فرماندار گناوه: مردم‌داری در اولویت دستگاه‌های اجرایی باشد

فرماندار گناوه: مردم‌داری در اولویت دستگاه‌های اجرایی باشد

گناوه- فرماندار گناوه گفت: مردم‌داری، خدمات‌رسانی و تکریم ارباب‌رجوع باید در صدر برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دانیال اسفندیاری عصر شنبه در نشست شورای اداری شهرستان گناوه اظهار کرد: حضور مدیران ادارات و نهادها در میان مردم و ارتباط مستقیم همراه با رفتار شایسته و پاسخگویی به مطالبات مردمی، موجب افزایش اعتماد و رضایتمندی عمومی می شود.

فرماندار گناوه با تأکید بر حضور پررنگ و مشارکت فعال مدیران دستگاههای اجرایی در مناسبت‌های ملی و مذهبی، به‌ویژه آیین عبادی ـ سیاسی نماز جمعه، افزود: هرچه مسئولان ارتباط نزدیک‌تر و حضور بیشتری در بین مردم داشته باشند، رضایتمندی آنان نیز از آن مجموعه افزایش خواهد یافت.

محله‌ محوری راهبرد دولت وفاق ملی

فرماندار گناوه با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی بر پایه مردم‌سالاری دینی است، گفت:رئیس‌جمهور موضوع محله‌محوری را به عنوان یک راهبرد و کلان‌ برنامه های دولت چهاردهم مطرح کرده و اقدامات مهمی در این راستا به عمل آمده است.

نماینده عالی دولت وفاق ملی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های محله‌محور ، مطابق تأکیدات رییس جمهور باید در دستور کار مدیران قرار گیرد.

وی اظهار کرد: رییس جمهور تاکید کردند که‌ پیوند هدفمند میان مسجد، مردم و مدیریت محلی می‌تواند به شکل‌گیری الگوی حکمرانی مردمی منجر شود و کارآمدی نظام تصمیم‌گیری در شرایط بحران را به‌طور محسوسی افزایش دهد.

فرماندار گناوه حفظ وحدت، همدلی و وفاق ملی را از مهم‌ترین ضرورت‌های کشور در شرایط کنونی برشمرد و گفت: این موضوع که مورد تأکید رئیس‌جمهور و استاندار است، باید با تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری سرلوحه اقدامات مدیران باشد.

وی با گرامیداشت پنجم مرداد، سالروز اقامه نخستین نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: نماز جمعه ، یادگار ارزشمند حضرت امام خمینی(ره) از برکات نظام و قرارگاه فرهنگی برای تقویت هم‌افزایی و انسجام اجتماعی بشمار می آید.

فرماندار گناوه با اشاره به نزدیک شدن زمان توزیع اعتبارات شهرستان، از بررسی درخواست‌های دستگاه‌های اجرایی خبر داد و افزود: بازدید از پروژه‌ها نیز در اولویت برنامه‌های فرمانداری قرار دارد.

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام از اولویت‌های اصلی شهرستان

وی تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و طرح‌های در دست اجرا را از اولویت‌های اصلی شهرستان عنوان کرد و تصریح کرد: در شرایط کنونی، تعریف پروژه جدید در دستور کار نیست و اعتبارات باید به سمت تکمیل طرح‌های موجود هدایت شود.

وی بیان کرد: باتوجه به اینکه ستاد گرامیداشت هفته دولت با انتخاب معاون هماهنگی امور عمرانی به عنوان دبیر آن تشکیل شده است، برنامه ریزی دقیق برای افتتاح پروژه های عمرانی و اقتصادی و برنامه های فرهنگی این هفته شود.

وی افزود: در این راستا پیگیری و نظارت جدی از سوی مدیران دستگاه‌های اجرایی دارای پروژه افتتاحی شود.

کد مطلب 6898937

  • فرماندار گناوه: صیانت از وحدت ایجادشده در کشور وظیفه همگانی است

  • فرماندار گناوه: قاطع و بدون مماشات با گرانفروشان برخورد شود

  • فرماندار گناوه: ظرفیت بانوان در مدیریت شهرستان استفاده می شود

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • آیت‌الله عبادی‌زاده: نماز جمعه تریبون امید، وحدت و جهاد تبیین است

  • استاندار کرمانشاه: خدمات بانکی اربعین در مرزخسروی باید شبانه‌روزی باشد

  • کشف ۱۱۶ دستگاه ماینر غیرمجاز در کردستان؛ برق ۶۰۰ خانوار به شبکه بازگشت

  • فراخوان جذب مربیان نهضت استانی حفظ قرآن کریم در فارس

  • نخستین مدال تاریخ هاکی «چمنی» ایران و صعود مقتدرانه به جام جهانی

  • استقرار ۲۷ تیم عملیاتی هلال‌احمر در مرز خسروی

  • یکصد و چهل و هفتمین حضور حماسی مردم اردستان

  • کشف ۸۳ تخلف پزشکی در کردستان؛فعالیت ۱۳ مرکز درمانی غیرمجاز متوقف شد

  • ۱۶ واحد نانوایی متخلف حوزه گران‌فروشی در سمنان شناسایی شدند

  • بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • اعلام نرخ کرایه مسیرهای اربعین از مرزهای ایران تا شهرهای زیارتی عراق

  • آقای نماینده خجالت بکشید

  • تازه‌ترین اخبار نقل‌وانتقالات فوتبال ایران/ پرسپولیس شاگرد اول است!

  • ۳۰ میلیارد طلای سرقتی در اصفهان کشف شد

  • کسب مدال اتحادیه جهانی ریاضی توسط دانش‌آموخته مهندسی کامپیوتر شریف

  • نادری: مطالبات گندم‌کاران آذربایجان‌شرقی صددرصد نقدی پرداخت می‌شود

  • افت قیمت طلا و سکه در هفته پرنوسان بازار؛ سکه ۶ میلیون تومان ارزان شد

  • همایون و مازیار؛ روایت شهادت دو برادر معلول در حمله آمریکا

  • دومین شهید جاویدالاثر مدرسه شجره طیبه میناب معرفی شد

  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی در میدان امام حسن (ع) مشهد از امروز

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه سوم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی شنبه سوم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه سوم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه سوم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح شنبه سوم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح شنبه سوم مرداد ۱۴۰۵

  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه