«عمود صفر»؛ آغاز سفر عاشقان اربعین

سفر زائران اربعین از عمود صفر آغاز می شود و در نهایت به سر منزل مقصود می رسد. حالا عمود صفر کجاست؟ عمود صفر گوشه و کناری در همین تهران خودمان است. جایی که برای اغلب ما آشنا است و بسیاری سفرهایمان را از آنجا آغاز کرده ایم.

حامد زمانی

همشهری – سعیده مرادی: حامد زمانی، مدیر روابط عمومی سازمان مدیریت حمل‌ونقل پایانه‌های مسافربری شهرداری تهران در برنامه پارک وی ضمن معرفی عمود صفر، خدمات این سازمان در ایام اربعین را تشریح کرد.

چرا پایانه‌ها «عمود صفر» شدند؟

پایانه‌های مسافربری سال‌هاست افتخار اعزام زائران اربعین را برعهده دارند. به همین دلیل پایانه‌های غرب و جنوب تهران «عمود صفر» نام‌گذاری شده است؛ «عمود صفر» در واقع نقطه آغاز حرکت زائر به سوی حرم سیدالشهدا(ع) است؛ جایی که این سفر معنوی شروع می‌شود. چه در ایام محرم، چه اربعین و چه در دیگر سفرهای زیارتی. در پایانه غرب نیز فضایی با عنوان «ایستگاه زائران کربلا» که در ضلع شرقی مسجد حضرت محمد رسول‌الله(ص) ایجاد شده که محل تجمع زائران و و شروع کاروان‌های‌شان است تا خدمات ویژه‌ای به زائران ارائه شود.

اعزام بیش از ۶۲ هزار زائر

تا روز چهارشنبه، بیش از ۶۲ هزار زائر از طریق پایانه‌های غرب و جنوب تهران به مرز مهران در ایلام اعزام شده‌اند. ۵۹ درصد اعزام‌ها از پایانه غرب بوده و ۳۷ درصد از پایانه جنوب انجام شده است. در کنار مرز مهران، مرزهای کرمانشاه و خسروی و اهواز و شلمچه نیز جزو مرزهایی بودند که زائران به آنها مراجعه کردند. بیشترین سهم مسافر را پایانه غرب به خود اختصاص داده است.

خدمات تا بازگشت آخرین زائر ادامه دارد

فعالیت پایانه‌ها تنها به اعزام زائران محدود نیست و تا بازگشت آخرین زائر اربعین ادامه خواهد داشت. همکاران ما تا پایان عملیات رفت و برگشت زائران به‌صورت شبانه‌روزی در پایانه‌ها حضور دارند. خدمت به زائران افتخاری بزرگ برای کارکنان این سازمان است. شاید توفیق حضور در کربلا نصیب همه نشود، اما خدمت‌رسانی به زائران حضرت اباعبدالله(ع) نیز توفیقی ارزشمند و افتخاری برای مجموعه سازمان مدیریت حمل‌ونقل پایانه‌های مسافربری شهرداری تهران به شمار می‌رود.

کد خبر 1058018 منبع: همشهری آنلاین

  • لزوم ورود داده‌های طرح جامع به نظام برنامه‌ریزی

  • چه خبر از مناطق؟ از پایش سلامت درختان تا برگزاری ۱۰۵ رویداد گردشگری در پایتخت

  • خانه تاریخی پیرنیا احیا می‌شود/ پیگیری مدیریت شهری برای نجات خانه تاریخی «پیرنیا»

  • تردد از افسریه تا بهشت زهرا(س) بدون توقف

  • آماده باش کامل آتش‌نشانی برای مراسم جاماندگان اربعین

  • اتوبوس‌های نسل قدیم پایتخت در مسیر برقی‌سازی

  • اعزام ۱۰۰ دستگاه اتوبوس شرکت واحد به عمود ۶۶۲

  • ترامپ مرا غافلگیر کرد | به خاطر توقف حمله به ایران، ناامید شدم

  • عراقچی: مذاکرات در مسیر نهایی شدن قرار دارد

  • آیا ایران و آمریکا تا پایان هفته به مذاکرات بازمی‌گردند؟

  • راهکار مرحوم فاطمی‌نیا برای اربعین نرفته‌ها | ویدئو

  • کِشتی اسکورت‌شده توسط آمریکا زمین‌گیر شد | شناورهایی که از مسیرهای ناامن عبور کنند، حتماً دچار حادثه خواهند شد

  • ایران تولید این پهپاد پیشرفته آمریکایی را متوقف کرد! + فیلم

  • ۱۲۰ کشته و مجروح در حوادث رانندگی اربعین | اعلام ساعات شلوغی هر مرز | این استان‌ها بیشترین زائر را داشته‌اند

  • بازیگر جوان سینما و تئاتر درگذشت

  • ترامپ طرحی را پذیرفت که ۸۰ درصدش به نفع ایران بود | هیچ مذاکره‌ای بدون اذن رهبری صورت نگرفته‌ است

  • ترامپ: مذاکرات با ایران خیلی زود آغاز می‌شود | توافق را به حمله ترجیح می‌دهم | من به دنبال کشتن مردم نیستم!

  • بیفوما + ۸۰ میلیارد تومان در ازای گزینه محبوب تارتار | یکی از سه مهاجم پرسپولیس باید برود تا راضی شوند

  • جنایت تکان‌دهنده با تبر + تصاویر | از جر وبحث زنان تا اعتراف غضنفر؛ موضوع را شنیدم خونم به جوش آمد

  • جزئیات عملیات محرمانه نوهد در خاک عراق از زبان مشاور فرمانده کل ارتش | اسارت نیروهای ضدانقلاب بدون تلفات

  • ۲۳۰ میلیارد بدهید تا با استقلال قرارداد امضا کنم

  • دو پیازه آلو ؛ غذای اصیل شیرازی که آلو ندارد

  • استفاده از سلاح اتمی را مجاز می‌دانیم | خطر تبادل حملات هسته‌ای بالا گرفت

  • می خواهم همین الان پرسپولیسی شوم نه بعدا | تارتار: بخریدش، حتی شده برای نیم فصل

  • مأموریت؛ خدمت به زوار امام حسین(ع)

  • انتقال ۴۵ هزار زائر اربعین از پایانه‌های تهران | پذیرایی در مرزها قبل از اعزام

  • راه‌اندازی بیمارستان ۹۲ تختخوابی برای اربعین