رسانه‌های انقلابی در خط مقدم مقابله با جنگ روانی دشمن قرار دارند

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
رسانه‌های انقلابی در خط مقدم مقابله با جنگ روانی دشمن قرار دارند

امام جمعه موقت یاسوج، با اشاره به نقش موثری رسانه‌ها در جامعه، گفت: رسانه‌های انقلابی همواره در خط مقدم مقابله با جنگ روانی دشمن بوده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام سید علی‌صالح موسوی‌اعظم، امروز_ جمعه، هفدهم مرداد_ در خطبه‌های نماز جمعه این هفته یاسوج، با اشاره به نقش مهم رسانه‌های متعهد و انقلابی، به‌ویژه صدا و سیما و خبرگزاری‌ها، اظهار کرد: این رسانه‌ها در خط مقدم مقابله با جنگ روانی و اخبار دروغ دشمنان قرار دارند.

وی با بیان اینکه انعکاس واقعیت‌های ایران توسط خبرنگاران، بسیاری از توطئه‌های رسانه‌ای را خنثی کرده است، افزود: پوشش دقیق رویدادهای ملی و مذهبی مانند ۲۲ بهمن و روز قدس، چهره واقعی ملت ایران را به جهانیان نشان می‌دهد.

امام جمعه موقت یاسوج، با بیان اینکه بی‌توجهی به وحدت اسلامی موجب تشدید مشکلات در جهان اسلام شده است، گفت: اگر مسلمانان به توصیه‌های امام خمینی (ره) عمل می‌کردند و در برابر رژیم صهیونیستی متحد می‌شدند، امروز بحران‌هایی مانند مشکلات فلسطین، لبنان، لیبی و عراق وجود نداشت.

وی با تأکید بر ضرورت حفظ آمادگی دفاعی کشور، تصریح کرد: ایمان مهم‌ترین سلاح ملت ایران در برابر تهدیدات دشمنان است.

حجت‌الاسلام موسوی اعظم با اشاره به تاریخ پرافتخار ایران و تأکید بر حفظ روحیه غیرت و حیا در جامعه، خاطرنشان کرد: زنان و مردان این سرزمین همواره با شهامت در برابر متجاوزان ایستاده‌اند.

وی افزود: این ارزش‌ها باید در جامعه زنده نگه داشته شوند تا نسل‌های آینده نیز پاسدار آن باشند.

کد خبر 892875

  • کاشت مو
  • ارتودنسی ثابت