معاونت مالی و اقتصادی شهرداری اصفهان برای اجرای ۱۴ کیلومتر رینگ چهارم چقدر هزینه کرد؟

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
معاونت مالی و اقتصادی شهرداری اصفهان برای اجرای ۱۴ کیلومتر رینگ چهارم چقدر هزینه کرد؟

معاون مالی و اقتصادی شهردار اصفهان گفت: هزینه اجرایی مسیر ۱۴ کیلومتری آماده افتتاح رینگ چهارم شرق اصفهان ۱,۵۴۸ میلیارد تومان، هزینه آزادسازی ۵۶۵ میلیارد تومان و هزینه تمام شده آن ۲,۱۱۳ میلیارد تومان است.

میثم علینقیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: پایان هفته جاری هلال ترافیکی شهر اصفهان که بخشی از حلقه حفاظتی است افتتاح می‌شود؛ این محور تقاطع آفتاب در جاده تشریفات (محور فرودگاه) را به مجموعه پل‌های سردار سلیمانی با عبور از محدوده منطقه ۱۵ متصل می‌کند و به سمت تقاطع شهید فخری‌زاده و پل رودخانه در منطقه ۴ امتداد پیدا می‌کند؛ این مسیر در ادامه وارد منطقه ۶ شده که ۱۴ کیلومتر از این مسیر در این دوره مدیریت شهری اجرایی شده است.

وی با اشاره به جزئیات اجرای این ابرپروژه شهرداری اصفهان و تأکید بر نقش معاونت مالی و اقتصادی در تأمین مالی، مصالح و آزادسازی املاک واقع در مسیر این پروژه افزود: آزادسازی املاک واقع در مسیر ۱۴ کیلومتری آماده افتتاح رینگ چهارم شرق اصفهان ۳۳۳ پلاک به متراژ ۳۲۲ هزار متر مربع بوده که برآورد کل آزادسازی ۵۶۵ میلیارد تومان است.

معاون مالی و اقتصادی شهردار اصفهان تصریح کرد: مصرف قیر در این بخش از پروژه ۹۳۵۴ تن به ارزش ۱۶۰ میلیارد تومان بوده است.

علینقیان با اشاره به دیگر مصالح مصرفی در اجرای مسیر ۱۴ کیلومتری آماده افتتاح رینگ چهارم شهر اصفهان خاطرنشان کرد: مصرف سیمان ۳۵۷۵۴ تن به ارزش ۵۱ میلیارد تومان و مصرف میلگرد ۵۸۱۲ تن به ارزش ۱۴۳ میلیارد تومان بوده است.

وی هزینه اجرایی این بخش از پروژه را ۱,۵۴۸ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: هزینه آزادسازی پروژه ۵۶۵ میلیارد تومان و هزینه تمام شده آن ۲,۱۱۳ میلیارد تومان است.

معاون مالی و اقتصادی شهردار اصفهان اظهار داشت: این پروژه به عنوان یکی از پروژه‌های مهم شهرداری اصفهان، بهبود ترافیک و تسهیل رفت و آمد در این شهر را به همراه خواهد داشت و، به‌معنای ساعت‌ها صرفه‌جویی در زمان و کاهش مصرف سوخت است.

کد خبر 891685

  • کاشت مو
  • ارتودنسی ثابت