فوری؛ اخطار به ترکیه و پاکستان همزمان با نشست تهران | هشدار به مصر درباره جنگ جدید | ائتلاف مکه در خدمت طرح‌های آمریکا و اسرائیل است

«محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن با انتقاد از مواضع وزارت امور خارجه عربستان درباره کاهش تنش در منطقه، این اظهارات را در تناقض با ادامه حملات، محاصره و تشدید اقدامات ریاض علیه یمن دانست و خواستار توقف حملات، رفع محاصره و پرداخت غرامت به این کشور شد.

انصارالله یمن

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از شبکه المسیره، وی ادعاهای وزارت خارجه عربستان درباره نقش محوری این کشور در برقراری امنیت منطقه را نیز در تناقض با «کشتار، محاصره، هدف قرار دادن و اشغال یمن» دانست و گفت: اقدام واقعی که عربستان باید انجام دهد، توقف حملات، پایان دادن به محاصره و خروج از یمن است.

این عضو شورای عالی سیاسی یمن خواستار توقف حملات، رفع محاصره و جبران خسارت‌های واردشده به یمن در نتیجه تجاوز عربستان از سال ۲۰۱۵ تاکنون شد.

الحوثی همچنین پیمان دفاعی مکه را تلاشی برای نمایش عربستان به‌عنوان کشوری علاقه‌مند به صلح منطقه دانست؛ در حالی که به گفته وی، ریاض همچنان به حملات خود علیه یمن ادامه می‌دهد.

وی درباره کشاندن نیروهای مصری به جنگی جدید هشدار داد و گفت چنین اقدامی توان نظامی مصر را فرسوده می‌کند و در خدمت طرح‌های دشمن اسرائیلی برای حمله به سینا قرار می‌گیرد.

الحوثی با تأکید بر این که "یمن از هیچ ائتلاف جدیدی هراس ندارد"، افزود این ائتلاف‌ها باید به‌جای مقابله با یمن، برای رویارویی با دشمن اسرائیلی که علیه ملت‌های منطقه اعلام جنگ می‌کند، به کار گرفته شوند.

وی همچنین گفت مصر، ترکیه و پاکستان نباید از ادامه حملات، محاصره و اشغال یمن حمایت کنند.

این مقام یمنی در ادامه تأکید کرد که کشورش تهدیدی برای تنگه باب‌المندب نیست، بلکه از آن و همچنین کانال سوئز و دیگر بخش‌های جهان عرب و اسلام محافظت می‌کند.

الحوثی ایجاد ترس درباره تهدیدهای نامشخص و اعلام‌نشده را به سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا، انگلیس و اسرائیل نسبت داد و گفت این اقدامات با هدف تداوم درگیری‌ها در جهان عرب و اسلام انجام می‌شود.

وی همچنین اظهار کرد که اگر آمریکا می‌دانست ائتلاف جدید به منافع این کشور یا اسرائیل آسیب می‌زند، نخستین طرفی بود که با آن مقابله می‌کرد و خواستار توقف آن می‌شد.

الحوثی ائتلاف مکه را در خدمت طرح‌های سلطه‌جویانه آمریکا و اسرائیل در منطقه دانست و گفت که با آزادگانی روبه رو خواهد شد که در برابر این سیاست می ایستند.

وی از اعضای آنچه «ائتلاف دفاع از مکه» خواند، خواست از این ائتلاف خارج شوند و در ائتلاف‌های متجاوزانه علیه یمن مشارکت نکنند.

این عضو شورای عالی سیاسی یمن همچنین خواستار هدایت تلاش‌ها به سمت دفاع از فلسطین و آزادسازی منطقه از سلطه آمریکا و اسرائیل شد.

الحوثی با ابراز امیدواری برای این که "نشست‌های جاری به برقراری صلح در منطقه کمک کند"، تأکید کرد که یمن ادامه حملات، اشغالگری و ارتکاب جنایت علیه مردمش را نمی‌پذیرد.

وی در پایان گفت: ما خواهان جنگ نیستیم، بلکه خواهان آزادی، استقلال و صلح واقعی هستیم؛ صلحی که منافع کشور، ملت و امت ما را تأمین کند.

کد خبر 1080532 منبع: ایرنا

  • بیانیه فوری عربستان همزمان با سفر خالد بن سلمان به ایران

  • من می‌دانم چگونه برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنم!

  • وزیر خارجه عمان: مذاکرات پیشرفت مهمی داشته و دستیابی به توافق در دسترس هر دو طرف است.

  • پیشنهاد یک میلیارد دلاری عربستان برای آتش‌بس در یمن | وزیر دفاع عربستان این مبلغ را با خود به تهران آورده بود!

  • آغاز یک درگیری تازه در منطقه؛ تلفات حمله هوایی اردن به جنوب سوریه به ۸ نفر رسید | تنش بالا گرفت + واکنش حکومت جولانی

  • آیزنکوت: نتانیاهو می‌داند ایران سلاح هسته‌ای ندارد | تغییر حکومت نباید هدف باشد

  • ادعای آمادگی اسرائیل برای حمله به ایران و تکذیب وزیر جنگ | اختلاف در اسرائیل بر سر حمله به ایران پیش از انتخابات

  • بازگشت معین به ایران غیرممکن شد؛ حرف‌های ضدنظام خواننده لس‌آنجلسی در کنسرت دیشب

  • آخرین وضعیت پرونده جنجالی ملوان و تراکتور | میزبان باید ۳ صفر بازنده شود!

  • رای دیدار تراکتور و ملوان فردا اعلام می‌شود | تکرار مسابقه در انزلی بدون حضور تماشاگران

  • مهناز افشار برگرد ایران؛ من برایت ریش گرو می‌گذارم | یک روز هم بازداشت نخواهی شد!

  • ترامپ از اسرائیل خواست تا در ایران «کار را تمام کند» |‌ ما باید کاری را که آغاز کرده‌ایم، به پایان برسانیم!

  • بیرانوند در حال اعزام به خدمت با چمدان سربازی + عکس

  • حکم جنجالی بازی تراکتور- ملوان از سوی کمیته انضباطی

  • بیانیه فوری عربستان همزمان با سفر خالد بن سلمان به ایران

  • من می‌دانم چگونه برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنم!

  • این افراد منتظر افزایش اعتبار کالابرگ نباشند

  • فرمانده کل قوا درجه سرلشکری به شهید اسدی اعطا کردند + عکس

  • آغاز نشست ۴ جانبه مقامات عالی امنیتی ایران، عربستان، پاکستان و ترکیه + تصاویر

  • شباب تیم خودم است اما دوست دارم استقلال ببرد | تا الان 2 بار با شخصیت بختیاری زاده بازی شد

  • استخوان‌های قوی‌تر با ۶ نوشیدنی مفید؛ کلسیم و ویتامین D کدام بیشتر است؟

  • شکست نتانیاهو باعث پایان جنگ با ایران می‌شود؟! + ویدئو

  • حکم جنجالی بازی تراکتور- ملوان از سوی کمیته انضباطی

  • وزیر خارجه عمان: مذاکرات پیشرفت مهمی داشته و دستیابی به توافق در دسترس هر دو طرف است.