فرهنگ شهادت و ورزش پهلوانی به نسل جدید منتقل شود

امام جمعه ایلام با اشاره به جایگاه رفیع شهدای ورزشکار گفت: باید فرهنگ شهادت، ورزش پهلوانی و ایثار را به نسل جدید منتقل کنیم.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حجتالاسلام الهنور کریمیتبار امشب_ شنبه بیستوششم مهر_ در آئین گرامیداشت یادواره شهدای ورزشکار استان ایلام و شهدای ورزشکار جنگ دوازده روزه اظهار کرد: ورزشکاران با هدفهای والا، گاه مسیر خود را به سوی رضایت الهی سوق میدهند؛ آنها کسانی هستند که هدفشان تنها قهرمانی نیست، بلکه میخواهند پرچم جمهوری اسلامی را در میادین جهانی به اهتزاز درآورد.
وی افزود: از پروردگار میخواهیم در مسیر کسانی قرار گیریم که خداوند به آنان نعمت داده است و شهدا از جمله این افرادند که با ایثار جان، در جایگاهی رفیع قرار گرفتهاند.
امام جمعه ایلام تصریح کرد: در سوره نساء آمده است که اطاعت از خدا و رسول، انسان را در زمره نیکان قرار میدهد، انبیا، صدیقین، شهدا و صالحین، همگی در بهشت همنشین یکدیگرند و این جایگاه شهداست.
کریمیتبار با تأکید بر نقش ورزش در آمادگی رزمندگان اسلام در زمان جنگ تحمیلی گفت: رزمندهای که در سرمای کوهستان، یا در میدان نبرد با تجهیزات سنگین جنگیده است، با اینکه ورزشکار حرفهای نبوده ولی از توان جسمی خود بهره گرفته و در سختیها مقاومت کرده است.
وی ادامه داد: باید فرهنگ شهادت، ورزش پهلوانی و ایثار را به نسل جدید منتقل شود.
در پایان، امام جمعه ایلام از برگزارکنندگان این مراسم تقدیر کرد و خواستار استمرار چنین برنامههایی برای زنده نگهداشتن یاد شهدا شد.
کد خبر 916160