سورتمه شهربازی گرگان تا دی سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
سورتمه شهربازی گرگان تا دی سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد

شهردار گرگان از استقرار پیمانکار چینی برای راه‌اندازی شهربازی در این شهر خبر داد و گفت: بخش سورتمه پروژه برای استفاده شهروندان و هم‌استانی‌ها تا پنج ماه آینده آماده بهره‌برداری است.

مجید طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان از پیشرفت پروژه سورتمه و شهربازی خبر داد و اظهار کرد: پیمانکار چینی این پروژه به طور رسمی در محل مستقر شده و فعالیت‌های عمرانی خود را آغاز کرده است.

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی‌ها، امیدواریم که در مدت زمان پنج ماه، قسمت سورتمه پروژه برای استفاده شهروندان عزیز و هم‌استانی‌ها آماده بهره‌برداری باشد.

شهردار گرگان همچنین با اشاره به بازدید مشترک از پروژه با حضور استاندار گفت: در این بازدید، رهنمودهای بسیار ارزشمندی از سوی استاندار مطرح شد و حمایت‌های ایشان برای پیشبرد هرچه سریع‌تر پروژه بسیار مثمرثمر بود.

وی ادامه داد: سورتمه‌ای که در این پروژه راه‌اندازی خواهد شد، به عنوان یکی از بی‌نظیرترین و خاص‌ترین پروژه‌ها در کشور است که بدون شک مردم استان و به ویژه شهروندان گرگانی از آن لذت خواهند برد.

به گفته طاهری، فاز نخست این پروژه شامل سورتمه، سالن سرپوشیده و بوستان شهربازی خواهد بود و تمام تلاش‌ها بر این است که این پروژه در دوره مدیریت شهری کنونی به سرانجام برسد و در اختیار مردم قرار گیرد.

وی در پایان یادآور شد: امید است که این پروژه نه تنها در توسعه گردشگری گرگان تأثیرگذار باشد، بلکه به عنوان یک جاذبه تفریحی جدید برای هم‌وطنان به شمار آید.

کد خبر 891929

  • کاشت مو
  • ارتودنسی ثابت