سرانه مصرف آبزیان در آذربایجان شرقی به ۸.۹ کیلوگرم رسید

سرانه مصرف آبزیان در آذربایجان شرقی به ۸.۹ کیلوگرم رسید

تبریز- سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان آذربایجان شرقی از افزایش سرانه مصرف آبزیان در استان به ۸.۹ کیلوگرم خبر داد و گفت: سال گذشته ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن انواع آبزیان در استان تولید شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عزیز نوروزی صبح چهارشنبه در جریان بازدید از ظرفیت‌های آبزی‌پروری شهرستان مراغه، بر ضرورت توسعه زیرساخت‌ها، حمایت از تولیدکنندگان و افزایش بهره‌وری در صنعت شیلات استان تأکید کرد.

وی با حضور در شهرستان مراغه و دیدار با معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان، از تعدادی از مزارع پرورش ماهیان سردآبی و همچنین شهرک شیلات زینق بازدید کرد و آخرین وضعیت طرح‌های آبزی‌پروری، چالش‌های زیرساختی و راهکارهای توسعه این بخش را مورد بررسی قرار داد.

نوروزی در این بازدید با همراهی کارشناس شیلات استان و رئیس اداره امور تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی مراغه، از چند واحد فعال پرورش ماهیان سردآبی بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند تولید، ظرفیت‌های موجود، مسائل فنی، نیازهای بهره‌برداران و موانع پیش روی توسعه این واحدها قرار گرفت.

بررسی ظرفیت‌های توسعه آبزی‌پروری در مراغه

سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان آذربایجان شرقی همچنین در نشست مشترک با معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مراغه، وضعیت پروژه‌های آبزی‌پروری شهرستان، روند اجرای طرح‌های توسعه‌ای، ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و راهکارهای حمایت از تولیدکنندگان را بررسی کرد.

در این نشست بر توسعه زنجیره ارزش آبزی‌پروری، ارتقای بهره‌وری، رفع موانع تولید و حمایت از سرمایه‌گذاران این حوزه تأکید شد.

مراغه به عنوان یکی از قطب‌های مهم تولید ماهیان سردآبی در آذربایجان شرقی، از ظرفیت‌های قابل توجهی در توسعه صنعت شیلات برخوردار است و نقش مهمی در افزایش تولید، ایجاد اشتغال و تأمین امنیت غذایی استان ایفا می‌کند.

توسعه زیرساخت‌های شهرک شیلات زینق در دستور کار

نوروزی در ادامه با حضور در شهرک شیلات زینق، وضعیت زیرساخت‌های این مجموعه را به صورت میدانی ارزیابی کرد.

وی در این بازدید، وضعیت راه‌های دسترسی، امکانات زیربنایی و نیازهای عمرانی شهرک را بررسی و بر ضرورت تسریع در بهسازی مسیرهای دسترسی، ارتقای زیرساخت‌ها و فراهم کردن شرایط مناسب برای توسعه فعالیت‌های آبزی‌پروری تأکید کرد.

سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت شهرک شیلات زینق در توسعه صنعت آبزی‌پروری منطقه اظهار کرد: تکمیل زیرساخت‌های این شهرک و رفع مشکلات موجود، زمینه را برای جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید، افزایش تولید، ایجاد اشتغال پایدار و توسعه اقتصاد محلی فراهم خواهد کرد.

تولید ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن آبزی در آذربایجان شرقی

نوروزی با تشریح وضعیت تولید آبزیان در استان گفت: در سال ۱۴۰۴ مجموع تولیدات آبزی‌پروری آذربایجان شرقی به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن رسید که معادل حدود ۲ درصد از کل تولیدات آبزی‌پروری کشور است.

وی افزود: این میزان تولید در بیش از ۶۵۰ واحد پرورش آبزیان در سطح استان انجام می‌شود که نقش مهمی در اشتغال، توسعه اقتصادی مناطق روستایی و تأمین پروتئین سالم مورد نیاز جامعه دارد.

سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان آذربایجان شرقی با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در استان به ۸.۹ کیلوگرم رسیده است، ادامه داد: از مجموع تولیدات آبزی‌پروری استان، حدود ۸ هزار تن مربوط به ماهیان سردآبی و ۳ هزار و ۵۰۰ تن مربوط به ماهیان گرم‌آبی است.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی برای افزایش تولید، توسعه مزارع نوین، بهبود بهره‌وری و ارتقای سرانه مصرف آبزیان در دستور کار مدیریت شیلات استان قرار دارد.

نوروزی در پایان با تأکید بر حمایت سازمان جهاد کشاورزی از توسعه صنعت شیلات استان، گفت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، تکمیل زیرساخت‌ها، توسعه فناوری‌های نوین، تسهیل سرمایه‌گذاری و رفع موانع تولید، از مهم‌ترین راهبردهای مدیریت شیلات برای تحقق اهداف توسعه پایدار و تقویت امنیت غذایی در بخش آبزی‌پروری است.

کد مطلب 6908936

  • آذربایجان شرقی نیازمند توسعه آبزی پروری است

  • رهاسازی ۲۴هزار قطعه بچه ماهی گرم آبی/ هشترود قطب تولید ماهی استان

  • تولید سالانه 4000 تن محصولات شیلات در آذربایجان شرقی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • جراره: مالیات شرکت‌های هرمزگان نباید در تهران پرداخت شود

  • سفیر ژاپن در ایران نوازنده شد؛ نوازندگی موسیقی اوشین با ارکستر ایستگاه

  • خلیلی: موانع اجرای قانون جوانی جمعیت باید برطرف شود

  • تأمین مالی پروژه بازسازی فازهای ۴ و ۵ پارس جنوبی توسط بانک تجارت

  • سردار «احمد رضا خاتمی» به عنوان فرمانده مرزبانی کردستان معرفی شد

  • گرمای ۵۰ درجه تا اوایل هفته آینده در بوشهر ماندگار است

  • باند جعل روادید و گذرنامه اتباع خارجی در خوی متلاشی شد

  • خرید گندم از کشاورزان آذربایجان شرقی از مرز ۲۰۷ هزار تن گذشت

  • سفر نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان به عربستان

  • تسریع در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن قم با هماهنگی شبکه بانکی

  • اولین تصویر از شهید «نورالله نارویی»

  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در پاکدشت

  • حادثه برای بالگرد حامل ترامپ در دست بررسی است

  • شارژ کالابرگ مرداد ماه از فردا آغاز می‌شود

  • دانشجویان تحصیلات تکمیلی از مهر ماه صاحب «ردا کارت» می‌شوند

  • دبیر فدراسیون کشتی منصوب شد

  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر

  • یک بیمارستان قدیمی در جنوب تهران برچیده می شود

  • آتش‌سوزی پارک ملی بمو شیراز طی دو مرحله مهار شد

  • انفجار در منطقه صنعتی «جبل‌علی» دبی/ فیلمبردارها دستگیر شدند!

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت شیشه سکوریت
  • سفیر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو