زائران اربعین از غذاهای خشک و کنسروی استفاده کنند

مشاور اداره کل فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: فراوردههای خشک و ماندگار مانند غلات و خشکبار گزینههای مناسبتری برای مسیر طولانی پیادهروی اربعین هستند و توصیه میشود زائران باید از مصرف غذاهای فاسدشدنی بدون بستهبندی مطمئن، خودداری کنند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، یوسف صادقیان امین اظهار کرد: انتخاب و نگهداری صحیح مواد غذایی در سلامت زائران نقش حیاتی دارد و غذاهای پختهشده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند و اهمیت این موضوع در شرایط آبوهوایی گرم بیشتر احساس میشود.
وی افزود: استفاده از خنککنندههای یخدار برای حفظ تازگی مواد غذایی سرد ضروری است و بستهبندی مناسب همراه با ظروف ایمن و دارای ویژگیهای ضدباکتری یا نانویی میتواند احتمال فساد و آلودگی را کاهش دهد و رعایت بهداشت فردی، از جمله شستوشوی دستها با آب و صابون پیش از آمادهسازی و مصرف غذا، از مهمترین راهکارهای پیشگیری از بیماریهای ناشی از غذا است.
مشاور اداره کل فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: استفاده از ظروف یکبار مصرف، پرهیز از تماس مواد خام و پخته و اطمینان از تمیزی محلهای تهیه و توزیع غذا در موکبها، از دیگر نکات کلیدی برای حفظ سلامت زائران است.
صادقیان امین ادامه داد: فراوردههای خشک و ماندگار مانند غلات و خشکبار گزینههای مناسبتری برای مسیر طولانی پیادهروی اربعین هستند و توصیه میشود زائران باید از مصرف غذاهای فاسدشدنی بدون بستهبندی مطمئن، خودداری کنند.
کد خبر 893108