رفع گلوگاه‌های ترافیکی منطقه ۱۳ اصفهان با تملک ۶۰۰ مترمربع زمین

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
رفع گلوگاه‌های ترافیکی منطقه ۱۳ اصفهان با تملک ۶۰۰ مترمربع زمین

مدیر منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان گفت: تملک ۶۰۰ متر مربع زمین با اعتباری بالغ بر ۱۸۰ میلیارد ریال فقط طی چند روز انجام و گلوگاه‌های ترافیکی این منطقه رفع شده است.

جواد کشانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بعضی نقاط حساس ترافیکی در منطقه وجود دارد که رفع خطر از آنها بسیار اهمیت دارد که تملک و آزادسازی تعدادی از آن‌ها سال‌هاست با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو بوده است.

وی افزود: برای مثال می‌توان از اجرای طرح تعریض خیابان شهید عباسپور نام برد که از سال گذشته با سرعت بیشتری همراه بوده است و به‌طور میانگین در هر ماه، یکی از املاک واقع در این طرح تملک و آزادسازی شده است.

مدیر منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان تصریح کرد: یکی دیگر از نقاط حادثه خیز در محله دستگرد بوده و مدت‌ها تردد شهروندان را با مشکل مواجه کرده بود که با موافقت مالکانم آن‌ها تملک و آزادسازی شد.

کشانی با بیان اینکه در طرح مرکز محله میاندواب از سال گذشته تاکنون تعدادی ملک آزادسازی شده است و هرچه سریع‌تر این طرح عمرانی اجرا خواهد شد، ادامه داد: بودجه در نظر گرفته شده برای رفع گلوگاه‌ها در سال جاری حدود ۲,۰۰۰ میلیارد ریال برآورد شده که حدود ۱۸۰ میلیارد ریال آن تنها طی چند روز گذشته برای موارد مذکور هزینه شده است.

کد خبر 917262