسفانه تاکنون ۷ نفر از زائران جان باخته‌اند که همه این افراد در استان ایلام و ۵ نفر از آنها در محور اندیمشک_ دهلران_ مهران، فوت کرده‌اند.

جانشین پلیس راهور کشور محور اندیمشک- دهلران- مهران را نا ایمن دانست و تصریح کرد: این محور، بخش قابل توجهی از سهم تصادفات را به خود اختصاص داده است.

سردار حسن مؤمنی تصریح کرد: حدود ۹۰ درصد تصادفات به علت بی توجهی به جلو و ناتوانی کنترل وسیله نقلیه و انحراف به چپ بوده که علت همه آنها خواب آلودگی است.

وی توصیه کرد: زوار بعد از استراحت کافی به رانندگی ادامه بدهند و از عجله و شتاب خودداری کنند.

کد خبر 892448

  • کاشت مو
  • ارتودنسی ثابت