ساخت ۵ قطار ۷واگنه مترو با تکیه بر توان داخلی

معاون حمل ‌و نقل و ترافیک شهردار تهران با تبیین افق‌های روشن توسعه شبکه ریلی پایتخت، از شتاب‌بخشی به طرح‌های زیرساختی، گشایش ایستگاه‌های راهبردی و عزم جزم مدیریت شهری برای ارتقای ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی خبر داد.

هرمزی

به گزارش همشهری آنلاین، محسن هرمزی با اشاره به رویکرد توسعه‌محور شهرداری در تکمیل زیرساخت‌ها و پایانه‌های پشتیبان اعلام کرد: فاز دوم پایانه راهبردی ایستگاه شهید کلاهدوز در روزهای گذشته افتتاح شد و هم‌اکنون نیز عملیات اجرایی پایانه‌های آزادگان و دولت‌آباد با شتابی شایسته در حال انجام است تا ارتقای پایداری و تاب‌آوری ناوگان ریلی بیش از پیش محقق شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران در تشریح برنامه امتداد خطوط فعال و اتصال قطب‌های مسافری پایتخت گفت: طرح توسعه شرقی خط ۲ مترو از ایستگاه فرهنگسرا تا پایانه جدید شرق، با پشتکار و دقت فنی در دست اجراست و ان‌شاءالله در اسفندماه، شاهد انجام تست گرم ایستگاه پردیس مسافربری شرق خواهیم بود. افزون بر این، طرح‌های توسعه شرقی و غربی خط ۴ نیز به عنوان محورهایی حیاتی، در اولویت برنامه‌های اجرایی قرار دارند.

وی با تأکید بر تسهیل دسترسی شهروندان و ارتقای خدمت‌رسانی عمومی افزود: به‌زودی ورودی‌های نوین ایستگاه‌های شهید زین‌الدین و خواجه عبدالله انصاری در خط ۳ و همچنین ورودی دوم ایستگاه‌های میدان کتاب و چهل‌تن دولاب به بهره‌برداری خواهند رسید. در کنار این موارد، ایستگاه تقاطعی و حائز اهمیت هفده شهریور در خط ۶ نیز در آستانه اتصال کامل به مدار خدمت‌رسانی قرار دارد.

هرمزی با نوید بهره‌برداری قریب‌الوقوع از یکی از شاخص‌ترین ایستگاه‌های ریلی جنوب تهران تصریح کرد: با تکمیل ۱۰ کیلومتر ریل‌گذاری در طرح توسعه جنوبی خط ۶، طی روزهای پیش رو ایستگاه باشکوه حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گشایش خواهد یافت. این سازه ریلی، به اقتضای همجواری با بارگاه ملکوتی حضرت سیدالکریم، از معماری فاخر، هویت‌بخش و الهام‌گرفته از هنر اصیل اسلامی–ایرانی برخوردار است که نمایی بدیع به این ایستگاه بخشیده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران در ادامه به افق‌های خودکفایی و تقویت ناوگان مترو پرداخت و گفت: در حال حاضر، فرایند ساخت ۵ رام قطار هفت‌واگنه در کارخانجات واگن‌سازی تهران با تکیه بر دانش متخصصان داخلی در جریان است و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، ۳ رام از این قطارها تا پایان سال جاری به ناوگان ریلی پایتخت الحاق خواهد شد. شرکت واگن‌سازی تهران آماده تجلی ظرفیت‌های تولید ملی است اما تثبیت و گسترش این افتخار بومی، نیازمند پشتیبانی همه‌جانبه و هم‌افزایی فرابخشی خواهد بود.

وی همچنین به تشریح پیشرفت‌های خطوط جدید به‌ویژه خط ۹ پرداخت و گفت: عملیات فنی در دو شفت پشتیبان حفاری مکانیزه در کارگاه‌های بوستان ولایت و بیهقی در خط ۹ با جدیت در حال تکمیل است. همچنین با اتمام مونتاژ بخش پشتیبان دستگاه مکانیزه حفار (TBM)، عملیات حفاری این خط آغاز شده است. افزون بر این، سفارش‌گذاری جهت خرید دو دستگاه حفاری مکانیزه از طریق کنسرسیوم مربوطه صورت پذیرفته و پیش‌بینی می‌شود یک دستگاه در سال ۱۴۰۵ به کشور وارد شود. بر پایه این برنامه‌ریزی منسجم، چشم‌انداز ما بهره‌برداری از قطعه نخست این خط به طول ۱۰ کیلومتر، از دولت‌آباد تا نبرد شامل ۴ ایستگاه، تا افق سال ۱۴۰۸ خواهد بود.

کد خبر 1078071 منبع: همشهری آنلاین

  • بهره برداری از ۲ تقاطع غیرهمسطح غرب پایتخت در آینده نزدیک

  • از طلافروشان تا کباب پزها؛ رقابت بیش از ۱۰۰ تیم صنفی در بلدیه

  • نسخه تازه تهران برای بهداشت و درمان

  • زاکانی:هیچ بن‌بستی در کشور وجود ندارد

  • اجرای طرح ویژه نگهداشت فضای سبز در بوستان ملی خجیر

  • زاکانی : وظیفه کاخ الیزه شنیدن صدای مردم فرانسه است، نه اطاعت از ترامپ

  • شهرداری تهران بازار بزرگی است که به تولید و اشتغال کمک می‌کند

  • ادعای ترامپ: ایران رویکردش را تغییر ندهد ماموریت را به پایان می‌رسانیم

  • فوری | اعلام رسمی فسخ آسانی از سوی استقلال به فیفا | سند مهم منتشر شد

  • دست‌درازی به زن ایرانی در ترکیه

  • تارتار اگر اورونوف را نمی خواهد جانشین او را معرفی کند | فدراسیون اگر به دوپینگ بیفوما مشکوک است رسیدگی کند

  • جنگنده سنگین ایرانی وارد می شود

  • خروج از زمین با دستور مستقیم من انجام شده است | ما پول خرج نمی‌کنیم که فحش بخوریم

  • خنده های وزیر آموزش‌وپرورش در واکنش به درخواست یک دانش آموز | ویدئو

  • فوری؛ آژیرها به صدا درآمدد | هشدار حمله موشکی و پهپادی در جیزان

  • ادعای ترامپ: ایران رویکردش را تغییر ندهد ماموریت را به پایان می‌رسانیم

  • جزئیات قتل خواننده لس‌آنجلسی در تهران | عاملان جنایت به زودی محاکمه می‌شوند

  • امکان میانجی‌گری میان تهران و واشنگتن را نداریم | اما تلاش می کنیم از جنگ آنها دور بمانیم

  • اسرائیل به طور مستقیم به شما حمله کند؛ عربستان کجا می ایستد، یمن کجا؟

  • وال‌استریت ژورنال: پوتین خواستار نشست سه‌جانبه در ماه آینده شد

  • دفاع یک زن از مغازه اش در برابر غارتگران | زنی دیگر بغل‌بغل لباس از فروشگاهی غارت می کند | ببینید

  • انتقام از ترامپ و نتانیاهو قطعی است

  • بختیاری‌زاده دست روی نیمار لیگ برتر گذاشت؛ برایم نیم‌فصل بخرید

  • تخت جمشید حدود ۸۷ سال قبل + عکس

  • افتتاح ورودی دوم ایستگاه‌های مترو میدان کتاب و چهل تن دولاب| بهره برداری از ۳ پارکینگ تاپایان سال

  • زاکانی: طول خطوط مترو تهران به ۳۱۰ کیلومتر رسید

  • رخت نو بر تن ناوگان حمل ونقل عمومی پایتخت